صفحه 945 از 1254 نخستنخست ... 4458458959359369379389399409419429439449459469479489499509519529539549559951045 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,441 تا 9,450 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehna نمایش پست ها
    دوستان ما تقریبا شش ماه از ارسال مدیکال ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینمان مان گذشته ( درخواست مدیکال Nov.2011 بود) ولی همچنان از آنکارا خبری نیست.

من حدود دو هفته دیگه می خواهم برای یک آزمون برم ترکیه می خواهم برنامه ریزی کنم که آزمون را در آنکارا بدهم.

به این جهت برنامه ریزی دارم می کنم که یکسری کار انجام دهم و نظر شما عزیزان در این موارد برایم خیلی مهم است.

1. یک پیغام ازطریق پرتال بدهم و بگویم 6 ماه از مدیکال گذشته و طبق نامه مدیکال من باید پیگیری کنم و چون دارم میام آنکارا لطف کنید تا دو هفته دیگه ویزای من را آماده کنید.

نکته اینه که ما وکیل داریم ، ولی نمی خواهم خودم را علاف اون کنم پس خودم آیا می توانم از طریق پرتال درخواست بدم (آدرس ایمیل و.. را چی وارد کنم ماله وکیل یا ماله خودم؟ و آیا مشکل ایجاد نمی کنه ؟)

2 بعدش هم میرم اونجا دمه سفارت بست می شینم. مسئله اینه که همسر من Main Applicant هستش آیا لازمه اون هم حتما همراهه من باشه تا سفارت راهم بده و یا جوابم رابده یا لازما از وکیل نامه ای بگیرم؟؟؟؟

راستش دیگه دارم روانی می شم و از کارم هم به همین زودی اخراج میشم. هیچ وقت تو تاریخ مهاجرت به کانادا نشده بوده بعد ارسال مدیکال، سوء پیشینه و لندینگ فی اینقدر آدمو معطل کنند واقعا صدمه مالی و روانی بزرگی به ما زدند.

کاشکی هنوز اینپروسس بودم.
    دوست عزیز پس ما چی بگیم که دیروز مدیکالمون باطل شده و انکارام رفتیم البته دو ماه پیش ولی انگار نه انگار .وقتی توی سایتشون ساعت کاریشونو 8 تا 11.5 میزنه وبقول خودشون نیرو هم کم دارند انتظاری بیشتر ازشون نمیشه داشت خیلی خونسردند خیلی .اصلا فکر حال ما رو نمیکنند!!!!!!ما از مرحله روانی شدن هم گذشتیم ای کاش اول یه فکری به حال ما میکردند که مدیکالمونو دادیم.دعا کنید به اکمید خدا درست میشه. همسر من میگه بازم برم دم سفارت بشینم شاید جواب بدند ولی من که بعید میدونم.شما که دارید برای کار دیگه ای میرید ضرر نداره شانستونو امتحان کنید.موفق باشید.راستی این ایمیل از طریق پرتال همونی که تو سایتشون برای موارد اورژانسی گفتند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    باسلام دوستان
    چند روز پیش یکی از دوستان که یادم نیست چه شخصی بود در یکی از فروم ها گفته بود که رنگ لینک جمله ی In Process در ای کیسش تغییر کرده که خود ایشون فرموده بودند شاید از چک کردن زیاد دچار توهم شده!!! ولی از اون روز من توجه کردم به این موضوع ، تا دیروز رنگ این لینک در ای کیس من زیتونی رنگ بود ولی امروز صبح که چک کردم به رنگ آبی پر رنگ تبدیل شده!!! شاید واقعا این رنگ ها هم معنی داشته باشه... نمیدونم والا این انتظار طولانی فکر کنم باعث بشه خیلی ریزبین تر از این حرفها هم بشیم در چند ماه آینده... حالا شما هم لطفا چک کنید. ممنونم
    دوست عزیز این مورد ربطی به اداره مهاجرت نداره
    در حقیقت این مربوط به browser های اینترنتی میشه یعنی وقتی شما یک بار روی یک لینکی کلیک میکنی برای دفعه دوم دیگه تقریبا همون زیتونی رنگی میشه که شما میگید حالا اگه history اون browser رو پاک کنید یا ویندوزتون رو عوض کنید یا حتی browser رو عوض کنید(مثلا قبلا کروم استفاده میکردین حالا فایر فاکس استفاده کنید) اونوقت اون لینک دوباره آبی میشه اما فقط برای دفعه اول و اگه دوباره روش کلیک کنید رنگش همون زیتونی میشه
    اگه من اشتباه متوجه شدم ومنظورتون چیز دیگه ای بوده که خوب هیچی!

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوست عزیز این مورد ربطی به اداره مهاجرت نداره
    در حقیقت این مربوط به browser های اینترنتی میشه یعنی وقتی شما یک بار روی یک لینکی کلیک میکنی برای دفعه دوم دیگه تقریبا همون زیتونی رنگی میشه که شما میگید حالا اگه history اون browser رو پاک کنید یا ویندوزتون رو عوض کنید یا حتی browser رو عوض کنید(مثلا قبلا کروم استفاده میکردین حالا فایر فاکس استفاده کنید) اونوقت اون لینک دوباره آبی میشه اما فقط برای دفعه اول و اگه دوباره روش کلیک کنید رنگش همون زیتونی میشه
    اگه من اشتباه متوجه شدم ومنظورتون چیز دیگه ای بوده که خوب هیچی!
    سلام دوست عزیزم

خوبید؟ شما کاملا درست میفرمایید و متوجه میشم منظور شما رو ولی من با همان بروزر از صبح هر بار که چک میکنم باز هم آبی رنگه!!! شاید نشانه ای از ظهور باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم

خوبید؟ شما کاملا درست میفرمایید و متوجه میشم منظور شما رو ولی من با همان بروزر از صبح هر بار که چک میکنم باز هم آبی رنگه!!! شاید نشانه ای از ظهور باشه
    ممنونم
    یعنی روی لینک inprocess کلیک میکنید و جزئیاتش رو میبینید و دفعه بعد هم که میاین باز آبی رنگ هست؟شما موقع خروج به توصیه خود سایت clear history نمیکنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rzf نمایش پست ها
    دوست عزیز پس ما چی بگیم که دیروز مدیکالمون باطل شده و انکارام رفتیم البته دو ماه پیش ولی انگار نه انگار .وقتی توی سایتشون ساعت کاریشونو 8 تا 11.5 میزنه وبقول خودشون نیرو هم کم دارند انتظاری بیشتر ازشون نمیشه داشت خیلی خونسردند خیلی .اصلا فکر حال ما رو نمیکنند!!!!!!ما از مرحله روانی شدن هم گذشتیم ای کاش اول یه فکری به حال ما میکردند که مدیکالمونو دادیم.دعا کنید به اکمید خدا درست میشه. همسر من میگه بازم برم دم سفارت بشینم شاید جواب بدند ولی من که بعید میدونم.شما که دارید برای کار دیگه ای میرید ضرر نداره شانستونو امتحان کنید.موفق باشید.راستی این ایمیل از طریق پرتال همونی که تو سایتشون برای موارد اورژانسی گفتند؟

دوست عزيز ويزا افيس شما از اول آنكارا بوده؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mfard نمایش پست ها
    پاسخ به پست Mehna:
    6 ماه زمان خیلی زیادی نیست! (البته طبق تاریخی که نوشتین هنوز 6 ماه نشده!!)
    قدیما خیلی ها چند سال پرونده شون طول میکشید و همه برنامه زندگیشون مختل میشد. به هر حال به نظرم می رسه که تا وقتی چیزی نهایی نشده نباید آدم مسیر عادی زندگیشو به هوای اون عوض کنه.
    در مورد ارسال نامه برای پیگیری، کار خیلی خوبیه و ممکنه جواب بگیرین. اگه ایمیل برنین جوابتونو میدن. نیازی نیست که وکیلتون ایمیل بزنه. من هم وکیل دارم و ایمیل زدم یه هفته بعدش جواب دادن.
    در مورد رفتن به سفارت یه مشورتی بگیرین شاید لازم باشه همسرتون اقدام کنن یا با یه نامه به شما وکالت پیگیری بدن.

ممنون از راهنمائی شما
    دوست من درست می فرمائید، ولی شش ماه بعد از پرداخت لندینگ فی و مدیکال جدیده ، قبلا وقتی مدیکال و لندینگ فی را می دادی باید شروع می کردی به فروش اساسیه !!!
    راستی شما به آنکارا به شما جواب داد؟
    تابه حال کسی بوده آنکارا جواب درست و حسابی (حتی در حد جواهای سره کاری ورشو) بهش داده باشه؟
    ویرایش توسط mehna : July 3rd, 2012 در ساعت 01:39 PM
    ويزا افيس : دمشق، ارسال مدارک به سیدنی: 05May2011، دریافت فایل نامبر 25Jun2011 ، درخواست مدیکال 21Nov2011، رسیدن مديکال به پاریس: 10Jan2012، رسیدن ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینه به دمشق : 12Jan2012، نقد شدن لندینگ فی : 16Jan2012، رسید 02Feb2012 :Medical document have been received ، پاس رکوئست: 3Aug2012، دریافت ویزا 14Aug12

نقل قول نوشته اصلی توسط mehna نمایش پست ها
    دوستان ما تقریبا شش ماه از ارسال مدیکال ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینمان مان گذشته ( درخواست مدیکال Nov.2011 بود) ولی همچنان از آنکارا خبری نیست.

من حدود دو هفته دیگه می خواهم برای یک آزمون برم ترکیه می خواهم برنامه ریزی کنم که آزمون را در آنکارا بدهم.

به این جهت برنامه ریزی دارم می کنم که یکسری کار انجام دهم و نظر شما عزیزان در این موارد برایم خیلی مهم است.

1. یک پیغام ازطریق پرتال بدهم و بگویم 6 ماه از مدیکال گذشته و طبق نامه مدیکال من باید پیگیری کنم و چون دارم میام آنکارا لطف کنید تا دو هفته دیگه ویزای من را آماده کنید.

نکته اینه که ما وکیل داریم ، ولی نمی خواهم خودم را علاف اون کنم پس خودم آیا می توانم از طریق پرتال درخواست بدم (آدرس ایمیل و.. را چی وارد کنم ماله وکیل یا ماله خودم؟ و آیا مشکل ایجاد نمی کنه ؟)

2 بعدش هم میرم اونجا دمه سفارت بست می شینم. مسئله اینه که همسر من Main Applicant هستش آیا لازمه اون هم حتما همراهه من باشه تا سفارت راهم بده و یا جوابم رابده یا لازما از وکیل نامه ای بگیرم؟؟؟؟

راستش دیگه دارم روانی می شم و از کارم هم به همین زودی اخراج میشم. هیچ وقت تو تاریخ مهاجرت به کانادا نشده بوده بعد ارسال مدیکال، سوء پیشینه و لندینگ فی اینقدر آدمو معطل کنند واقعا صدمه مالی و روانی بزرگی به ما زدند.

کاشکی هنوز اینپروسس بودم.
    سلام ، من فقط می دونم که برای ایمیل از طریق پورتال می تونید ایمیل خودتونو بدید لازم نیست ایمیل پیک موتوریتونو بدید! در ضمن برای ایمیل از طریق پورتال سایز اعضای خانواده که تو کیس هستند نیز می تونن افدام کنن به همین دلیل فکر میکنم شما با نشان دادن مدیکالتون میتونید آنکاره پی گیری کنید ولی اگر جواب ایمیلتونو دادن واقعا فایده ای نداره برید اونجا مگر اینکه جواب مثبت باشه.(در ضمن مطلقا لازم نیست نامه از وکیل (پیک موتوری ) بگیرید.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

دوستان من امروز رفتم سفارت لهستان که شرح اون رو مینویسم.ممکنه به درد کسی بخوره البته اگر جای اشتباهی رو انتخاب کردم واسه نوشتن مدیران محترم لطف کنن جابجا کنند مطلب رو:
    برای سفارت لهستان باید از قبل وقت بگیری که من اینکارو کرده بودم اما موقع وقت گرفتن بر اساس نوع ویزا بهتون وقت میده که ماها باید نوع other رو انتخاب کنیم اما چون وقتای other خیلی دیر بود من توریستی رو انتخاب کردم و امروزم هیچ گیری بهم ندادن اصلا برگه وقتم رو نگاه هم نکردن!
    اما تو application نوع در خواستم رو other زدم که این مهمه نه بقیه چیزا پس اگر دیدین داره سیستم بهتون دیر وقت میده هر کدوم از تایپهای دیگه رو میتونین انتخاب کنین معمولا وقتهای متنوع و نزدیکی هست.
    بعد از هر مدرکی که میبرین کپی بگیرین حتی از ترجمه شناسنامه ، کارت ملی ، و احیانا عقدنامه کپی بگیرین وگرنه مجبور میشین چند دفعه تا فتوکپی سر ظفر برین و برگردین
    رزرو هواپیما وهتل رو حتما داشته باشین من سر رزرو هتل خیلی معطل شدم ازم مدارک رو گرفت و چون دلش به حالم سوخت گفت برو از طریق آژانس ها یه رزرو هتل بگیر و سریع بیا که کلی مکافات داشت اینکار واسم اگر از قبل میدونستم خیلی راحت بودم
    خلاصه مدارک رو ازم گرفت و گفت حدودا 2 هفته دیگه برای مصاحبه میاین پاسپورت رو هم نگه داشت و یه رسید داد.
    ولی کلا سفارت خلوتیه و اگر مدارک رو کامل ببرین همه چیز خوبه
    مدارکی که من دادم و فکر میکنم کامل بود رو لیست میکنم چون جایی تو سایت خودشون کاملا ننوشته همه چیز رو:
    1- فرم درخواست پر شده آنلاین امضا شده
    2- پرونده مهاجرت کانادا(که من ایمیل آخری و ایمیل اولی که ورشو زده بود و گفته بود پروندتون به اینجا منتقل شده رو دادم)
    3- اصل پاس به همراه کپی از تمام صفحات مهر دار
    4- ترجمه شناسنامه +کپی ترجمه و کپی شناسنامه
    5-ترجمه کارت ملی+کپی ترجمه و کپی کارت ملی
    6- ترجمه عقدنامه+کپی ترجمه و کپی عقدنامه
    7-رزرو بلیط هواپیما+کپی
    8-رزرو هتل+کپی
    9- گواهی حساب بانکی (انگلیسی)به همراه پرینت 3 یا 6 ماهه+کپی
    10-گواهی اشتغال به کار انگلیسی+کپی
    11-بیمه مسافرتی به غیر از بیمه ایران(حداقل سقف 30000 یورو)+کپی از بیمه نامه
    12-یک عدد عکس 4.5*3.5
    13-مبلغ 60 یورو(فقط به یورو نه معادل ریالی)
    دیگه همینا بود حالا اگه چیزی از قلم افتاده بود اضافه میکنم
    راستی اونجا یکی دیگه از دوستان این فروم با آیدی zmm رو هم دیدم که باعث خوشحالی بود. امیدوارم کار این دوستان هم هرچه سریعتر درست بشه
    موفق باشید
    ویرایش توسط asraei : July 3rd, 2012 در ساعت 01:48 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوستان من امروز رفتم سفارت لهستان که شرح اون رو مینویسم.ممکنه به درد کسی بخوره البته اگر جای اشتباهی رو انتخاب کردم واسه نوشتن مدیران محترم لطف کنن جابجا کنند مطلب رو:
    برای سفارت لهستان باید از قبل وقت بگیری که من اینکارو کرده بودم اما موقع وقت گرفتن بر اساس نوع ویزا بهتون وقت میده که ماها باید نوع other رو انتخاب کنیم اما چون وقتای other خیلی دیر بود من توریستی رو انتخاب کردم و امروزم هیچ گیری بهم ندادن اصلا برگه وقتم رو نگاه هم نکردن!
    اما تو application نوع در خواستم رو other زدم که این مهمه نه بقیه چیزا پس اگر دیدین داره سیستم بهتون دیر وقت میده هر کدوم از تایپهای دیگه رو میتونین انتخاب کنین معمولا وقتهای متنوع و نزدیکی هست.
    بعد از هر مدرکی که میبرین کپی بگیرین حتی از ترجمه شناسنامه ، کارت ملی ، و احیانا عقدنامه کپی بگیرین وگرنه مجبور میشین چند دفعه تا فتوکپی سر ظفر برین و برگردین
    رزرو هواپیما وهتل رو حتما داشته باشین من سر رزرو هتل خیلی معطل شدم ازم مدارک رو گرفت و چون دلش به حالم سوخت گفت برو از طریق آژانس ها یه رزرو هتل بگیر و سریع بیا که کلی مکافات داشت اینکار واسم اگر از قبل میدونستم خیلی راحت بودم
    خلاصه مدارک رو ازم گرفت و گفت حدودا 2 ماه دیگه برای مصاحبه میاین پاسپورت رو هم نگه داشت و یه رسید داد.
    ولی کلا سفارت خلوتیه و اگر مدارک رو کامل ببرین همه چیز خوبه
    مدارکی که من دادم و فکر میکنم کامل بود رو لیست میکنم چون جایی تو سایت خودشون کاملا ننوشته همه چیز رو:
    1- فرم درخواست پر شده آنلاین امضا شده
    2- پرونده مهاجرت کانادا(که من ایمیل آخری و ایمیل اولی که ورشو زده بود و گفته بود پروندتون به اینجا منتقل شده رو دادم)
    3- اصل پاس به همراه کپی از تمام صفحات مهر دار
    4- ترجمه شناسنامه +کپی ترجمه و کپی شناسنامه
    5-ترجمه کارت ملی+کپی ترجمه و کپی کارت ملی
    6- ترجمه عقدنامه+کپی ترجمه و کپی عقدنامه
    7-رزرو بلیط هواپیما+کپی
    8-رزرو هتل+کپی
    9- گواهی حساب بانکی (انگلیسی)به همراه پرینت 3 یا 6 ماهه+کپی
    10-گواهی اشتغال به کار انگلیسی+کپی
    11-بیمه مسافرتی به غیر از بیمه ایران(حداقل سقف 30000 یورو)+کپی از بیمه نامه
    12-یک عدد عکس 4.5*3.5
    13-مبلغ 60 یورو(فقط به یورو نه معادل ریالی)
    دیگه همینا بود حالا اگه چیزی از قلم افتاده بود اضافه میکنم
    راستی اونجا یکی دیگه از دوستان این فروم با آیدی zmm رو هم دیدم که باعث خوشحالی بود. امیدوارم کار این دوستان هم هرچه سریعتر درست بشه
    موفق باشید
    دوست عزیز مرسی از اطلاعات کاملی که گذاشتید ولی 2 ماه انتظار برای مصاحبه خیلی زیاد من شنیده بودم که دو هفته ای جواب میدن
    ضمنا" میشه در مورد رزرو بلیط و آژانسی که این کارو انجام داد پیغام خصوص بدین؟
    من هم مشغول جمع آوری مدارکم و مدیکالم 6 سپتامبر اکسپایر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Canpharm نمایش پست ها
    دوست عزیز مرسی از اطلاعات کاملی که گذاشتید ولی 2 ماه انتظار برای مصاحبه خیلی زیاد من شنیده بودم که دو هفته ای جواب میدن
    ضمنا" میشه در مورد رزرو بلیط و آژانسی که این کارو انجام داد پیغام خصوص بدین؟
    من هم مشغول جمع آوری مدارکم و مدیکالم 6 سپتامبر اکسپایر میشه
    من از همگی معذرت میخوام منظورم دو هفته بودپست مربوط رو اصلاح کردم