توجه کردین که بیش از 25% از بچه ها سبز یا بنفشن ؟! توجه کردین به نسبت قبل چقدر سرعتشون بالا رفته ؟! هر چی جلوتر بریم از این هم بهتر می شه!
توجه کردین که بیش از 25% از بچه ها سبز یا بنفشن ؟! توجه کردین به نسبت قبل چقدر سرعتشون بالا رفته ؟! هر چی جلوتر بریم از این هم بهتر می شه!
من یه سوالی برام پیش اومد. برای من که هنوز این ایمیل معروف سوالات نیومده ولی برای یکی از دوستام اومده. هم من و هم ایشون برای مستر اقدام کردیم و در حال حاضر 22 سالمونه. اونوقت سفارت سی وی مربوط به 10 سال اخیرو می خواد! یعنی از 12 سالگی دیگه! با این حساب ما بریم تو کار اینکه مثلا مقام اول مسابقات ژیمناستیک منطقه در مقطع اول راهنمایی رو هم بیاریم تو سی وی؟)
اون دوستانی که قبلا جواب دادن، جواب سوالای سفارت مثلا اونهایی که در مورد تحقیقات آینده و تز و این حرفاس، به تفصیل دادن یا تک جمله ای؟!
بچه ها یه سوال من به خاطره نقص مدارک پروندم برگشت خورد ، من اگه جور کنم دوباره میشه بفرستم؟؟؟ یا وقتش تا 1 جولای بود؟؟ خیلی ناراحتم...
خوبه که جوری توضیح بدید که تحقیقاتتون به نظر حساس نیاد ولی یک پاراگراف توضیح کفایت می کنه به نظر من. من هم که اسم رشتم bio و این حرفاست، یک پاراگراف توضیح دادم (اون بنده خدا که نمیفهمه چی به چیه) در سطح معلومات عمومی و آخرین جمله ام هم توضیح اپلیکیشن این ریسرچ بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)