App received 6 May 11 / PER 17 Jun 11 / RBVO 6 Jul 11 / Warsaw AOR 19 Aug 11 / Processing started 9 Sep 11/ Medical request 3 Apr 12/ Medical receipt in eCAS 5 May 12/Copy Passport & ... 5 Jun 12/Passport request 27 Jul 12 -NOC:2151
دوست عزيز درود بر شما
آدرس پورتال براي آنکارا :
https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=ankara
و براي ورشو:
https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=warsaw
البته حتما شرايط استفاده از اين سرويس را قبل از ارسال مطالعه بفرماييد.
من خودم با توجه به شرايط ارسال (تولد بچه) با استفاده از اين سرويس case specific enquiry يه ايميل به آنکارا زدم و دقيقا ظرف 7 روز کاري به من جواب دادن.
دريافت مدارک در سيدني: 14-10-2010 *برداشت پول :25-10-2010 * فايل نامبر : 09-02-2011 *(RBOV) دريافت مدارک در دمشق : 04-03-2011 * In process:ء 13-04-2011* دريافت مدارک درخواستي در دمشق: 28-04-2011* ايميل مديکال،لندينگ في و ع.س.پ : 21-12-2011* دريافت مديکال در پاريس:16-01-2012 و لندينگ في 19-01-2012*اضافه شدن لاين مديکال:28-01- 2012* نقد شدن لندينگ في:13-04-2012* پاس ريکوئست:09-11-2012
دوستان امشب يكي از دوستانمان كه رشته اش مهندسي نفت و گازه از آنكارا زنگ زد مديكالش يك ماه بعد از ما بود گفت براي گردش رفتند آنكارا (البته آپديت مالي و فرمها را هم نداده بودند) ولي لندينگ في را داده بودند (داوطلبانه ) رفتند سفارت با دادن فايل نامبر رفتند داخل اونجا فرمها را دستي پركردند عكس و گواهي بانك را دادند به همراه پاسهاشون گفتند فردا ويزاشون آماده است فقط عجيبه كه امروز سه شنبه است و معمولا" دوشنبه ها مدارك ميگيرند و چهار شنبه ها پس ميدن فكر كنم به خاطر كانادا دي بوده كه امروز گرفتند بهر حال من فقط ميتونم بگم مباركشون باشه ورشو كه از اين خبرها نيست
دوستان كپي پاسپورتامون رسيد ورشو آقاي زلينسكي ساعت 11:05 صبح تحويل گرفته من هم ساعت 19:00 بهشون ايميل زدم كه آيا من يا يكي از دوستانم ميتونيم بياييم ورشو و ويزا رو بگيريم (پاسپورتها را ساب ميت كنيم ) رسيد اتوماتيك آمد منتظر جوابم آمد خدمتتون عرض ميكنم .
لطفا تو ایمیل هایی که میزنین ازشون سوال کنین اخر تکلیف چیه کجا میتونیم پاسپورتامون بفرستیم تا ویزا بهش اضافه بشه؟اخه اینطوری که نمیشه همه پاشن برن ورشو ویزا بگیرن اونوقت دیگه اونا هم عادت میکنن همه برن اونجا و ویزا بگیرن. عجب گیری افتادیم ها
درسته که این مشکل کشور ماست و مشکل ما ولی اونا هم باید قبل از بستن دفتر ویزا تو تهران به این مشکلات ما هم فکر میکردن و یه راهکار پیدا میکردن
در هر حال موفق باشین
سلام جناب میشه بگین به من چه ایمیلی زدین؟من شرایطم مشابه شماست ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)