صفحه 947 از 1254 نخستنخست ... 4478478979379389399409419429439449459469479489499509519529539549559569579971047 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,461 تا 9,470 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Project Management & Construction-Tehran University

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    سلام میشه بگین چه روزی زدین؟من 4 شنبه زدم هنوز جواب ندادن!! میشه متن ایمیلی که زدین رو هم بذارین اگه اشکالی نداره ! راستی title ایمیل چی نوشتین؟ چون فکر کنم اونم مهمه که چی باشه ! مرسی
    سلام
    متن ایمیلی که وکیلم روز پنجشنبه زده بود رو به صورت پیغام خصوصی براتون گذاشتم..با آرزوی موفقیت
    App received 6 May 11 / PER 17 Jun 11 / RBVO 6 Jul 11 / Warsaw AOR 19 Aug 11 / Processing started 9 Sep 11/ Medical request 3 Apr 12/ Medical receipt in eCAS 5 May 12/Copy Passport & ... 5 Jun 12/Passport request 27 Jul 12 -NOC:2151

نقل قول نوشته اصلی توسط rzf نمایش پست ها
    سلام ومیشه راهنمایی کنید این ایمیل از طریق پرتابل چیه؟
    دوست عزيز درود بر شما

آدرس پورتال براي آنکارا :
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=ankara

و براي ورشو:
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=warsaw
    البته حتما شرايط استفاده از اين سرويس را قبل از ارسال مطالعه بفرماييد.
    من خودم با توجه به شرايط ارسال (تولد بچه) با استفاده از اين سرويس case specific enquiry يه ايميل به آنکارا زدم و دقيقا ظرف 7 روز کاري به من جواب دادن.
    دريافت مدارک در سيدني: 14-10-2010 *برداشت پول :25-10-2010 * فايل نامبر : 09-02-2011 *(RBOV) دريافت مدارک در دمشق : 04-03-2011 * In process:ء 13-04-2011* دريافت مدارک درخواستي در دمشق: 28-04-2011* ايميل مديکال،لندينگ في و ع.س.پ : 21-12-2011* دريافت مديکال در پاريس:16-01-2012 و لندينگ في 19-01-2012*اضافه شدن لاين مديکال:28-01- 2012* نقد شدن لندينگ في:13-04-2012* پاس ريکوئست:09-11-2012

نقل قول نوشته اصلی توسط rzf نمایش پست ها
    دوست عزیز پس ما چی بگیم که دیروز مدیکالمون باطل شده و انکارام رفتیم البته دو ماه پیش ولی انگار نه انگار .وقتی توی سایتشون ساعت کاریشونو 8 تا 11.5 میزنه وبقول خودشون نیرو هم کم دارند انتظاری بیشتر ازشون نمیشه داشت خیلی خونسردند خیلی .اصلا فکر حال ما رو نمیکنند!!!!!!ما از مرحله روانی شدن هم گذشتیم ای کاش اول یه فکری به حال ما میکردند که مدیکالمونو دادیم.دعا کنید به اکمید خدا درست میشه. همسر من میگه بازم برم دم سفارت بشینم شاید جواب بدند ولی من که بعید میدونم.شما که دارید برای کار دیگه ای میرید ضرر نداره شانستونو امتحان کنید.موفق باشید.راستی این ایمیل از طریق پرتال همونی که تو سایتشون برای موارد اورژانسی گفتند؟
    براي ما هم 7.5 ماه بعد از مديكال در خواست كپي صفحه اول پاس شد و حدود 2 هفته بعدش درخواست كپي تمام صفحات شد نگران نباشيد اعتبار مديكال براي بار اول و كساني كه انتهاي كارند ظاهرا" 15 ماه شده به سايت cic مراجعه كنيد انشالله به زودي pr بشيد

دوستان امشب يكي از دوستانمان كه رشته اش مهندسي نفت و گازه از آنكارا زنگ زد مديكالش يك ماه بعد از ما بود گفت براي گردش رفتند آنكارا (البته آپديت مالي و فرمها را هم نداده بودند) ولي لندينگ في را داده بودند (داوطلبانه ) رفتند سفارت با دادن فايل نامبر رفتند داخل اونجا فرمها را دستي پركردند عكس و گواهي بانك را دادند به همراه پاسهاشون گفتند فردا ويزاشون آماده است فقط عجيبه كه امروز سه شنبه است و معمولا" دوشنبه ها مدارك ميگيرند و چهار شنبه ها پس ميدن فكر كنم به خاطر كانادا دي بوده كه امروز گرفتند بهر حال من فقط ميتونم بگم مباركشون باشه ورشو كه از اين خبرها نيست

دوستان كپي پاسپورتامون رسيد ورشو آقاي زلينسكي ساعت 11:05 صبح تحويل گرفته من هم ساعت 19:00 بهشون ايميل زدم كه آيا من يا يكي از دوستانم ميتونيم بياييم ورشو و ويزا رو بگيريم (پاسپورتها را ساب ميت كنيم ) رسيد اتوماتيك آمد منتظر جوابم آمد خدمتتون عرض ميكنم .

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط kaly نمایش پست ها
    دوستان كپي پاسپورتامون رسيد ورشو آقاي زلينسكي ساعت 11:05 صبح تحويل گرفته من هم ساعت 19:00 بهشون ايميل زدم كه آيا من يا يكي از دوستانم ميتونيم بياييم ورشو و ويزا رو بگيريم (پاسپورتها را ساب ميت كنيم ) رسيد اتوماتيك آمد منتظر جوابم آمد خدمتتون عرض ميكنم .
    لطفا تو ایمیل هایی که میزنین ازشون سوال کنین اخر تکلیف چیه کجا میتونیم پاسپورتامون بفرستیم تا ویزا بهش اضافه بشه؟اخه اینطوری که نمیشه همه پاشن برن ورشو ویزا بگیرن اونوقت دیگه اونا هم عادت میکنن همه برن اونجا و ویزا بگیرن. عجب گیری افتادیم ها
    درسته که این مشکل کشور ماست و مشکل ما ولی اونا هم باید قبل از بستن دفتر ویزا تو تهران به این مشکلات ما هم فکر میکردن و یه راهکار پیدا میکردن
    در هر حال موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    لطفا تو ایمیل هایی که میزنین ازشون سوال کنین اخر تکلیف چیه کجا میتونیم پاسپورتامون بفرستیم تا ویزا بهش اضافه بشه؟اخه اینطوری که نمیشه همه پاشن برن ورشو ویزا بگیرن اونوقت دیگه اونا هم عادت میکنن همه برن اونجا و ویزا بگیرن. عجب گیری افتادیم ها
    درسته که این مشکل کشور ماست و مشکل ما ولی اونا هم باید قبل از بستن دفتر ویزا تو تهران به این مشکلات ما هم فکر میکردن و یه راهکار پیدا میکردن
    در هر حال موفق باشین
    دوست خوبم اين علما اول منار را دزديدند حالا دنبال چاه هستند كاشكي قبل از تعطيلي بخش ويزا فكر ما ها رو ميكردند تا متحمل هزينه هاي گزاف نشويم مرديم از بس خرج كرديم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Eng. - Tehran Uni.

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    دوستان من امروز رفتم سفارت لهستان که شرح اون رو مینویسم.ممکنه به درد کسی بخوره البته اگر جای اشتباهی رو انتخاب کردم واسه نوشتن مدیران محترم لطف کنن جابجا کنند مطلب رو:
    برای سفارت لهستان باید از قبل وقت بگیری که من اینکارو کرده بودم اما موقع وقت گرفتن بر اساس نوع ویزا بهتون وقت میده که ماها باید نوع other رو انتخاب کنیم اما چون وقتای other خیلی دیر بود من توریستی رو انتخاب کردم و امروزم هیچ گیری بهم ندادن اصلا برگه وقتم رو نگاه هم نکردن!
    اما تو application نوع در خواستم رو other زدم که این مهمه نه بقیه چیزا پس اگر دیدین داره سیستم بهتون دیر وقت میده هر کدوم از تایپهای دیگه رو میتونین انتخاب کنین معمولا وقتهای متنوع و نزدیکی هست.
    بعد از هر مدرکی که میبرین کپی بگیرین حتی از ترجمه شناسنامه ، کارت ملی ، و احیانا عقدنامه کپی بگیرین وگرنه مجبور میشین چند دفعه تا فتوکپی سر ظفر برین و برگردین
    رزرو هواپیما وهتل رو حتما داشته باشین من سر رزرو هتل خیلی معطل شدم ازم مدارک رو گرفت و چون دلش به حالم سوخت گفت برو از طریق آژانس ها یه رزرو هتل بگیر و سریع بیا که کلی مکافات داشت اینکار واسم اگر از قبل میدونستم خیلی راحت بودم
    خلاصه مدارک رو ازم گرفت و گفت حدودا 2 هفته دیگه برای مصاحبه میاین پاسپورت رو هم نگه داشت و یه رسید داد.
    ولی کلا سفارت خلوتیه و اگر مدارک رو کامل ببرین همه چیز خوبه
    مدارکی که من دادم و فکر میکنم کامل بود رو لیست میکنم چون جایی تو سایت خودشون کاملا ننوشته همه چیز رو:
    1- فرم درخواست پر شده آنلاین امضا شده
    2- پرونده مهاجرت کانادا(که من ایمیل آخری و ایمیل اولی که ورشو زده بود و گفته بود پروندتون به اینجا منتقل شده رو دادم)
    3- اصل پاس به همراه کپی از تمام صفحات مهر دار
    4- ترجمه شناسنامه +کپی ترجمه و کپی شناسنامه
    5-ترجمه کارت ملی+کپی ترجمه و کپی کارت ملی
    6- ترجمه عقدنامه+کپی ترجمه و کپی عقدنامه
    7-رزرو بلیط هواپیما+کپی
    8-رزرو هتل+کپی
    9- گواهی حساب بانکی (انگلیسی)به همراه پرینت 3 یا 6 ماهه+کپی
    10-گواهی اشتغال به کار انگلیسی+کپی
    11-بیمه مسافرتی به غیر از بیمه ایران(حداقل سقف 30000 یورو)+کپی از بیمه نامه
    12-یک عدد عکس 4.5*3.5
    13-مبلغ 60 یورو(فقط به یورو نه معادل ریالی)
    دیگه همینا بود حالا اگه چیزی از قلم افتاده بود اضافه میکنم
    راستی اونجا یکی دیگه از دوستان این فروم با آیدی zmm رو هم دیدم که باعث خوشحالی بود. امیدوارم کار این دوستان هم هرچه سریعتر درست بشه
    موفق باشید

ممنون که تجربهتون روگفتين. وقت سفارت رو چطوري بايد گرفت.

سلام جناب میشه بگین به من چه ایمیلی زدین؟من شرایطم مشابه شماست ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط agadondol نمایش پست ها
    دوست عزيز درود بر شما

آدرس پورتال براي آنکارا :
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=ankara

و براي ورشو:
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=warsaw
    البته حتما شرايط استفاده از اين سرويس را قبل از ارسال مطالعه بفرماييد.
    من خودم با توجه به شرايط ارسال (تولد بچه) با استفاده از اين سرويس case specific enquiry يه ايميل به آنکارا زدم و دقيقا ظرف 7 روز کاري به من جواب دادن.
    سلام
    میشه دقیقا بفرمایید چند روز پیش ( کی و چه روزی ) به آنکارا ایمیل زدید و جوابتون رو دادن؟ میخوام بدونم تازگی اینکار رو کردید؟