صفحه 2934 از 5471 نخستنخست ... 19342434283428842924292529262927292829292930293129322933293429352936293729382939294029412942294329442984303434343934 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,331 تا 29,340 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط titi_lotfi نمایش پست ها
    دوستانی که جلوتر از من مدیکال گرفتند.... ایمیل نزدند به ورشو؟

یعنی از صبح یه دونه مدیکال هم نداشتیم

دوستان
    ایشون درست میگن...کسانی که ماه 4 یعنی اپریل مدیکالشون اومد یک ایمیل بزنن به ورشو ضرر نداره...الان پست 9457 فروم 29 شغله 1000 تایی رو بخونین....ایشون هم مدیکالش برج 4 بوده دیگه نباید سکوریتی چک 38 شغله ها از 29 شغله ها طولانی تر باشه...اصلا معنی نمیده...شاید اگر تصمیم گرفته باشن که ویزای 38 شغله ها رو هم بدن شاید ضرر نداشته باشه ایمیل زدن و سوال کردن....ما رو هم خوشحال میکنید

ظاهرا باز هم فکری نکردن و همونطور که در اون پست میبینین گفتن خودت یا وکیلت بیاین ویزا رو بگیرین

من یک تبلیغ جالب هم در فروم پیک اپ ویزا در انکارا دیدم یکی از اژانسها گفته 200 دلار میگیرم پاستون رو میبرم و میارم با ویزا
    ماشاالله هنوز هیچی نشده دارن خوب پول به جیب میزنن...
    http://tourkar.com/node/188
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    دوستان
    ایشون درست میگن...کسانی که ماه 4 یعنی اپریل مدیکالشون اومد یک ایمیل بزنن به ورشو ضرر نداره...الان پست 9457 فروم 29 شغله 1000 تایی رو بخونین....ایشون هم مدیکالش برج 4 بوده دیگه نباید سکوریتی چک 38 شغله ها از 29 شغله ها طولانی تر باشه...اصلا معنی نمیده...شاید اگر تصمیم گرفته باشن که ویزای 38 شغله ها رو هم بدن شاید ضرر نداشته باشه ایمیل زدن و سوال کردن....ما رو هم خوشحال میکنید

ظاهرا باز هم فکری نکردن و همونطور که در اون پست میبینین گفتن خودت یا وکیلت بیاین ویزا رو بگیرین

من یک تبلیغ جالب هم در فروم پیک اپ ویزا در انکارا دیدم یکی از اژانسها گفته 200 دلار میگیرم پاستون رو میبرم و میارم با ویزا
    ماشاالله هنوز هیچی نشده دارن خوب پول به جیب میزنن...
    http://tourkar.com/node/188
    لیدا جان من فکر میکنم تا زمانیکه کپی پاسپورت رو نخواستن هنوز سکوریتی چک تمام نشده باشه. من مدیکالم رو آوریل دادم و همونطور که میدونی در جواب ایمیلی که ۲-۳ هفته پیش بهشون زدم گفتن که بک گراند چک هنوز ادامه داره!
    من اگه پاس ریکوئست بشم با ۱۰۰ دلار برای بقیه میرم ویزا میگیرم!! کار و کاسبی این آژانسها رو میخوام خراب کنم
    تازه اینا از آنکارا ویزا میگیرن٬ ورشو چی میشه؟!
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    لیدا جان من فکر میکنم تا زمانیکه کپی پاسپورت رو نخواستن هنوز سکوریتی چک تمام نشده باشه. من مدیکالم رو آوریل دادم و همونطور که میدونی در جواب ایمیلی که ۲-۳ هفته پیش بهشون زدم گفتن که بک گراند چک هنوز ادامه داره!
    من اگه پاس ریکوئست بشم با ۱۰۰ دلار برای بقیه میرم ویزا میگیرم!! کار و کاسبی این آژانسها رو میخوام خراب کنم
    درسته ایوان جان ایشون 12 جون کپی پاسپورت فرستاده... درسته پرونده با پرونده فرق داره ولی کپی پاس در حالتیه که طرف نتونه پاسش رو ببره حالا که بهش گفتن خودت پاست رو بیار ویزات رو بگیر...یعنی چه کپی پاس میفرستاد چه نمیفرستاد تقریبا با بچه های ما که اپریل مدیکال گرفتن در حالت مشابه قرار داره

نمیدونم ورشو چی میشه...ولی جالب بود واسه انکارا زود این اژانسها دست به کار شدن!!!
    جدول خلاصه

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    درسته ایوان جان ایشون 12 جون کپی پاسپورت فرستاده... درسته پرونده با پرونده فرق داره ولی کپی پاس در حالتیه که طرف نتونه پاسش رو ببره حالا که بهش گفتن خودت پاست رو بیار ویزات رو بگیر...یعنی چه کپی پاس میفرستاد چه نمیفرستاد تقریبا با بچه های ما که اپریل مدیکال گرفتن در حالت مشابه قرار داره

نمیدونم ورشو چی میشه...ولی جالب بود واسه انکارا زود این اژانسها دست به کار شدن!!!
    جالبه٬ مدیکال من دقیقا ۱۴ روز بعد از مدیکال ایشون رسیده لندن.
    ضمن اینکه لاین مدیکال برای ایشون بعد از تقریبا ۱ ماه در ecas اضافه شده و برای من هنوز نه. کپی پاسپورت هم در کمتر از ۲ ماه از ارسال مدیکال ازشون خواستن.
    من تصور میکنم که برای صدور ویزای ۳۸ رشته ایها هنوز دستوری ندارن
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱

ضمن اینکه لاین مدیکال برای ایشون بعد از تقریبا ۱ ماه در ecas اضافه شده و برای من هنوز نه. کپی پاسپورت هم در کمتر از ۲ ماه از ارسال مدیکال ازشون خواستن.
    جسارتاً الان من چند وقته فرومهای 38 رشته ایی ها 1000 تایی ها و 500 تایی ها رو دنبال میکنم کلاً خیلی خبری از ویزا نیست، معمولاً یا آپدیت بوده یا مدیکال!!! فکر کنم ورشو و آنکارا ویزاها رو احتکار کردن تا بعداً تو بازار سیاه بفروشن!!!!!!!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    جسارتاً الان من چند وقته فرومهای 38 رشته ایی ها 1000 تایی ها و 500 تایی ها رو دنبال میکنم کلاً خیلی خبری از ویزا نیست، معمولاً یا آپدیت بوده یا مدیکال!!! فکر کنم ورشو و آنکارا ویزاها رو احتکار کردن تا بعداً تو بازار سیاه بفروشن!!!!!!!
    نمیدونم توییت اقای کنی رو دیدین...فعلا حالا ذوق داره که تصمیم خوبی گرفتن و نقل قول روزنامه رو میذاره که نوشتن :
    "temporary halt on new applications for the Skilled Worker Program is needed
    حالا تا از ذوق در بیاد... بعدش احتمالا باید رو کاغد دستور تسریع رو بنویسه بده با پیک ببرن تا انکارا و ورشو!!!..........امیدوارم همین امروز این کار رو بکنه!!!...
    جدول خلاصه

Banned

مدیکال دوستان 29 شغله ، بارکد دار هستش و داخلش اسم افیسر نخورده و معلوم نیست لندن که میره پیش کی میره ، برای همین زمانیکه با بارکد خوان ثبت میشه به سایت اضافه میشه
    ولی مال ماها یک فایل نامبر داره و اسم افیسر درخواست کننده در ورشو و بررسی کننده در لندن ، برای همین کسی باید دستی بشینه وارد کنه پس زمان بر هست و اهمیتی هم نداره

من 2 روز بعد رسیدن مدیکال به لندن و رسید لندینگی که گم کرده بودند ، درخواست کانفرم دادم ، افیسر هر دوشو کانفرم کرد
    ویرایش توسط kmahyar : July 3rd, 2012 در ساعت 08:29 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط kmahyar نمایش پست ها
    مدیکال دوستان 29 شغله ، بارکد دار هستش و داخلش اسم افیسر نخورده و معلوم نیست لندن که میره پیش کی میره ، برای همین زمانیکه با بارکد خوان ثبت میشه به سایت اضافه میشه
    ولی مال ماها یک فایل نامبر داره و اسم افیسر درخواست کننده در ورشو و بررسی کننده در لندن ، برای همین کسی باید دستی بشینه وارد کنه پس زمان بر هست و اهمیتی هم نداره

من 2 روز بعد رسیدن مدیکال به لندن و رسید لندینگی که گم کرده بودند ، درخواست کانفرم دادم ، افیسر هر دوشو کانفرم کرد
    مرسی مهیار جان توضیحات کامل و خوبی بود. این جزئیات رو نمیدونستم. به قول شما اینش مهم نیست٬ مهم اینه که ویزا بگیریم

Member farhadjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ,0711

درخواست کپی پاسپورت از نظر 29 شغله ها یعنی این جمله:
    Please send also copies of biopages of valid passports for you (the pages with personal details
    این کپی را با آپدیت از 38 شغله ها خواستن
    لطفا کسایی که بالای جدولن و مدیکالشونو فرستادن یه مکاتبه با ورشو بکنن و نتیجشو اینجا بگن
    مثلا بگین اگه ویزا آمادست آمادگی دارین بیاین ورشو و بگیرین
    ارسال به سیدنی 14 آپریل 2010
    فایل نامبر اول 28 جون 2010
    فایل نامبر دوم 16 آگوست 2010,اینپراسس الکی بدون پیگیری 24 ژانویه 2012,ارسال پرونده به ورشو 3rd Feb, اینپراسس واقعی 20th March 2012

Banned

مرسی مهیار جان توضیحات کامل و خوبی بود. این جزئیات رو نمیدونستم. به قول شما اینش مهم نیست٬ مهم اینه که ویزا بگیریم
    مهمترین مسئله الان اینه که شروع کنند به دادن ویزا به 38 شغله ها و مدیکال ، این نشون میده طبق یک ورودی به پروسه خروجی خواهند داشت پس همه چی خوب پیش خواهد رفت والا به سرنوشت 29 شغله هایی که مدیکالشون باطل شده می رسیم ولی از اونجایی که 38 شغله ها زیاد اهل آرامش نیستند به نظرم سریعا دست به کار خواهند شد چون صبر هم حدی داره و دوستان قدیمی دیگه شامل مرور زمان یا صبر بیشتر نباید بشوند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)