سلام به همگی
مدارک من امروز به دست سفارت رسید.
مانده حساب خودم 49 میلیون با گردش 3.9 برای 3 ماه و مانده حساب پدرم 58.5 با گردش 10.8 برای 50 روز بود.
من در مورد حساب خودم با مدرک ترجمه شده رسمی توضیح دادم که بخش اعظم این پول ازچه منبعی به حسابم واریز شده. ولی در مورد حساب پدرم توضیحی ندادم.
در عین حال، فیش حقوقی خودم ، سند یک خونه که به نامم هست و اجاره نامه اون خونه رو هم برای اثبات تمکن مالی خودم فرستادم. به اضافه فیش حقوقی پدر و مادرم و ترجمه املاک آنها و اجاره نامه های این املاک. در عین حال برای دوره مستر به همراه فاند پذیرش دارم. سوالی که دارم اینه:
1- حساب مالی خودم و پدرم که گردش پایینی داره و تعداد روز هاش کمتر از 4 ماهه ایجاد مشکل خواهد کرد؟
2- اگر این مسئله ایجاد مشکل کنه و من نقص مدرک بخورم و قرار باشه که دوباره اعلام مانده و گردش حساب خودم و پدرم رو انجام بدم آیا لازمه که از الان پول توی حساب هردومون بذارم که احیانا اگه قرار شد دوباره گردش بگیرم این بار دیگه گردش پایین نباشه؟ در واقع میخوام بدونم طبق تجربه دوستان چقدر این احتمال وجود داره که من به خاطر گردش پایین حساب نقص مدرک بخورم؟ آیا این احتمال اینقدر بالا هست که من از الان دوباره شروع کنم به بالا بردن گردش حسابم برای گرفتن بی اس در یکی دو ماه آینده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)