صفحه 228 از 974 نخستنخست ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238278328728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,271 تا 2,280 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان،من نگران اين موضوع هستم كه نكنه متوجه ايميل سفارت نشده باشم و اون رو حذف كرده باشم ...چون براي من شد ٧٥ روزه و هنوز خبري نشده .اما به يكي از دوستام كه دقيقا هم رشته من بود و يك ماه بعد از من فرستاده بود ،ديروز ريجكت شد به خاطر مسايل مالي٣٠ميليون گذاشته بود براي دكترا بدون بورسيه و ٢سند همين.حالا سوالم اينه كه پرونده من كه يك ماه زودتر از دوستم فرستاده شده بود هنوز بررسي نشده؟؟؟ايا بهتر نيست يك ايميل بفرستم براشون....؟؟؟؟و به كدوم ادرس ايميل رو بفرستم؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط desir نمایش پست ها
    سلام دوستان،من نگران اين موضوع هستم كه نكنه متوجه ايميل سفارت نشده باشم و اون رو حذف كرده باشم ...چون براي من شد ٧٥ روزه و هنوز خبري نشده .اما به يكي از دوستام كه دقيقا هم رشته من بود و يك ماه بعد از من فرستاده بود ،ديروز ريجكت شد به خاطر مسايل مالي٣٠ميليون گذاشته بود براي دكترا بدون بورسيه و ٢سند همين.حالا سوالم اينه كه پرونده من كه يك ماه زودتر از دوستم فرستاده شده بود هنوز بررسي نشده؟؟؟ايا بهتر نيست يك ايميل بفرستم براشون....؟؟؟؟و به كدوم ادرس ايميل رو بفرستم؟
    مگه شما ایمیل هایی که براتون میاد رو نخونده حذف می کنید که می ترسید اشتباهی ایمیل اون ها رو حذف کرده باشید؟ برای بعضی ها اصلن ایمیل اطلاعات/مدارک اضافی، نمیاد. زیاد هم معلوم نیست روی چه حسابی از بعضی ها سوال می پرسن. از این که ایمیل نگرفتید این طور نتیجه نمیشه گرفت که بررسی نشده. مدت زمان بررسی ممکنه کوتاه یا خیلی طولانی بشه.
    نکته ای که باید بدونید اینه که تقریبَن در همه ی موارد فرستادن ایمیل برای سفارت کانادا هیــــچ ثمری نداره. نه جوابی می گیرید نه اتفاق خاصی میفته. اگه دوست دارید امتحان کنید به این آدرس ایمیل بفرستید:
    ankara-im-enquiry@international.gc.ca

ايميل من آخرش nk هستش. كسي هستش كه پاس ريكوئست شده باشه و ازطرف اون داك ريكوئست شده باشه؟ ميخوام ببينم فاصله زماني چه قدر بوده...

نقل قول نوشته اصلی توسط SirM2X نمایش پست ها
    خوب آخه مال منم دقیقا np هست!!!
    ظاهرا جناب np این سوالات براشون فقط پیش میاد!

Junior Member kamran_K_K آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng, Arak U

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    مگه شما ایمیل هایی که براتون میاد رو نخونده حذف می کنید که می ترسید اشتباهی ایمیل اون ها رو حذف کرده باشید؟ برای بعضی ها اصلن ایمیل اطلاعات/مدارک اضافی، نمیاد. زیاد هم معلوم نیست روی چه حسابی از بعضی ها سوال می پرسن. از این که ایمیل نگرفتید این طور نتیجه نمیشه گرفت که بررسی نشده. مدت زمان بررسی ممکنه کوتاه یا خیلی طولانی بشه.
    نکته ای که باید بدونید اینه که تقریبَن در همه ی موارد فرستادن ایمیل برای سفارت کانادا هیــــچ ثمری نداره. نه جوابی می گیرید نه اتفاق خاصی میفته. اگه دوست دارید امتحان کنید به این آدرس ایمیل بفرستید:
    ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    به نظر من که احتمال اینکه Spam بره خیلی پاییین هست و این که Spam رو میگن چک کنین فقط برا محکم کاری بیش از حد میگن و الا اگه به Spam شک دارین به نظر من نگران نباشید و اینکه تا حالا بهتون E-mail نزدن چیز بدی نیست و این یعنی پروندتون تکمیل هست و موردی نداره.

Junior Member kamran_K_K آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng, Arak U

به نظر شما چند نفر از بچه هایی که برا Study permit برا سفارت کانادا اقدام کردن هستن که اطلاعاتشون رو تو جدول وارد نکردن و یا اصلا تو فروم نیستن؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسلما تعدادشون کم نیست نمونش هم تو چنتا پست قبل دیدین که یکی از بچه ها گفت یکی از دوستاش دیروز Reject شده ولی اصلا تو جدول نیست اطلاعاتش کاشکی میشد همه اطلاعاتشون رو وارد کنن تا قطعه های گم شده این پازل پیچیدمون پیدا میشد و به فهمش بیشتر کمکمون میکرد.
    از کسایی که تو فروم هستن و گاهی پست ها رو دنبال می کنن تمنا می کنم اطلاعاتشون رو وارد کنن تا همه استفاده کنن.

Junior Member

دوست عزيز تمنا كردن نداره! اينجا هم يه جامعه آماري هست با احتمالات مختص خودش. مطمئنا كساني در اين فروم ثبت نام كردند اما در جدول اطلاعاتشون رو وارد نكردند. اگه توجه كني بعضي دوستان كامنت مي گذارند اما در جدول نيستند. خيلي اهميت نديد.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kamran_K_K نمایش پست ها
    به نظر شما چند نفر از بچه هایی که برا Study permit برا سفارت کانادا اقدام کردن هستن که اطلاعاتشون رو تو جدول وارد نکردن و یا اصلا تو فروم نیستن؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟
    مسلما تعدادشون کم نیست نمونش هم تو چنتا پست قبل دیدین که یکی از بچه ها گفت یکی از دوستاش دیروز Reject شده ولی اصلا تو جدول نیست اطلاعاتش کاشکی میشد همه اطلاعاتشون رو وارد کنن تا قطعه های گم شده این پازل پیچیدمون پیدا میشد و به فهمش بیشتر کمکمون میکرد.
    از کسایی که تو فروم هستن و گاهی پست ها رو دنبال می کنن تمنا می کنم اطلاعاتشون رو وارد کنن تا همه استفاده کنن.
    خیلی تعدادشون زیاده. اما من مثل شما یه «پازل پیچیده» این وسط نمی بینم. حتا اگه باشه لزومی برای حل کردنش نیست!
    یه درخواست ویزا دادیم، یه مدت طول میکشه، بعدش انجام میشه دیگه.

نقل قول نوشته اصلی توسط kamran_K_K نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nema81 نمایش پست ها
    دوست عزيز تمنا كردن نداره! اينجا هم يه جامعه آماري هست با احتمالات مختص خودش. مطمئنا كساني در اين فروم ثبت نام كردند اما در جدول اطلاعاتشون رو وارد نكردند. اگه توجه كني بعضي دوستان كامنت مي گذارند اما در جدول نيستند. خيلي اهميت نديد.
    خیلی از دوستان میان اینجا و سوالات خودشون رو می پرسنو میرن، ولی احتمالا خبر ندارن که وارد کردن اطلاعاتشون توی جدول می تونه به سوال چند نفر از بچه های فروم جواب بده و از استرس درشون بیاره.

Junior Member

سلام
    بالاخره بعد از 80 روز سفارت ایمیل معروف و برای منم زد

• All Past Publications
    • Intended Field of Study
    • Supervisor(s) in Iran and in Canada
    • Intended Research if Applicable
    • Thesis Subject(s)

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

سلام دوستان
    آقا یک سوال حیلی مهم برای من
    این موارد درخواست شده توسط سفارت رو باید به تفصیل توضیح بدیم ؟ یا فقط به صورت موردی ذکر کنیم ؟ مثلا در مورد سوال تحقیقات مورد توجه شما در کانادا (Intended research in Canada) من فقط به صورت تیتر وار موارد رو ذکر کردم. همین کافیه؟

دومین مساله هم اینه که سوالاتی که از من پرسیدن در مورد سوپروازهام و پایان نامه و موضوعات تحقیقی و مقالات هست ولی بالای نامه نوشته که یک CV با جزییات برای 10 سال گذشته شامل این موارد
    و با توجه به این من باید چی رئ در مورد 10 سال گذشته بنویسم ؟ منظروش از Detail دقیقا چیه؟ آخه این سوالات به زمان ربطی نداره .
    آیا باید یک CV با جزییات زیاد علاوه بر این سوالات بگذاریم ؟