صفحه 229 از 974 نخستنخست ... 129179219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239279329729 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,281 تا 2,290 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آقا یک سوال حیلی مهم برای من
    این موارد درخواست شده توسط سفارت رو باید به تفصیل توضیح بدیم ؟ یا فقط به صورت موردی ذکر کنیم ؟ مثلا در مورد سوال تحقیقات مورد توجه شما در کانادا (Intended research in Canada) من فقط به صورت تیتر وار موارد رو ذکر کردم. همین کافیه؟

دومین مساله هم اینه که سوالاتی که از من پرسیدن در مورد سوپروازهام و پایان نامه و موضوعات تحقیقی و مقالات هست ولی بالای نامه نوشته که یک CV با جزییات برای 10 سال گذشته شامل این موارد
    و با توجه به این من باید چی رئ در مورد 10 سال گذشته بنویسم ؟ منظروش از Detail دقیقا چیه؟ آخه این سوالات به زمان ربطی نداره .
    آیا باید یک CV با جزییات زیاد علاوه بر این سوالات بگذاریم ؟
    من پیشنهاد می کنم اول عنوان موضوع رو بگید و یه پاراگراف توضیحشو بدین. توجه داشته باشید که consular officer اطلاعات تخصصی نداره پس یه جوری بگین که بفهمه و کاربردش رو هم در جمله ی آخر بگین شاید بد نباشه.

اگه سوال پرسیده و بعد گفته CV هم بفرست، خوبه که سوال ها رو عینن کپی کنید در ریپلای، و زیرش با یه رنگ دیگه توضیح مختصر مفید هم بدید و CV رو هم اِتچ کنید. اگه گفتی CV شامل اینا باشه، من اگه بودم همون CV آپدیت شده ی خودمو، یه صفحه اوش میذاشتم این سوال ها رو اختصاصی جواب میدادم، صفحات بعد هم که شامل رزومه ی عادیم هست و مشکلی نداره.
    باور داشته باشید که باید کارمنداشون رو گیج فرض کرد؛ اگه صریح براشون اطلاعات رو فراهم نکنید ممکنه بعد از 2 هفته دوباره همین سوالا رو دریافت کنید.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان
    آقا یک سوال حیلی مهم برای من
    این موارد درخواست شده توسط سفارت رو باید به تفصیل توضیح بدیم ؟ یا فقط به صورت موردی ذکر کنیم ؟ مثلا در مورد سوال تحقیقات مورد توجه شما در کانادا (Intended research in Canada) من فقط به صورت تیتر وار موارد رو ذکر کردم. همین کافیه؟

دومین مساله هم اینه که سوالاتی که از من پرسیدن در مورد سوپروازهام و پایان نامه و موضوعات تحقیقی و مقالات هست ولی بالای نامه نوشته که یک CV با جزییات برای 10 سال گذشته شامل این موارد
    و با توجه به این من باید چی رئ در مورد 10 سال گذشته بنویسم ؟ منظروش از Detail دقیقا چیه؟ آخه این سوالات به زمان ربطی نداره .
    آیا باید یک CV با جزییات زیاد علاوه بر این سوالات بگذاریم ؟
    شما جواب هر کدوم از سوالات رو شماره بزنید بنویسید (نظر من اینه که مختصر و مفید باشه). در آخر هم بنویسید که CV رو هم به ایمیل attach کردید.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط hope نمایش پست ها
    شما جواب هر کدوم از سوالات رو شماره بزنید بنویسید (نظر من اینه که مختصر و مفید باشه). در آخر هم بنویسید که CV رو هم به ایمیل attach کردید.
    موفق باشید.
    به نظر من اگه همون طور که سفارت گفته یه سی وی با محتویات خواسته شده بدیم و اون منشی که ایمیل دریافت میکنه سی وی رو پرینت میکنه و میده دست افسر.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

ممنون از جواب های دوستان یک نکته دیگه :
    من توی مقالاتم یک مقاله دارم که ربطی به موضوع پایان نامه کارشناسی ارشدم و موضوع استادم توی کانادا نداره و در مورد هوش مصنوعی هست یه نظرتون بیارمش؟
    دوم اینکه این Intended Reseearch in Canada رو چی بنویسم ؟
    مثلا من تیتر وار ذکر کردم که :
    - I am really interested in the areas of Software Engineering, Formal Methods, Formal Models and their applications in various fields of computer science. Therefore, based on my supervisor's research topic and skills I am going to do research in these areas.
    به نظرتون این جواب قانع کنندست؟ یا باید بیشتر توضیح بدم
    ممنون
    ویرایش توسط toory : July 4th, 2012 در ساعت 12:46 PM

سلام، چرا سفارت انقدر سوال می کنه؟ آیا قبلاً هم انقدر سوال می کرده؟ تعداد خیلی کمی تا الان پاس ریکوئست شدند.

من توی مقالاتم یک مقاله دارم که ربطی به موضوع پایان نامه کارشناسی ارشدم و موضوع استادم توی کانادا نداره و در مورد هوش مصنوعی هست یه نظرتون بیارمش؟
    - I am really interested in the areas of Software Engineering, Formal Methods, Formal Models and their applications in various fields of computer science. Therefore, based on my supervisor's research topic and skills I am going to do research in these areas.
    ممنون
    به نظر من هرچی مقاله داری بیار بهتره.
    در مورد موضوعی که می خوای روش کار کنی یکم توضیح بده در حد یه پاراگراف، خیلی هم تخصصیش نکن فک کن داری برای مادر بزرگت توضیح میدی

Junior Member

دوستان من چند روز پیش doc request شدم دیروز ایمیل زدم بهشون دوباره امروز ازم خاستن به سوالاتشون پاسخ بدم ...در حالی که جواب همه این سوالات تو مدارکی که واسشون فرستادم هست ... در ضمن ایمیل از طرف همون آقای np هستش ;-)

نقل قول نوشته اصلی توسط Engineer63 نمایش پست ها
    دوستان من چند روز پیش doc request شدم دیروز ایمیل زدم بهشون دوباره امروز ازم خاستن به سوالاتشون پاسخ بدم ...در حالی که جواب همه این سوالات تو مدارکی که واسشون فرستادم هست ... در ضمن ایمیل از طرف همون آقای np هستش ;-)
    بچه ها آخه چه ربطی به np یا هر چیز دیگه داره. تازه طبق امار موثق کسانی که ایمیل ارسال اطلاعات میگیرن دلیلی بر رسیدگی افیسر نیست. سفارت هنوز روند رسیدگی رو بصورت جدی شروع نکرده و علت امار پاییت ریجکت یا اکسپت ها اینه وگرنه شما سایت ویزا افیس ابوظی رو بخونید اونجا توضیح داده روند رسیدگی به درخواست از وقتی وارد دفتر آفیسر میشه 1 روزه کاری میتونید بخونید. در ضمن آنکارا چند کارمند سادشو مامور کرده مدارکو بررسی کنن و اگر کسی رزومه یا مدارک دیگرو نداشت ایمیل میزنن تا اونو بفرسته و تازه وارد نوبت برای رسیدگی آفیسر میشه و هنوز جدی روند رسیدگیها شروع نشده. علتش چیه نمیدونم شاید مشکل بین سفارتهاست.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

ممنون
    به به کامپیوتری عزیز این زمینه های تحقیقاتی رو که برای آینده میخواین بگین با استادتون هم هماهنگ کردین؟ به نظر من خیلی کم توضیح دادین. به زبان ساده کمی بیشتر راجبش توضیح بدین که کسی که میخونه به طور مختصر متوجه شه مثلا کاربرد این زمینه ای که شما بهش علاقه مند هستین چیه (خیالش راحت شه موضوع حساسی نیست).

Junior Member

سلام دوستان من یه سوالی دارم. من برای M.s پذیرش گرفتم . این مسیله CV برای Phd هاست یا کلا به همه میگن؟

چند تا سوال دیگه هم دارم اول اینکه اگه نقص مدرک داشته باشیم تا کی خبر میدن؟
    من مدارکمو تا قبل از ددلاین 1 جولای فرستاده بودم . ویزام به نظرتون میاد تا اول سپتامبر؟
    بعد اینکه حتما باید زمینه ی تحقیقاتی رو عنوان میکردیم؟ من جایی ذکر نکردم البته سوپروایزرمو ذکر کردم اما سی وی رو نذاشتم و زمینه ی تحقیقاتی رو هم ذکر نکردم! این خیلی تاخیر میندازه؟ چی میشه کلا؟
    ویرایش توسط Mar88 : July 4th, 2012 در ساعت 01:51 PM