برای من هم این ایمیل مضحک درخواست اطلاعات همین الان اومده. متاسفانه دقیقا همون چیزی که گفتم. من cv داده بودم. استادی پلن کامل. نامه استاد راهنما در خصوص موضوع تز و اینکه fund از کجاست و بصورت مفصل و اینکه چقدره اما دریق از خواندن اونها. واقعا نمیدوم چی دیگه باید بفرستم.
سلام
من البته قبلا این مطلب رو گفتم اما دوباره میگم تا هم انرژیهای منفی کم شه هم استرس. این سوالاتی که پرسیده میشه به احتمال خیلی زیاد ( با توجه به تجربیات بچه های ترم قبل) از طرف اتاوا درخواست میشه. وقتی اتاوا درخواست میده سفارت دیگه به خودش زحمت نمیده بره پرونده همه بچه ها رو بخونه بنابراین دوباره از خود بچه ها میپرسه. اصلا ربطی به منشی آفیسر و یا افراد غیرمرتبط که بعضی بچه ها اینجا میگن نداره. از طرفی مگه میشه سفارت هنوز کار بررسی پرونده ها رو شروع نکرده باشه؟ این دیگه از اون حرفاست. اتفاقا چون پرونده ها داره بررسی میشه این سوالات پرسیده میشه. پس حداقل الان که تو این مرحله هستیم که خیلی هم از قبل بهتر هست سعی کنیم الکی انرژی منفی ندیم و استرس رو زیاد نکنیم.
به امید روزهای خوب آینده
دوستان عزیز
یک موردی رو می خواستم عرض کنم که به علت اهمیت اون (از نظر من) تو تاپیک سفارت آنکارا هم پست می کنم
من مدارکم رو به سفارت تهران 21 آپریل فرستادم، امروز 4 جولای از سفارت میل اومده که:
Dear Applicant/s
We are writing regarding your visa application/s to Canada. In order for us to be able to finalise your application/s, we kindly request that you provide the following information/documentation by e-mail:
1) CV 2) Past publications 3) Intended research 4) Supervisor in Canada 5) Course you will be taking
Immigration Section | Section de visa
Please note that you are kindly requested to submit the above LATEST BY 11 July 2012.
Please note that your application could NOT be further processed before the receipt of the above information/documentation.
Please send your response as a REPLY to this e-mail. Please DO NOT change the subject line of this e-mail when you are replying. Failure to do so may cause delays in processing times.
Thank you for your cooperation.
Kind regards
من اسم سوپروایزرم رو و رشته ای که می خوام درس بخونم قبلا به سفارت دادم (تو ادمیشن لتر هم نوشته بود) به هر حال گفتم برای دوستانی که می خواهن اخیرا اقدام کنن این مدارک رو هم اضافه کنن تا وقت کمتری تلف شه
با آرزوی خبرای خوش برای هممون
دوستان پرسیدن سئوال از طرف سفارت برای اونایی که مدارک رو به تهران فرستادن عادی هست چون بعضی مدارک نرسیده و بعضی هم ترجمه نشدند پس این سئوالات رو می پرسند که نیازند برای ادامه بررسی پرونده. در مورد دوستانی که may فرستادند مدارک رو، چون اکثرا با ترجمه بوده این سئوالات خیلی کمتر پرسیده میشه و رشته های حساس بیشتر مورد نظر هستند برای q req. پس واقعیت اینه که مدارک در حال بررسی هستند و پروسه جلو میره. بعید نیست تا الان حتی بررسی مِی هم آخراش باشه.
سوال: پاس ریکوئست کردنشون معمولا آخر هفته هاست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)