صفحه 230 از 974 نخستنخست ... 130180220221222223224225226227228229230231232233234235236237238239240280330730 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,291 تا 2,300 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mar88 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه سوالی دارم. من برای M.s پذیرش گرفتم . این مسیله CV برای Phd هاست یا کلا به همه میگن؟
    نظم خاصی نداره، میتونید به جدول اطلاعات بچه ها یه سر بزنید.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

راستش نه به طور دقیق ولی دیروز بهش ایمیل زدم ولی توی تعطیلات هست و فعلا که حواب نداده
    ولی اینا موضوعاتی هستند که از کار من خوشش اومده
    خالا می ترسم وایسم ولی خبری ازش نشه به خاطر همین حودم دارم یک چیزایی می نویسم
    به نظرتون ممکنه مشل داشته باشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط hope نمایش پست ها
    به به کامپیوتری عزیز این زمینه های تحقیقاتی رو که برای آینده میخواین بگین با استادتون هم هماهنگ کردین؟ به نظر من خیلی کم توضیح دادین. به زبان ساده کمی بیشتر راجبش توضیح بدین که کسی که میخونه به طور مختصر متوجه شه مثلا کاربرد این زمینه ای که شما بهش علاقه مند هستین چیه (خیالش راحت شه موضوع حساسی نیست).

برای من هم این ایمیل مضحک درخواست اطلاعات همین الان اومده. متاسفانه دقیقا همون چیزی که گفتم. من cv داده بودم. استادی پلن کامل. نامه استاد راهنما در خصوص موضوع تز و اینکه fund از کجاست و بصورت مفصل و اینکه چقدره اما دریق از خواندن اونها. واقعا نمیدوم چی دیگه باید بفرستم.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    راستش نه به طور دقیق ولی دیروز بهش ایمیل زدم ولی توی تعطیلات هست و فعلا که حواب نداده
    ولی اینا موضوعاتی هستند که از کار من خوشش اومده
    خالا می ترسم وایسم ولی خبری ازش نشه به خاطر همین حودم دارم یک چیزایی می نویسم
    به نظرتون ممکنه مشل داشته باشه؟
    متاسفانه نمیدونم و نمیتونم نظری بدم. فقط توصیه میکنم هر جوابی که به سفارت میدین به استادتون هم یک ایمیل بدین که چی نوشتین تا خیالتون از این نظر راحت باشه.

Member

[QUOTE=hobazr;799531]
    نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها

تا اونجایی که یادمه شما یکی از صادر کننده های انرژِی منفی تو فروم هستی! همش به این که چرا اینا جواب نمی دن و این چیزا گیر می دی! مطالب زیر گزیده ای از پست های قبلی که جهت اطلاع شما گذاشتم:

در ضمن یه زمانی گفته بودی که نمی شه که همه ویزا ها رو تو یه هفته یا یک روز صادر کنند. شاید محاسبه زیر کمکت کنه، موضوع رو بهتر بفهمی:

توجه داشته باش که این آیه یاس خوندن ها بیشترین ضررش برای روحیه خودته عزیز دل!
    فعلا ما کاری که از دستمون بر میاد اینه که ایمیلاشونو جواب بدیم. با اعصاب خوردی هم چیزی حل نمیشه!!!
    یکم صبر داشته باشید. بالاخره ما می خوایم بریم تو کشورشون، تازه به عنوان یک ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    بچه ها آخه چه ربطی به np یا هر چیز دیگه داره. تازه طبق امار موثق کسانی که ایمیل ارسال اطلاعات میگیرن دلیلی بر رسیدگی افیسر نیست. سفارت هنوز روند رسیدگی رو بصورت جدی شروع نکرده و علت امار پاییت ریجکت یا اکسپت ها اینه وگرنه شما سایت ویزا افیس ابوظی رو بخونید اونجا توضیح داده روند رسیدگی به درخواست از وقتی وارد دفتر آفیسر میشه 1 روزه کاری میتونید بخونید. در ضمن آنکارا چند کارمند سادشو مامور کرده مدارکو بررسی کنن و اگر کسی رزومه یا مدارک دیگرو نداشت ایمیل میزنن تا اونو بفرسته و تازه وارد نوبت برای رسیدگی آفیسر میشه و هنوز جدی روند رسیدگیها شروع نشده. علتش چیه نمیدونم شاید مشکل بین سفارتهاست.
    سلام

من البته قبلا این مطلب رو گفتم اما دوباره میگم تا هم انرژیهای منفی کم شه هم استرس. این سوالاتی که پرسیده میشه به احتمال خیلی زیاد ( با توجه به تجربیات بچه های ترم قبل) از طرف اتاوا درخواست میشه. وقتی اتاوا درخواست میده سفارت دیگه به خودش زحمت نمیده بره پرونده همه بچه ها رو بخونه بنابراین دوباره از خود بچه ها میپرسه. اصلا ربطی به منشی آفیسر و یا افراد غیرمرتبط که بعضی بچه ها اینجا میگن نداره. از طرفی مگه میشه سفارت هنوز کار بررسی پرونده ها رو شروع نکرده باشه؟ این دیگه از اون حرفاست. اتفاقا چون پرونده ها داره بررسی میشه این سوالات پرسیده میشه. پس حداقل الان که تو این مرحله هستیم که خیلی هم از قبل بهتر هست سعی کنیم الکی انرژی منفی ندیم و استرس رو زیاد نکنیم.

به امید روزهای خوب آینده

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

دوستان عزیز
    یک موردی رو می خواستم عرض کنم که به علت اهمیت اون (از نظر من) تو تاپیک سفارت آنکارا هم پست می کنم

من مدارکم رو به سفارت تهران 21 آپریل فرستادم، امروز 4 جولای از سفارت میل اومده که:
    Dear Applicant/s

We are writing regarding your visa application/s to Canada. In order for us to be able to finalise your application/s, we kindly request that you provide the following information/documentation by e-mail:

• 1) CV
    • 2) Past publications
    • 3) Intended research
    • 4) Supervisor in Canada
    • 5) Course you will be taking

Please note that you are kindly requested to submit the above LATEST BY 11 July 2012.

Please note that your application could NOT be further processed before the receipt of the above information/documentation.

Please send your response as a REPLY to this e-mail. Please DO NOT change the subject line of this e-mail when you are replying. Failure to do so may cause delays in processing times.

Thank you for your cooperation.

Kind regards
    Immigration Section | Section de visa

من اسم سوپروایزرم رو و رشته ای که می خوام درس بخونم قبلا به سفارت دادم (تو ادمیشن لتر هم نوشته بود) به هر حال گفتم برای دوستانی که می خواهن اخیرا اقدام کنن این مدارک رو هم اضافه کنن تا وقت کمتری تلف شه

با آرزوی خبرای خوش برای هممون

دوستان پرسیدن سئوال از طرف سفارت برای اونایی که مدارک رو به تهران فرستادن عادی هست چون بعضی مدارک نرسیده و بعضی هم ترجمه نشدند پس این سئوالات رو می پرسند که نیازند برای ادامه بررسی پرونده. در مورد دوستانی که may فرستادند مدارک رو، چون اکثرا با ترجمه بوده این سئوالات خیلی کمتر پرسیده میشه و رشته های حساس بیشتر مورد نظر هستند برای q req. پس واقعیت اینه که مدارک در حال بررسی هستند و پروسه جلو میره. بعید نیست تا الان حتی بررسی مِی هم آخراش باشه.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    یک موردی رو می خواستم عرض کنم که به علت اهمیت اون (از نظر من) تو تاپیک تجربیات سفارت آنکارا هم پست می کنم

من مدارکم رو به سفارت تهران 21 آپریل فرستادم، امروز 4 جولای از سفارت میل اومده که..................
    من اسم سوپروایزرم و رشته ای که می خوام درس بخونم رو قبلا به سفارت دادم (تو ادمیشن لتر هم نوشته بود) اما رزومه چون نخواسته بودن نداده بودم، به هر حال گفتم برای دوستانی که می خواهن اخیرا اقدام کنن این مدارک رو هم اضافه کنن تا وقت کمتری تلف شه

با آرزوی خبرای خوش برای هممون
    ممنون که اطلاع دادید. این ایمیل رو خیلی ها گرفتند و هیچ ربطی هم به این که در مدارکتون این اطلاعات وجود داشته یا نداشته نداره!

سوال: پاس ریکوئست کردنشون معمولا آخر هفته هاست؟