[QUOTE=Engineer63;799441]منظورتونو از اینکه هنوز رسیدگی به پرونده ها رو جدی شروع نکردن متوجه نمیشم ... به هر حال یا officer یا یک منشی داره مدارکو بررسی میکنه و برای مرحله بعد آماده میکنه ...[/QUOT
اگر اینه مگه همه نقص مدرک دارند؟؟؟؟؟؟ پس چرا کسی accept نمیشه؟ بالاخره همه که نقص مدرک ندارن. خود من همه مدارکم از رزوه تا استادی پلنو دادم الانم 10 هفتس. اما خبری نیست نه برای من برای هر کس دیگه خودتون که شاهدید کلا یک هفته چندتا از بچه های می و کسائی که دیفر شدن به تعداد 10 نفر ویزا گرفتن.
دوستاني كه Doc Request شدند لطف مي كنند آدرس فرستنده ايميل Doc Req رو اينجا بنويسند. مطمئنا اگه از اتاوا باشه بايد به زودي منتظر خبرهاي خوب بود و اگه از آنكارا باشه حداقل بدونيم كه همچين روالي براي اكثريت قبل از Security Check پيش خواهد آمد.
ممنون و به اميد Pas Request شدن همه![]()
ایمیل از آنکارا ارسال میشه و اتاوا در کار نیست؛ حالا ممکنه مثلن به درخواست اونا باشه ولی بعیده
re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
قبل یا بعد از سکیوریتی چک بودنش رو از کجا میفهمید![]()
آخه اينطوري كه من يادمه بچه هايي كه قبلا Doc Request ميشدن خيلي زود هم پاس ريكوئست ميشدند. علت هم اين بود كه توي مرحله سكوريتي چك از اتاوا اون سوالا پرسيده ميشد و يه جورايي مرحله آخر قبل از تصميم نهايي آفيسر به حساب مي رفت. در واقع چون مدارك براي سفارت تو ايران رفته بود و به دست اتاوايي ها نمي رسيد اين سوالها منطقي بود پرسيدنشون. حالا با اين آدرس كه شما گذاشتيد پس يه جورايي بايد اين سفارت آنكارا پر از آدم تعطيل باشه كه با وجود اينكه مدارك رو بچه ها براشون فرستادند باز هم داك ريكوئستشون مي كنن؟!!!!!!!!
به نظرتون اينطور نيست؟
خوب الان خودتون ببینید! دقت این دوستان در چه حده که مثلا منی که 23 سالمه یا خیلی از دوستای دیگه، بهشون گفتن CV مال 10 سال اخیرتون رو بفرستید! (مثلا جولای تا سپتامبر 2002 : گل کوچیک با بچه های محل!) یا مثلا توی نامه پذیرش اومده استاد کیه و فیلدش چیه، باز میپرسن!!
وقتی به داکیومنتهایی که میفرستیم، کوچکترین دقتی نمیکنن، چه انتظاری میشه ازشون داشت؟![]()
Doc request شدن چه ربطی به سوال پرسیدن سفارت داره؟من نمیفهمم، DOC request برای فرستادن نقص مدارک هست و کلا قضیش با سوالاتی که پرسیده میشه فرق داره، پارسال که سفارت ایران بود، زنگ میردند می گفتند فلان مدرک و بیارید، شما هم دستی میبردید! من متوجه نمیشم چه ربطی به اتاوا داشت! کارمندهای سفارت تهران تماس میگرفتند. الان هم همین کارو سفارت در انکارا میکنه!
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
علاقه مندی ها (Bookmarks)