صفحه 18 از 250 نخستنخست ... 891011121314151617181920212223242526272868118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashtchi نمایش پست ها
    اقا تبریک میگم.
    قربونت اسم ما رو هم ببر. رفتیم تو ماه هفتم. هرکاری میشه انجام بده .ممنون
    ممنون. من دیگه آنکارا نمیرم، اگه خواستم برم چشم حتما اعلام میکنم و اسم و نامه همه دوستان may رو می برم برای پیگیری.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    بچه ها آخه چه ربطی به np یا هر چیز دیگه داره. تازه طبق امار موثق کسانی که ایمیل ارسال اطلاعات میگیرن دلیلی بر رسیدگی افیسر نیست. سفارت هنوز روند رسیدگی رو بصورت جدی شروع نکرده و علت امار پاییت ریجکت یا اکسپت ها اینه وگرنه شما سایت ویزا افیس ابوظی رو بخونید اونجا توضیح داده روند رسیدگی به درخواست از وقتی وارد دفتر آفیسر میشه 1 روزه کاری میتونید بخونید. در ضمن آنکارا چند کارمند سادشو مامور کرده مدارکو بررسی کنن و اگر کسی رزومه یا مدارک دیگرو نداشت ایمیل میزنن تا اونو بفرسته و تازه وارد نوبت برای رسیدگی آفیسر میشه و هنوز جدی روند رسیدگیها شروع نشده. علتش چیه نمیدونم شاید مشکل بین سفارتهاست.
    منظورتونو از اینکه هنوز رسیدگی به پرونده ها رو جدی شروع نکردن متوجه نمیشم ... به هر حال یا officer یا یک منشی داره مدارکو بررسی میکنه و برای مرحله بعد آماده میکنه ...

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

[QUOTE=Engineer63;799441]منظورتونو از اینکه هنوز رسیدگی به پرونده ها رو جدی شروع نکردن متوجه نمیشم ... به هر حال یا officer یا یک منشی داره مدارکو بررسی میکنه و برای مرحله بعد آماده میکنه ...[/QUOT
    اگر اینه مگه همه نقص مدرک دارند؟؟؟؟؟؟ پس چرا کسی accept نمیشه؟ بالاخره همه که نقص مدرک ندارن. خود من همه مدارکم از رزوه تا استادی پلنو دادم الانم 10 هفتس. اما خبری نیست نه برای من برای هر کس دیگه خودتون که شاهدید کلا یک هفته چندتا از بچه های می و کسائی که دیفر شدن به تعداد 10 نفر ویزا گرفتن.

دوستاني كه Doc Request شدند لطف مي كنند آدرس فرستنده ايميل Doc Req رو اينجا بنويسند. مطمئنا اگه از اتاوا باشه بايد به زودي منتظر خبرهاي خوب بود و اگه از آنكارا باشه حداقل بدونيم كه همچين روالي براي اكثريت قبل از Security Check پيش خواهد آمد.
    ممنون و به اميد Pas Request شدن همه

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrycalleh نمایش پست ها
    دوستاني كه Doc Request شدند لطف مي كنند آدرس فرستنده ايميل Doc Req رو اينجا بنويسند. مطمئنا اگه از اتاوا باشه بايد به زودي منتظر خبرهاي خوب بود و اگه از آنكارا باشه حداقل بدونيم كه همچين روالي براي اكثريت قبل از Security Check پيش خواهد آمد.
    ممنون و به اميد Pas Request شدن همه
    ایمیل از آنکارا ارسال میشه و اتاوا در کار نیست؛ حالا ممکنه مثلن به درخواست اونا باشه ولی بعیده
    re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    قبل یا بعد از سکیوریتی چک بودنش رو از کجا میفهمید

آخه اينطوري كه من يادمه بچه هايي كه قبلا Doc Request ميشدن خيلي زود هم پاس ريكوئست ميشدند. علت هم اين بود كه توي مرحله سكوريتي چك از اتاوا اون سوالا پرسيده ميشد و يه جورايي مرحله آخر قبل از تصميم نهايي آفيسر به حساب مي رفت. در واقع چون مدارك براي سفارت تو ايران رفته بود و به دست اتاوايي ها نمي رسيد اين سوالها منطقي بود پرسيدنشون. حالا با اين آدرس كه شما گذاشتيد پس يه جورايي بايد اين سفارت آنكارا پر از آدم تعطيل باشه كه با وجود اينكه مدارك رو بچه ها براشون فرستادند باز هم داك ريكوئستشون مي كنن؟!!!!!!!!
    به نظرتون اينطور نيست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    ایمیل از آنکارا ارسال میشه و اتاوا در کار نیست؛ حالا ممکنه مثلن به درخواست اونا باشه ولی بعیده
    re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    قبل یا بعد از سکیوریتی چک بودنش رو از کجا میفهمید

Member SirM2X آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

آخه اينطوري كه من يادمه بچه هايي كه قبلا Doc Request ميشدن خيلي زود هم پاس ريكوئست ميشدند. علت هم اين بود كه توي مرحله سكوريتي چك از اتاوا اون سوالا پرسيده ميشد و يه جورايي مرحله آخر قبل از تصميم نهايي آفيسر به حساب مي رفت. در واقع چون مدارك براي سفارت تو ايران رفته بود و به دست اتاوايي ها نمي رسيد اين سوالها منطقي بود پرسيدنشون. حالا با اين آدرس كه شما گذاشتيد پس يه جورايي بايد اين سفارت آنكارا پر از آدم تعطيل باشه كه با وجود اينكه مدارك رو بچه ها براشون فرستادند باز هم داك ريكوئستشون مي كنن؟!!!!!!!!
    به نظرتون اينطور نيست؟
    خوب الان خودتون ببینید! دقت این دوستان در چه حده که مثلا منی که 23 سالمه یا خیلی از دوستای دیگه، بهشون گفتن CV مال 10 سال اخیرتون رو بفرستید! (مثلا جولای تا سپتامبر 2002 : گل کوچیک با بچه های محل!) یا مثلا توی نامه پذیرش اومده استاد کیه و فیلدش چیه، باز میپرسن!!
    وقتی به داکیومنتهایی که میفرستیم، کوچکترین دقتی نمیکنن، چه انتظاری میشه ازشون داشت؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SirM2X نمایش پست ها
    خوب الان خودتون ببینید! دقت این دوستان در چه حده که مثلا منی که 23 سالمه یا خیلی از دوستای دیگه، بهشون گفتن CV مال 10 سال اخیرتون رو بفرستید! (مثلا جولای تا سپتامبر 2002 : گل کوچیک با بچه های محل!) یا مثلا توی نامه پذیرش اومده استاد کیه و فیلدش چیه، باز میپرسن!!
    وقتی به داکیومنتهایی که میفرستیم، کوچکترین دقتی نمیکنن، چه انتظاری میشه ازشون داشت؟
    اون ها متن های از پیش آماده استفاده می کنند دیگه نمیان متناسب با سن هر کس تغییرش بدن. البته خودمون هم اگه جای اون ها بودیم از تمپلیت استفاده می کردیم دیگه.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

به نظرتون اينطور نيست؟
    Doc request شدن چه ربطی به سوال پرسیدن سفارت داره؟من نمیفهمم، DOC request برای فرستادن نقص مدارک هست و کلا قضیش با سوالاتی که پرسیده میشه فرق داره، پارسال که سفارت ایران بود، زنگ میردند می گفتند فلان مدرک و بیارید، شما هم دستی میبردید! من متوجه نمیشم چه ربطی به اتاوا داشت! کارمندهای سفارت تهران تماس میگرفتند. الان هم همین کارو سفارت در انکارا میکنه!
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    Doc request شدن چه ربطی به سوال پرسیدن سفارت داره؟من نمیفهمم، DOC request برای فرستادن نقص مدارک هست و کلا قضیش با سوالاتی که پرسیده میشه فرق داره، پارسال که سفارت ایران بود، زنگ میردند می گفتند فلان مدرک و بیارید، شما هم دستی میبردید! من متوجه نمیشم چه ربطی به اتاوا داشت! کارمندهای سفارت تهران تماس میگرفتند. الان هم همین کارو سفارت در انکارا میکنه!
    منظورشون همون پرسیدن سوالات بود، اشتباهی به جای info نوشتن Doc

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)