صفحه 951 از 1254 نخستنخست ... 45185190194194294394494594694794894995095195295395495595695795895996096110011051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,501 تا 9,510 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

با آرزوی خبر پاس ریکوست شدن همه بچه های فرم .ما امروز تا ساعت 12 ایمیلمونو چک کردیم بعد زدیم بیرون که ماشینمون خراب شد و منو بجه جان اومدیم خونه وهمسر جان موندند ماشینو تعمیر کنند خلاصه رسیدیم خونه که دیدیم ایمیلو ساعت 12.20 فرستادند و گفتند یا با کورییر یا خودمون روزهای 2شنبه یا 5 شنبه بریم.دوتا عکس وع س پ خواستندواصل پاسها.ضمنا از اظهار لطف همه دوستان این فرم سپاسگذارم.

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kaly نمایش پست ها
    دوست خوب شما آنجوری که پستهاتون را مطالعه کردم ظاهرا" اطلاعات خوبی از لهستان دارید لطفا" ورشوئی ها را راهنمائی بفرمائید(اخذ ویزا رفتن به ورشو و .......)
    سلام دوست عزیز

درست میفرمایید. اگر پست های قدیمی تر منو مطالعه فرمایید من اطلاعات مفیدی از ورشو گذاشته ام ولی با این حال هر یک از دوستان هر موردی داشته باشند خوشحال میشم کمکی بکنم.

دوستان همیتن الان این ایمیل رسید
    This is to confirm the receipt of copies of your passports.
    Yes, you can come in person to pick up your immigrant visas or you may authorize somebody else to submit your passports and collect your imm. papers.
    Authorized person must be supported by your written and signed statement and the decument that based on which we can indentify authorized person.

Sincerely,
    Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

دوستان عزیز
    تو عمومون اینقدر به راه حل ها فکر نکرده بودیم!!! داشتم فکر میکردم اگر میدونستیم و مطمئن بودیم چقدر با کوریر زمان میبره ، مثلا در یک سفر کوتاه و دو منظوره به ترکیه از اونجا با کوریر پاس ها رو میفرستادیم ورشو و منتظر میموندیم تا با کوریر برگرده و با پاس های حاوی ویزا برمیگشتیم ایران...ولی خوب هیچ کس فکر نمی کنم دقیقا بدونه چقدر زمان خواهد برد...شاید یک راه حل هم هزینه ای باشه اگر عملی باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط kaly نمایش پست ها
    دوستان همیتن الان این ایمیل رسید
    Yes, you can come in person to pick up your immigrant visas or you may authorize somebody else to submit your passports and collect your imm. papers.
    Authorized person must be supported by your written and signed statement and the decument that based on which we can indentify authorized person.

Sincerely,
    Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne
    مبارکه ، مدیکالتون کی بود؟
    سفر خارجی زیاد داشتین یا کم؟
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط rzf نمایش پست ها
    با آرزوی خبر پاس ریکوست شدن همه بچه های فرم .ما امروز تا ساعت 12 ایمیلمونو چک کردیم بعد زدیم بیرون که ماشینمون خراب شد و منو بجه جان اومدیم خونه وهمسر جان موندند ماشینو تعمیر کنند خلاصه رسیدیم خونه که دیدیم ایمیلو ساعت 12.20 فرستادند و گفتند یا با کورییر یا خودمون روزهای 2شنبه یا 5 شنبه بریم.دوتا عکس وع س پ خواستندواصل پاسها.ضمنا از اظهار لطف همه دوستان این فرم سپاسگذارم.
    با عرض معذرت من اون موقع خیلی هول بودم چند جای پستم رااشتباه نوشتم 1- ایرانی ها نمیتونند با کوریر پاسها را ارسال کنند یا شخصا یا توسط کسی که نمایندت باشه که باید اون نامه ای که با ایمیل فرستادند را پر کنیم 2 - روزهای 2 و 4 شنبه ساعت 8.30 تا 10 صبح باید اونجا پاسها را تحویل بدهیم.

[QUOTE=kaly;801047]دوستان همیتن الان این ایمیل رسید
    .
    مبارک باشه پس شما هم امروز عیدیتونو گرفتید.خیلی خیلی خوشحال شدیم .موفق و شاد باشید.امیدوارم بقیه هم به زودی زود ویزاهاشونو بگیرند.

,

بچه ها من كه بابت پاس ركوئست شدن kaly, rfz خيلي خوشحال شدم. و كلي اميدوار . خيلي وقت بود خبري نبود .خدا كنه پاس ركوئست سايرين هم بياد.
    از تاريخ مديكال من حدود 6/5 ماهه كه گذشته. كجائي ويزا جون ....كجائي ..... بيا جون به سر شديم.

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodmolan نمایش پست ها
    مبارکه ، مدیکالتون کی بود؟
    سفر خارجی زیاد داشتین یا کم؟
    ممنون مدیکال نوامبر 2011
    به 3 کشور چند بار سفرکردم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    تو عمومون اینقدر به راه حل ها فکر نکرده بودیم!!! داشتم فکر میکردم اگر میدونستیم و مطمئن بودیم چقدر با کوریر زمان میبره ، مثلا در یک سفر کوتاه و دو منظوره به ترکیه از اونجا با کوریر پاس ها رو میفرستادیم ورشو و منتظر میموندیم تا با کوریر برگرده و با پاس های حاوی ویزا برمیگشتیم ایران...ولی خوب هیچ کس فکر نمی کنم دقیقا بدونه چقدر زمان خواهد برد...شاید یک راه حل هم هزینه ای باشه اگر عملی باشه.
    من ترکیه بودم.پست هایی مثل دی اچ ال اونجا گرونه به جایی در اروپا تقریبا 100یا 150یورو میشه و8 روز هم طول می کشه بره برگرده. با احتساب پول هتل به صرفه نیست شاید. اما فکر بدی نیست چون من انجا دوست زیاد دارم و می تونم برم پیش اونها.الان فقط مشکل ارسال پاس ها از ایران وجود داره ؟ از جاهای دیگه می شه پاس ها رو فرستاد؟