صفحه 2943 از 5471 نخستنخست ... 19432443284328932933293429352936293729382939294029412942294329442945294629472948294929502951295229532993304334433943 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 29,421 تا 29,430 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    لینک را همان سری اول گذاشتم.http://www.data.gc.ca/ کانادا بر اساس سیاست/قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، برخی اعداد و ارقام آمارهای عمومی را در این سایت اعلام می‌کند. کافی است browse کنید و بخش اطلاعات مهاجرت را بیاورید که حدود هفتاد و چند فایل هست. نصف به زبان انگلیسی، نصف فرانسه.

درباره بحث اینکه سهمیه نفر است یا پرونده، فکر می‌کنم بارها در اینجا بحث شده (البته فکر می‌کنم به تعداد همین بارهای بحث هم نتایج مختلف به دست آمده!) اما با یک راه ساده می‌توان فهمید که مثلا این سهمیه که 61000 تا برای سال 2012 گذاشته شده، از جنس نفر است یا پرونده. به طور مشابه در سال 2011، در لینک http://www.cic.gc.ca/english/resourc...n2.asp#part2_1 در جدول شماره 2 از برنامه سال 2010، عملکرد سال 2010 و برنامه سال 2011 اعداد و ارقامی داده شده. در سال 2011، انتظار این بوده که ظرفیت حدود 47000 الی 47400 باشد که طبق فایل Permanent Resident Applications Processed Abroad and Processing Times، حدودا 19,963 (pre c50) بعلاوه 39,004 (C-50) معادل حدود 59000 ویزا صادر شده. در sheet اول این فایل می‌توان بین preson و case تغییر داد و مشاهده می‌کنید که در این تغییر همه اعداد عوض می‌شود غیر از تعداد ویزای صادر شده. در سال 2011 هم اگر اشتباه نکنم یکبار 10 هزار نفر به سهمیه اضافه کردند که این تفاوت، برنامه 47 هزار و عملکرد 59 هزار رو می‌تونه توجیه کنه.
    یا به طریق دیگر: از طریق فایل Permanent Resident Summary by Mission هم مجددا می‌توانید به تفکیک سال و دسته مهاجرت همین گزارش ها را تهیه کنید و می‌بینید که برای "Visas Issued" هیچ تفاوتی در ارقام بین Case و Person وجود ندارد. در صوتیکه وقتی مثلا گزینه Application Received کاملا اعداد با نسبت حدود 1 به 3 تغییر می‌کند... اینها شواهدی هستند که تاکید می‌کنند در "تعداد ویزا"، Person مهم است نه Case.
    باز هم اگر خیالتان راحت نشد، به فایل Business Line - Authorizations and Visas Issued for Permanent Residents (in Persons) نگاهی بیندازید که دیگه اینجا صراحتا از عملکرد 58922 "نفری" در سال 2011 یاد کرده.

تعداد backlog مربوط به MI1 ها، طبق اطلاعات فایل Overseas Permanent Resident Inventory در اول اپریل 2012، 91104 نفر و یا 32641 پرونده هست. اون عدد 130 هزار مال قبل‌تر بوده. مثلا اکتبر 2011، 128193 نفر و با 46755 پرونده بوده (این فایل دیگر از طریق سایت در دسترس نیست و فقط نسخه آخر وجود دارد)
    تحلیلی بسیار عالی و مستندی دیگر از شما. ممنون دوست عزیز برای ادرس. راستش من اونجا رو نگاه کردم همون اول ولی خب اونجا لینک دیتا زیاد است و نتونستم پیدا کنم ولی خب جوینده یابنده است! در رابطه با تعداد باز بک لاگ هم با توجه به اینکه تعداد پرونده ها از حدود 46 هزار نفر به 32 هزار رسیده و با توجه با اینکه ویزائی برای ایندسته صادر نشده و یا ناچیز بوده حدود 14 هزار پرونده رو ریجکت کردند که عدد قابل توجهی است.
    باز هم ممنون

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    این درخواست پاس ۱ و ۲ یعنی چی?
    مگه دو بار درخواست پاس میکنن
    PPR1 همان درخواست کپی پاسپورت است جهت صدور ویزا
    PPR2 هم درخواست اصل پاسپورت جهت الصاق ویزا
    امیدوارم هر چه زودتر دوستان به این مراحل نیز برسند. انشاا.....
    CIO = 01/06/2009 - First AOR = 13/07/2009 - Second AOR = 04/01/2010
    Warsaw Visa Office ( WVO ) = 01/12/2011 - In Process = 25/01/2012
    Med = 26/02/2013 , PPR= 22/05/2013, Visa= 28/05/2013
    land = 22/02/2014 Vancouver

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

دوستان از این لینک استفاده کنید .
    من دانلود کردم نسخه انگلیسیش جواب نمی داد اگه نشد از این نسخه فرانسوی استفاده کنید
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

فکر کنم از اول جولای خشکسالی شد و همون نم نم مدیکال رو هم بیخیال شدن نکنه بریم تو وادی انتظار سه ساله دیگه . از این جیسون عزیز هر چیزی ممکن هست .
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط utab نمایش پست ها
    PPR1 همان درخواست کپی پاسپورت است جهت صدور ویزا
    PPR2 هم درخواست اصل پاسپورت جهت الصاق ویزا
    امیدوارم هر چه زودتر دوستان به این مراحل نیز برسند. انشاا.....
    ماششششششالله..يه ذره دو ذره نيست مراحلش =)) حالا ما تا به خوان هفتم برسيم يحتمل إنا للله رو گفتيم
    سيدني:30 نوامبر 2009
    مدیکال: 9 دسامبر 2013
    پاس ریکوست : 6 may 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    فکر کنم از اول جولای خشکسالی شد و همون نم نم مدیکال رو هم بیخیال شدن نکنه بریم تو وادی انتظار سه ساله دیگه . از این جیسون عزیز هر چیزی ممکن هست .

همینطور هم خواهد بود.

با سلام, من يك سؤال دارم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    مچند ماه پيش از من بيمه خواستند و من فقط ١ سال و ٢ ماه بيمه داشتم و مدت ٦ سال قبل از
    آن را بدون بيمه و به صورت پاره وقت كار كرده بودم كه براي آن زمان كپي قرارداد را فرستادم. آلان بعد از ٤ ماه ايميل دريافت كردم از ورشو كه افيسر گفته است كه براي مدت ٦ سال گفته هاي شما را باور ندارم و امتياز اين سالها را نميتوانم به شما بدهم. حال اينكه من پس از تشكيل پرونده ام مدرك فوق ليسانس را گرفته و همچنين ازدواج كرده ام. و ١٠ امتياز به امتيازهايم اضافه شده و ديگر احتياجي به آن ٦ سال سابقه پاره وقت ندارم. به نظر شما آيا اين امتيازات به من اضافه خواهد شد يا خير؟ چون من از مالزي اقدام كرده ام و پس از دريافت فايل دوم از مالزي پرونده به دمشق فرستاده شده و از انجا فايل دوم را دريافت كردم و از اكتبر ٢٠١٠ تا الآن اينپراسس هستم. . اكنون فرصت يك ماهه داده شده كه اثبات ٦ سال سابقه كار كنم. به نظر شما چكار انجام دهم؟ من ميتونم بهشون بگم كه خودشون از شركت استعلام كنند اگر گفته هاي مرا باور ندارند؟ يا ميتونم بگم امتيازات من را بهم بگويند؟ و اگر احتياج به آن امتياز ندارم محاسبه نكنند. چون در مورد ١ سال و ٢ ماهي كه سابقه بيمه داشتم هيچ حرفي نزدند و آن را پذيرفته اند.
    با تشكر از راهنمايي شما

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط nfardokht2 نمایش پست ها
    مچند ماه پيش از من بيمه خواستند و من فقط ١ سال و ٢ ماه بيمه داشتم و مدت ٦ سال قبل از
    آن را بدون بيمه و به صورت پاره وقت كار كرده بودم كه براي آن زمان كپي قرارداد را فرستادم. آلان بعد از ٤ ماه ايميل دريافت كردم از ورشو كه افيسر گفته است كه براي مدت ٦ سال گفته هاي شما را باور ندارم و امتياز اين سالها را نميتوانم به شما بدهم. حال اينكه من پس از تشكيل پرونده ام مدرك فوق ليسانس را گرفته و همچنين ازدواج كرده ام. و ١٠ امتياز به امتيازهايم اضافه شده و ديگر احتياجي به آن ٦ سال سابقه پاره وقت ندارم. به نظر شما آيا اين امتيازات به من اضافه خواهد شد يا خير؟ چون من از مالزي اقدام كرده ام و پس از دريافت فايل دوم از مالزي پرونده به دمشق فرستاده شده و از انجا فايل دوم را دريافت كردم و از اكتبر ٢٠١٠ تا الآن اينپراسس هستم. . اكنون فرصت يك ماهه داده شده كه اثبات ٦ سال سابقه كار كنم. به نظر شما چكار انجام دهم؟ من ميتونم بهشون بگم كه خودشون از شركت استعلام كنند اگر گفته هاي مرا باور ندارند؟ يا ميتونم بگم امتيازات من را بهم بگويند؟ و اگر احتياج به آن امتياز ندارم محاسبه نكنند. چون در مورد ١ سال و ٢ ماهي كه سابقه بيمه داشتم هيچ حرفي نزدند و آن را پذيرفته اند.
    با تشكر از راهنمايي شما
    بعد از اینپراسس مدرک جدید شامل هر چیزی رو نمی پذیرند و شامل امتیاز نمی شه . بهترین کار و منطقی ترین اینه که توضیح بدین که چرا در اون سالها بیمه نبوده اید . تقاضای کیپس هم بدون ضرر هست که از وضعیت امتیازهاتون مطلع شوید.
    too much love will kill you

Junior Member

دوست عزیز، اگر میتونین از کارفرما های قبلیت نامه ای چیزی بگیرین که اشاره کنند که آنها خودشون بنا به دلایلی بیمه نکردند شما رو و سوابق کاری شما رو مجددا تایید کنند. شاید مشکل اینجوری حل بشه.
    راستی شما فایل نامبر اولتون چه تاریخی بوده؟ فایل نامبر دومتون چطور؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nfardokht2 نمایش پست ها
    با تشكر از راهنمايي شما

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)