مدرک گفته های من درمورد ابوظبی اینه:
این صفحه رو نگاه کنید.
نوشته: The Embassy of Canada in Abu Dhabi is pleased to offer these services to citizens of U.A.E, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and Yemen.
بله من هم اینا رو خوندم. این لیست کشور هایی هست که نسبتشون با دفتر ابوظبی مثل ما با آنکاراست. یه کویتی می تونه درخواستشو پست کنه به ابوظبی. اما اگه من و شمای ایرانی هم شخصن پاشیم بریم امارات متحده می تونیم فایلمونو تحویل اون جا بدیم و برامون بررسی می کنند؛ البته باید پولش رو هم به حساب همون ها واریز کنیم.
منبع حرف من سایت سفارت ترکیه و همین طور مکاتبه ای که چند نفر از دوستان با ابوظبی کرده بودند:
Can I submit my application to another Visa Office?
Yes, but in person only. You must present yourself physically to the Visa Office you wish to apply to. Visit the specific Visa Office’s website for more information on their operating hours and specific requirements.
اون متن معروف مربوط به آخرین مهلت برای فرستادن مدارک به سفارت به متن FAQ سفارت اضافه شده. نکته جالب اینه که دیروز یعنی 5 جولای این متن اضافه شده و ددلاین همونطور که در نامه ای که به دانشگاهها فرستاده بودند 1 جولای اعلام شده:
When should I submit my application for a student permit for the Fall 2012 semester?
If you are a student at the undergraduate level or other study program (e.g. English as a second language programs) please make sure you submit your application before June 15.
If you are a student at the Masters or PHD level, please make sure you submit your application before July 1.
If you submit your student applications after these dates, we will not be able to finalize them before the beginning of the Fall semester.
Keep in mind that in all situations, there is no guarantee that your application will be approved or that processing will be completed by the start date of your intended program of studies.
چند تا موضوع:
1- شما قطعا می تونید از سفارت های دیگه مثل ابوظبی اقدام کنید، یکی از صمیمی ترین دوستان من هفته پیش ویزاش رو در عرض سه هفته گرفت.
2- در مورد اینکه مدارک ما آنکاراست آیا می تونیم جای دیگه اقدام کنیم یا نه، من به سفارت آنکارا و ابوظبی ایمیل زدم و از یک وکیل پرسیدم
آنکارا جواب نداد اما وکیلم و ابوظبی گفتند که باید مدارکتون رو اول از آنکارا دیفر کنید.
بعد به سفارت تهران زنگ زدم و گفتم چون من مدارک رو به شما دادم می خوام از طریق شما دیفر کنم گفت شما باید شخصا تشرف ببرید سفارت آنکارا و تقاضای دیفر مدارک بدید.
در حال تصمیم گیری بودم که doc request از سفارت آنکارا اومد، من هم بی خیال شدم.
3- دوستانی که هنوز اقدام نکردند، اکیدا پیشنهاد می کنم که از سفارت ابوظبی اقدام کنید.
برای اینکه مطمئن بشید می تونید به سفارت میل بزنید که در عرض 2 روز جواب می ده. کلا خیلی سفارت خوبیه به نظر من...
4- و نکته آخری که باید بگم اینه که 4 روز پیش یکی از دوستان من که direct PhD بورس فول فاند شده بود ریجکت شد و دلایل رو زده بودن:
Bank Statement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
و اینکه ما قانع نشده بودیم که شما بر می گردید
دوستانی که بورسیه هستید، BS بزارید به هر حال
سبز باشید
سلام من یک سوالی داشتم. من از آمریکا هم پذیرش دارم ولی کانادا برام خیلی مهم تره. حالا برای ویزای آمریکا وقت گرفتم. نمی دونم برم یا نرم. آیا این تاثیری رو ویزای کانادا می ذاره؟ اگر ریجکت بشم از امریکا چی؟ چقدر تاثیر داره رو کانادا؟ چون فاند ندارم از آمریکا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)