صفحه 317 از 1547 نخستنخست ... 2172673073083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273674178171317 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,161 تا 3,170 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    تا اونجا که میدونم ایرانی های داخل ایران واسه ویزای کانادا فقط میتونند از طریق دو سفارت آنکارا و ورشو (لهستان) اقدام کنند. چون فقط این دو سفارت هستند که مسئول ویزا دادن به ایرانی های داخل هستند.
    نه از هر جایی می تونن اپلای کنند. در ضمن ورشو و آنکارا که شما شنیدید برای مهاجرت اند. آنکارا تنها سفارتیه که ایرانی ها اگه بخوان درخواستشونو بدن لازم نیست حضوری تحویل بدن.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Dokki نمایش پست ها
    سلام
    من برای سپتامبر پذیرش دارم فول فاند و مدارکم 20 جون به دست سفارت راسید یه نامه هم رییس دپارتمان برای سفارت فرستاد که از سفارت خواسته بود که ویزای من رو زودتر صادر کنند اما هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردم به نظرتون باید نگران بود یا به خاطر نامه رییس دپارتمان امیدوار
    دپارتمان ما هم برای من از این نامه های سفارش که ویزای اینو زود تر بدید فرستاده ولی هیچ اهمیتی به این سفارش ها نمی دن (یعنی قاعدتن نباید هم بدن)

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    نه از هر جایی می تونن اپلای کنند. در ضمن ورشو و آنکارا که شما شنیدید برای مهاجرت اند. آنکارا تنها سفارتیه که ایرانی ها اگه بخوان درخواستشونو بدن لازم نیست حضوری تحویل بدن.
    مدرک گفته های من درمورد ابوظبی اینه:
    این صفحه
    رو نگاه کنید.
    نوشته: The Embassy of Canada in Abu Dhabi is pleased to offer these services to citizens of U.A.E, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and Yemen.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    مدرک گفته های من درمورد ابوظبی اینه:
    این صفحه
    رو نگاه کنید.
    نوشته: The Embassy of Canada in Abu Dhabi is pleased to offer these services to citizens of U.A.E, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and Yemen.
    بله من هم اینا رو خوندم. این لیست کشور هایی هست که نسبتشون با دفتر ابوظبی مثل ما با آنکاراست. یه کویتی می تونه درخواستشو پست کنه به ابوظبی. اما اگه من و شمای ایرانی هم شخصن پاشیم بریم امارات متحده می تونیم فایلمونو تحویل اون جا بدیم و برامون بررسی می کنند؛ البته باید پولش رو هم به حساب همون ها واریز کنیم.
    منبع حرف من سایت سفارت ترکیه و همین طور مکاتبه ای که چند نفر از دوستان با ابوظبی کرده بودند:
    Can I submit my application to another Visa Office?
    Yes, but in person only. You must present yourself physically to the Visa Office you wish to apply to. Visit the specific Visa Office’s website for more information on their operating hours and specific requirements.

اون متن معروف مربوط به آخرین مهلت برای فرستادن مدارک به سفارت به متن FAQ سفارت اضافه شده. نکته جالب اینه که دیروز یعنی 5 جولای این متن اضافه شده و ددلاین همونطور که در نامه ای که به دانشگاهها فرستاده بودند 1 جولای اعلام شده:
    When should I submit my application for a student permit for the Fall 2012 semester?

If you are a student at the undergraduate level or other study program (e.g. English as a second language programs) please make sure you submit your application before June 15.

If you are a student at the Masters or PHD level, please make sure you submit your application before July 1.

If you submit your student applications after these dates, we will not be able to finalize them before the beginning of the Fall semester.

Keep in mind that in all situations, there is no guarantee that your application will be approved or that processing will be completed by the start date of your intended program of studies.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_masoud نمایش پست ها
    اون متن معروف مربوط به آخرین مهلت برای فرستادن مدارک به سفارت به متن FAQ سفارت اضافه شده. نکته جالب اینه که دیروز یعنی 5 جولای این متن اضافه شده و ددلاین همونطور که در نامه ای که به دانشگاهها فرستاده بودند 1 جولای اعلام شده:
    When should I submit my application for a student permit for the Fall 2012 semester?

If you are a student at the undergraduate level or other study program (e.g. English as a second language programs) please make sure you submit your application before June 15.

If you are a student at the Masters or PHD level, please make sure you submit your application before July 1.

If you submit your student applications after these dates, we will not be able to finalize them before the beginning of the Fall semester.

Keep in mind that in all situations, there is no guarantee that your application will be approved or that processing will be completed by the start date of your intended program of studies.
    دست کم معلوم شد کسانی که دیرتر از ددلاین بفرستند مدارکشون بررسی میشه منتها سفارت تضمین نمیکنه جواباشونم سر موقع بیاد.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دست کم معلوم شد کسانی که دیرتر از ددلاین بفرستند مدارکشون بررسی میشه منتها سفارت تضمین نمیکنه جواباشونم سر موقع بیاد.
    نه بابا اون که تضمین نمی کنند مربوط به من و شماست که به موقع فرستادیم... واسه اونا به صراحت گفته به ترمشون نخواهند رسید.

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

چند تا موضوع:

1- شما قطعا می تونید از سفارت های دیگه مثل ابوظبی اقدام کنید، یکی از صمیمی ترین دوستان من هفته پیش ویزاش رو در عرض سه هفته گرفت.

2- در مورد اینکه مدارک ما آنکاراست آیا می تونیم جای دیگه اقدام کنیم یا نه، من به سفارت آنکارا و ابوظبی ایمیل زدم و از یک وکیل پرسیدم
    آنکارا جواب نداد اما وکیلم و ابوظبی گفتند که باید مدارکتون رو اول از آنکارا دیفر کنید.
    بعد به سفارت تهران زنگ زدم و گفتم چون من مدارک رو به شما دادم می خوام از طریق شما دیفر کنم گفت شما باید شخصا تشرف ببرید سفارت آنکارا و تقاضای دیفر مدارک بدید.
    در حال تصمیم گیری بودم که doc request از سفارت آنکارا اومد، من هم بی خیال شدم.

3- دوستانی که هنوز اقدام نکردند، اکیدا پیشنهاد می کنم که از سفارت ابوظبی اقدام کنید.
    برای اینکه مطمئن بشید می تونید به سفارت میل بزنید که در عرض 2 روز جواب می ده. کلا خیلی سفارت خوبیه به نظر من...

4- و نکته آخری که باید بگم اینه که 4 روز پیش یکی از دوستان من که direct PhD بورس فول فاند شده بود ریجکت شد و دلایل رو زده بودن:
    Bank Statement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    و اینکه ما قانع نشده بودیم که شما بر می گردید
    دوستانی که بورسیه هستید، BS بزارید به هر حال

سبز باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    چند تا موضوع:

1- شما قطعا می تونید از سفارت های دیگه مثل ابوظبی اقدام کنید، یکی از صمیمی ترین دوستان من هفته پیش ویزاش رو در عرض سه هفته گرفت.

2- در مورد اینکه مدارک ما آنکاراست آیا می تونیم جای دیگه اقدام کنیم یا نه، من به سفارت آنکارا و ابوظبی ایمیل زدم و از یک وکیل پرسیدم
    آنکارا جواب نداد اما وکیلم و ابوظبی گفتند که باید مدارکتون رو اول از آنکارا دیفر کنید.
    بعد به سفارت تهران زنگ زدم و گفتم چون من مدارک رو به شما دادم می خوام از طریق شما دیفر کنم گفت شما باید شخصا تشرف ببرید سفارت آنکارا و تقاضای دیفر مدارک بدید.
    در حال تصمیم گیری بودم که doc request از سفارت آنکارا اومد، من هم بی خیال شدم.

3- دوستانی که هنوز اقدام نکردند، اکیدا پیشنهاد می کنم که از سفارت ابوظبی اقدام کنید.
    برای اینکه مطمئن بشید می تونید به سفارت میل بزنید که در عرض 2 روز جواب می ده. کلا خیلی سفارت خوبیه به نظر من...

4- و نکته آخری که باید بگم اینه که 4 روز پیش یکی از دوستان من که direct PhD بورس فول فاند شده بود ریجکت شد و دلایل رو زده بودن:
    Bank Statement!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    و اینکه ما قانع نشده بودیم که شما بر می گردید
    دوستانی که بورسیه هستید، BS بزارید به هر حال

سبز باشید
    ببخشید این دوستتون که ریجکت شده اصلا بانک استیتمنت نذاشته بود یا گذاشته بوده مقدارش کم بوده؟ فاندش چقدر بوده؟ کی مدارکشو فرستاده بوده و ایا این ایمیل داک ریکوست یا اینفرمیشن ریکوست را هم داشته؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

Junior Member

سلام من یک سوالی داشتم. من از آمریکا هم پذیرش دارم ولی کانادا برام خیلی مهم تره. حالا برای ویزای آمریکا وقت گرفتم. نمی دونم برم یا نرم. آیا این تاثیری رو ویزای کانادا می ذاره؟ اگر ریجکت بشم از امریکا چی؟ چقدر تاثیر داره رو کانادا؟ چون فاند ندارم از آمریکا.