نه متاسفانه اصلا بانک استیتمنت نگذاشته بود
این دوستم مثل من مکانیک شیراز خونده اما برای Dirct PhD یکی از شاخه های فیزیک فول فاند گرفته بود که مقدارشو نمی دونم چقدره، می پرسم بهتون می گم.
مدارکش رو 13 جون برد سفارت ابو ظبی و 28 جون ریجکتیش اومد
تو این مدت تا اونجا که من می دونم داک ریکوست نشده بود...
اگه تو تاریخ ارسال مدارک به سفارت کمتر از یک سال به تاریخ انقضای پاسپورت مونده باشه مشکلی پیش میاد؟یعنی کپی پاسپورتی رو بفرستیم که کمتراز یک سال زمان داره..
اگر جواب رو بصورا پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم
سلام .
هیچ گونه مشکلی براتون پیش نخواهد اومد و با خیال راحت میتونید برای امریکا اقدام کنید چون در صورت رد شدن تاثیری روی کانادا نمیذاره به این خاطر که امریکا توی پاس مهر نمیزنه.
من خودم از امریکا 4 بار رد شدم اما برای کانادا ویزای توریستی خیلی راحت گرفتم توی فرم ها هم ذکر نکردم که رد شدم قبلا .....
موفق باشید
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
ببخشید می شخ بگید برای accamodation arrangement چی کار کردین؟
سلام دوستان. یه سوال خیلی ابتدایی.
من میخوام فردا یا پس فردا مدارکمو بفرستم. فی رو مث اینکه میتونم تو همون بانک سر سرفراز بریزم. چند تومن باید بریزم( استادی پرمت)؟
دوم اینه مدارکی که قبلا سفارت تو تهران میخواست مث ترجمه فوق لیسانس و ریزنمره و ترجمه پایان خدمت و هزارتا مدرک دیگه که تو لیست بود رو هم میخوان انکارا یا امارات
چون تو چک لستشون نیست که!
یا همون فرمها و حمایت مالی و پذیرش کافیه؟
ممنون
نه دیگه شما که مدارک فرستادی آنکارا که نمیشه بری بگیری و بگی ببخشید میخوام بفرستم یه جای دیگه. (اونایی که از تهران اتوماتیک فرستاده شده به آنکارا ظاهرا گفتن حضوری برید میتونید بگیرید). یعنی اصولا منطقی هم نیست که بدن مدارک رو بهتون چون حداقلش اینه که اینا دریافتی هاشونو شماره میزنن و نگه میدارن.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
بالغ بر چند ده بار این مورد توضیح داده شده.
شما یا اونجا کسی رو داری که میخوای بری پیشش بمونی که در این صورت اجاره نامه ای چیزی که نشون بده اون فرد کجا ساکنه ارائه میدی، یا خوابگاه دانشگاه ثبت نام کردی و confirmation letter از اونجا میگیری یا Bed & Breakfast رزرو میکنی و باز confirmation letter مربوط رو میذاری روی مدارکت.
اصولا هر راه دیگه ای که به نظر هرکسی هم برسه، میتونه جوابگو باشه برای این مورد، چون هنوز دقیقا مشخص نیست که چی میخوان و چه مدرکی میتونه کافی یا ناکافی باشه.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
علاقه مندی ها (Bookmarks)