صفحه 318 از 1547 نخستنخست ... 2182683083093103113123133143153163173183193203213223233243253263273283684188181318 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,171 تا 3,180 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    سلام من یک سوالی داشتم. من از آمریکا هم پذیرش دارم ولی کانادا برام خیلی مهم تره. حالا برای ویزای آمریکا وقت گرفتم. نمی دونم برم یا نرم. آیا این تاثیری رو ویزای کانادا می ذاره؟ اگر ریجکت بشم از امریکا چی؟ چقدر تاثیر داره رو کانادا؟ چون فاند ندارم از آمریکا.
    توصیه میکنم برای هر دو اقدام کنید، بعد که ویزا گرفتین هم میتونین تصمیم بگیرید کجا برید. من ترم پیش امریکا ریجکت شده بودم، ولی الان ویزای دانشجویی کانادا رو قبول شدم.

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط storm نمایش پست ها
    ببخشید این دوستتون که ریجکت شده اصلا بانک استیتمنت نذاشته بود یا گذاشته بوده مقدارش کم بوده؟ فاندش چقدر بوده؟ کی مدارکشو فرستاده بوده و ایا این ایمیل داک ریکوست یا اینفرمیشن ریکوست را هم داشته؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    نه متاسفانه اصلا بانک استیتمنت نگذاشته بود
    این دوستم مثل من مکانیک شیراز خونده اما برای Dirct PhD یکی از شاخه های فیزیک فول فاند گرفته بود که مقدارشو نمی دونم چقدره، می پرسم بهتون می گم.
    مدارکش رو 13 جون برد سفارت ابو ظبی و 28 جون ریجکتیش اومد
    تو این مدت تا اونجا که من می دونم داک ریکوست نشده بود...

اگه تو تاریخ ارسال مدارک به سفارت کمتر از یک سال به تاریخ انقضای پاسپورت مونده باشه مشکلی پیش میاد؟یعنی کپی پاسپورتی رو بفرستیم که کمتراز یک سال زمان داره..
    اگر جواب رو بصورا پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط m_ordibehesht نمایش پست ها
    اگه تو تاریخ ارسال مدارک به سفارت کمتر از یک سال به تاریخ انقضای پاسپورت مونده باشه مشکلی پیش میاد؟یعنی کپی پاسپورتی رو بفرستیم که کمتراز یک سال زمان داره..
    اگر جواب رو بصورا پیام خصوصی بفرستید ممنون میشم
    یکسال که مشکلی نداره و در ایمیل سفارت برای کسایی که پاسپورت ریکوئست شدن هم نوشته:
    If you have renewed your passport/s after applying for a visa,please inform us of this change while you are submitting your passport/s.

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    سلام من یک سوالی داشتم. من از آمریکا هم پذیرش دارم ولی کانادا برام خیلی مهم تره. حالا برای ویزای آمریکا وقت گرفتم. نمی دونم برم یا نرم. آیا این تاثیری رو ویزای کانادا می ذاره؟ اگر ریجکت بشم از امریکا چی؟ چقدر تاثیر داره رو کانادا؟ چون فاند ندارم از آمریکا.

سلام .

هیچ گونه مشکلی براتون پیش نخواهد اومد و با خیال راحت میتونید برای امریکا اقدام کنید چون در صورت رد شدن تاثیری روی کانادا نمیذاره به این خاطر که امریکا توی پاس مهر نمیزنه.
    من خودم از امریکا 4 بار رد شدم اما برای کانادا ویزای توریستی خیلی راحت گرفتم توی فرم ها هم ذکر نکردم که رد شدم قبلا .....

موفق باشید

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    نه متاسفانه اصلا بانک استیتمنت نگذاشته بود
    این دوستم مثل من مکانیک شیراز خونده اما برای Dirct PhD یکی از شاخه های فیزیک فول فاند گرفته بود که مقدارشو نمی دونم چقدره، می پرسم بهتون می گم.
    مدارکش رو 13 جون برد سفارت ابو ظبی و 28 جون ریجکتیش اومد
    تو این مدت تا اونجا که من می دونم داک ریکوست نشده بود...
    خوب ایشون اشتباه از خودش بوده، البته که بدون BS ریجکت میشه، حتی با BS هم ممکن ریجکت کنند. فاند به تنهایی کافی نیست. ایشالله دوباره اقدام میکنه و اینبار موفق میشه
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ببخشید می شخ بگید برای accamodation arrangement چی کار کردین؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام دوستان. یه سوال خیلی ابتدایی.
    من میخوام فردا یا پس فردا مدارکمو بفرستم. فی رو مث اینکه میتونم تو همون بانک سر سرفراز بریزم. چند تومن باید بریزم( استادی پرمت)؟
    دوم اینه مدارکی که قبلا سفارت تو تهران میخواست مث ترجمه فوق لیسانس و ریزنمره و ترجمه پایان خدمت و هزارتا مدرک دیگه که تو لیست بود رو هم میخوان انکارا یا امارات
    چون تو چک لستشون نیست که!
    یا همون فرمها و حمایت مالی و پذیرش کافیه؟
    ممنون

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinjm نمایش پست ها
    آیا مطمئنید یا شنیدید؟میشه ما که آنکارا فرستادیم اونجا هم یک در خواست بدیم؟ یا دیگه کاری نمیشه کرد؟ با تشکر
    نه دیگه شما که مدارک فرستادی آنکارا که نمیشه بری بگیری و بگی ببخشید میخوام بفرستم یه جای دیگه. (اونایی که از تهران اتوماتیک فرستاده شده به آنکارا ظاهرا گفتن حضوری برید میتونید بگیرید). یعنی اصولا منطقی هم نیست که بدن مدارک رو بهتون چون حداقلش اینه که اینا دریافتی هاشونو شماره میزنن و نگه میدارن.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط TManitoba نمایش پست ها
    ببخشید می شخ بگید برای accamodation arrangement چی کار کردین؟
    بالغ بر چند ده بار این مورد توضیح داده شده.
    شما یا اونجا کسی رو داری که میخوای بری پیشش بمونی که در این صورت اجاره نامه ای چیزی که نشون بده اون فرد کجا ساکنه ارائه میدی، یا خوابگاه دانشگاه ثبت نام کردی و confirmation letter از اونجا میگیری یا Bed & Breakfast رزرو میکنی و باز confirmation letter مربوط رو میذاری روی مدارکت.
    اصولا هر راه دیگه ای که به نظر هرکسی هم برسه، میتونه جوابگو باشه برای این مورد، چون هنوز دقیقا مشخص نیست که چی میخوان و چه مدرکی میتونه کافی یا ناکافی باشه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow