بابا من متوجه نمیشم که چه اصراریه
اینو باز می گم چون خیییییلیییییی خودم زورم می گیره
چرا به سفارت ابوظبی نمی فرستید؟ من دوستام 3 هفته ای ویزا گرفتن تازه ویزای امرجنسی هم می ده
من اگه مدارک رو نداده بودم به تهران یا دیفر کردن ساده تر بود یه لحظه هم درنگ نمی کردم....
اشتباه مارو نکنید...
دوست عزیز به این سادگی هم نیست. این بحث اینجا بازم شده ولی ما هنوز نمیدونیم که ابوظبی پاسپورت رو نگه میداره یا نه. اگر اینطور باشه که نگه داره خیلیا هستن که نمیتونن اونهمه وقت بمونن. هزینه اش زیاد میشه و اینکه اصلا معلوم نیست چقدر طول بکشه. دوست شما ریجکت شده بوده. و احتمالاً ایشونبه دلیل نداشتن بی اس اصلا برای سکیوریتی چک نرفته ریجکت شده. اگر کسی به سکیوریتی چک برسه ممکنه دو سه ماه طول بکشه. تجربه میگه که بچه هایی هم که از کشورهای دیگه اقدام کردند زمان رسیدگیشون طولانی بوده چون ما ایرانی هستیم و این پروسه برای ما خیلی طولانیتره.
ببینید این نظر شخصیه منه، این دلیل نمیشه که مثلاً شمایی که 2 ماه بعد از من فرستادید لزوماً دو ماه بعد از من جواب بگیرید. ممکنه مثلاً ویزای ماهایی که 2 ماه پیش اقدام کردیم اواخر آگوست بیاد و مال شما مثلاً 10 سپتامبر بیاد. که میتونید هماهنگ کنید و 2 هفته دیرتر برید. خیلی ها پارسال اینکارو کردن. شانستونو از دست ندین. ضمن اینکه هیچکی نمیدونه تا ژانویه چه اتفاقی ممکنه بیفته.
موفق باشید
سلام دوستان/ داداشم از کانادا پذیرش گرفته ولی الان سربازه و من کاراشو انجام میدم.
شما سفارت کانادا تو ابوظبی رو پیشنهاد میکنید؟
امکانش هست پدرم جای داداشم بره ابوظبی؟ آخه من از آمریکا پذیرش دارم و تو دوبی مصاحبه شدم ولی پدرم انگلیسیش اصلا خوب نیست که اگه سوالی پرسیدن جواب بده.
خواهشا منو راهنمایی کنید.
میشه بفرمایید شما از کجا به این نتیجه رسیدین که بعدا روال کار سفارت به همین منوال نخواهد بود؟ الان بعد از این همه مدت زمان طولانی که از جابجایی سفارت گذشته حتی اعلام نکردند که پروسه بررسی مدارک چقدر زمان میبره؟من یادمه اون زمان که سفارت رفت انکارا بعضی ها میگفتند بهتر میشه و چه میشه...
>>>
دوستان من بعد از کلی تحقیق و مشورت تصمیم گرفت مدارکم رو ببرم ابوظبی.الان یه ایمیل بهشون دادم و فردا هم میخوام زنگ بزنم سوالامو ازشون بپرسم...امیدوارم انتخابم درست باشه و به نتیجه برسم چون امروز میخواستم بفرستم آنکارا که از قضیه دد لاین مسخره ای که گذاشتن خبردار شدم...اگه کسی سفارت ابوظبی رفته و تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه...ممنون میشم...شاد باشین...راستی یه سوال خیلی مهم،تو اون تایمی که میخوان فایلم رو بررسی کنن پاسپورتم دستشون میمونه و باید اونجا بمونم!!؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)