صفحه 237 از 974 نخستنخست ... 137187227228229230231232233234235236237238239240241242243244245246247287337737 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,361 تا 2,370 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinjm نمایش پست ها
    دوستان سلام. از یکی شنیدم که اگه مدارک را حضوری به کشور دیگه ای مثل امارات ببریم و تحویل بدیم پروسه ویزا بیش از دو هفته نیست؟ آبا شما کسی را سوراغ دارید این کار را کرده باشه؟ آبا امکان چنین کاری است؟
    آره امکانش هست و من چندین تا از دوستام اینکارو کردن
    نتایج تا به امروز
    1 ویزا 2 ماه
    1 ویزا 3 هفته
    1 ریجکتی که دلیلشو زدن bank statement & tie.... تو پستای قبلی توضیح دادم

حتما به سفارت مورد نظرتون میل بزنید
    در عرض دو روز کاری جواب می دن

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    منم دقیقا همینطور فکر میکنم و واسه همینم منتظرم ببینم از منم این سوالا رو میکنن یا نه. من رشته ام هیچ چیز حساسی نداره. یه جورایی ادبیاته در حقیقت (حالا اگه قاطی بکنه بگه کلا توضیح بده این رشته یعنی چه دیگه نمیدونم...!!!). سی وی هم فرستادم. اگر از من پرسیدن میشه نتیجه گرفت که کلا روندشونه و ربطی به حساسیت رشته نداره. من دقت کردم دیدم از همه بچه های رشته های فنی و علوم پایه تقریبا پرسیدن. ولی من علوم انسانی ندیدم پرسیده باشن. شما دیدید؟
    منم دقیقا به همین فکر کردم. ولی خب اینم باید در نظر گرفت که عملا بالای 80 درصد از بچه ها مال رشته های فنی و علوم پایه اند. برا همین شاید طبیعیه. حالا بذار ببینیم از بچه های می هم که مدارکشون مستقیم رفته و مطمئنیم که پرونده هاشون کامل اونجاست می پرسن یا نه؟ من بعید نمی دونم از این سفارت بی در وپیکر که پرونده های تهرانو هنوز درست و حسابی و کامل منتقل نکرده باشن!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    material eng

من از یکی از دوستانم که پارسال ویزا گرفته بود پرسیدم، گفت: سفارت کاری نداره مدارک رو کی فرستادی، اکثر ویزاهارو اواسط آگوست میده، نزدیک شروع ترم. امیدوارم واقعا این طور باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    متاسفانه کسی پاسخ سوال شما رو نمیدونه.
    سفارت کانادا هم که جز بدترین سفارت های دنیا در زمینه صدور ویزای دانشجوییست. دوستان من تقریبا همشون به راحتی و حداکثر طی مدت یک ماه از زمان مصاحبه ویزای F-1 شونو از سفارت آمریکا گرفتن اما اینور هنوز ...

سلام دوستان
    خیلی شاکی هستم. اصلا خبری از اصل مدارکم نیست از 17 آوریل و کسی هم جوابگو نیست
    آخه اصل پاس قدیمم که پانچ شده بود بهمراه مابقی مدارک داخل پاکت به سفارت کانادا در تهران از طریق TNT تحویل شده اما خوب مگه نه اینکه پاس به خارج از کشور پست نمیشه پس حداقل چرا پاس expired شده را بهم تحویل ندادند؟ از این داستان نشستم نتیجه گرفتم که اصلا مدارک من داره بررسی میشه یا نه؟ هیچ email و خبری بعد از 80 روز نیست. واقعا گیج شدم کسی نظری نداره؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Tornado2247 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    خیلی شاکی هستم. اصلا خبری از اصل مدارکم نیست از 17 آوریل و کسی هم جوابگو نیست
    آخه اصل پاس قدیمم که پانچ شده بود بهمراه مابقی مدارک داخل پاکت به سفارت کانادا در تهران از طریق TNT تحویل شده اما خوب مگه نه اینکه پاس به خارج از کشور پست نمیشه پس حداقل چرا پاس expired شده را بهم تحویل ندادند؟ از این داستان نشستم نتیجه گرفتم که اصلا مدارک من داره بررسی میشه یا نه؟ هیچ email و خبری بعد از 80 روز نیست. واقعا گیج شدم کسی نظری نداره؟
    ممنون
    نگران نباشید، اینطور که شنیدم خیلی از اصل مدارک به پست تحویل شده ولی اونها هنوز اقدام نکردند، مثل اینکه حجم مدارک زیاد بوده، و احتمالا شرکت های پستی هم تمایل ندارند حجم مراجعات به دفاترشون رو زیاد کنند، و در بازه زمانی طولانی مدارک و به صاحبانشون تحویل میدند. حداقل این دلیلی هست که به ذهن من میاد. 80 روز هم زمان زیادی هست ولی نه خیلی زیاد، کم نیستند افرادی با شرایط مشابه شما، البته که مدارکتون بررسی میشه. نگران نباشید.
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mina1989 نمایش پست ها
    منم دقیقا به همین فکر کردم. ولی خب اینم باید در نظر گرفت که عملا بالای 80 درصد از بچه ها مال رشته های فنی و علوم پایه اند. برا همین شاید طبیعیه. حالا بذار ببینیم از بچه های می هم که مدارکشون مستقیم رفته و مطمئنیم که پرونده هاشون کامل اونجاست می پرسن یا نه؟ من بعید نمی دونم از این سفارت بی در وپیکر که پرونده های تهرانو هنوز درست و حسابی و کامل منتقل نکرده باشن!
    این سوالات رو زمانی که ایران بودن هم میپرسیدن از بچه ها. مخصوصا اون اواخر خیلی باب شده بود. واسه همین نمیشه گفت این فقط مخصوص آنکاراست و ربطی به بودن یا نبودن اصل مدارک داره. از بچه های می هم چندتا رو پرسیدن با اینکه مدارکشون اونجاست.

هییی خدا!
    امروز رفتم واسه تمدید گذرنامه ام که ۴ تیر باطل شدش و افیسر گدرنامه گفتش که شماره گذرنامه جدیدم عوض میشه.. حالا من چکار کنم؟
    مدارک ویزا که دو ماه پیش فرستادم با همون شماره گذرنامه قبلیمه!

فکر کنم سفارت ویزام اگرم بیاد بهم نده

دوستان کسی مورد مشابه یا نظری داره؟
    بعضي ها خوبند/// بعضي ها بدند//// اما بعضي ها زشتند!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط mrm_reza نمایش پست ها
    هییی خدا!
    امروز رفتم واسه تمدید گذرنامه ام که ۴ تیر باطل شدش و افیسر گدرنامه گفتش که شماره گذرنامه جدیدم عوض میشه.. حالا من چکار کنم؟

من يكبار براي گرفتن ويزا يكي از اشناهامون رفتم انكارا. اونجا يك فرم دادن كه توش نوشته بود ايا بعد از فرستادن مداك پاسپورتتون را تعويض كردين يا نه؟ و اگر تعويض كردين شماره جديدشو بنويسين. پس جاي نگراني نيست

Junior Member vamosn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mrm_reza نمایش پست ها
    هییی خدا!

هیچ مشکلی‌ نیست، اونا خودشون میگن پاسپورت ولید بیار فقط حواستون باشه پاس قبلی‌(اونی که کپیش دست اوناست) رو هم با خودتون ببرید

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

با سلام،دوستانی که doc request‏ شدندخواستم ببینم که مدارک رو اسکن باید کرد و فرستاد یا اینکه حتما باید پست بشن؟ مثلا دانشنامه و ریز نمرات.