منم دقیقا به همین فکر کردم. ولی خب اینم باید در نظر گرفت که عملا بالای 80 درصد از بچه ها مال رشته های فنی و علوم پایه اند. برا همین شاید طبیعیه. حالا بذار ببینیم از بچه های می هم که مدارکشون مستقیم رفته و مطمئنیم که پرونده هاشون کامل اونجاست می پرسن یا نه؟ من بعید نمی دونم از این سفارت بی در وپیکر که پرونده های تهرانو هنوز درست و حسابی و کامل منتقل نکرده باشن!
سلام دوستان
خیلی شاکی هستم. اصلا خبری از اصل مدارکم نیست از 17 آوریل و کسی هم جوابگو نیست
آخه اصل پاس قدیمم که پانچ شده بود بهمراه مابقی مدارک داخل پاکت به سفارت کانادا در تهران از طریق TNT تحویل شده اما خوب مگه نه اینکه پاس به خارج از کشور پست نمیشه پس حداقل چرا پاس expired شده را بهم تحویل ندادند؟ از این داستان نشستم نتیجه گرفتم که اصلا مدارک من داره بررسی میشه یا نه؟ هیچ email و خبری بعد از 80 روز نیست. واقعا گیج شدم کسی نظری نداره؟
ممنون
نگران نباشید، اینطور که شنیدم خیلی از اصل مدارک به پست تحویل شده ولی اونها هنوز اقدام نکردند، مثل اینکه حجم مدارک زیاد بوده، و احتمالا شرکت های پستی هم تمایل ندارند حجم مراجعات به دفاترشون رو زیاد کنند، و در بازه زمانی طولانی مدارک و به صاحبانشون تحویل میدند. حداقل این دلیلی هست که به ذهن من میاد. 80 روز هم زمان زیادی هست ولی نه خیلی زیاد، کم نیستند افرادی با شرایط مشابه شما، البته که مدارکتون بررسی میشه. نگران نباشید.
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
هییی خدا!
امروز رفتم واسه تمدید گذرنامه ام که ۴ تیر باطل شدش و افیسر گدرنامه گفتش که شماره گذرنامه جدیدم عوض میشه.. حالا من چکار کنم؟
مدارک ویزا که دو ماه پیش فرستادم با همون شماره گذرنامه قبلیمه!
فکر کنم سفارت ویزام اگرم بیاد بهم نده
دوستان کسی مورد مشابه یا نظری داره؟
بعضي ها خوبند/// بعضي ها بدند//// اما بعضي ها زشتند!!!
با سلام،دوستانی که doc request شدندخواستم ببینم که مدارک رو اسکن باید کرد و فرستاد یا اینکه حتما باید پست بشن؟ مثلا دانشنامه و ریز نمرات.
علاقه مندی ها (Bookmarks)