صفحه 322 از 1547 نخستنخست ... 2222723123133143153163173183193203213223233243253263273283293303313323724228221322 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,211 تا 3,220 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك-ساخت و توليد/تهران مركز

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

اگه کسی تصمیم قطعی برای ابوظبی داره پیام خصوصی بده شاید بشه هزینه سفر رو تا حدودی شِیر کرد...

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shiva_ma نمایش پست ها
    سلام دوستان/ داداشم از کانادا پذیرش گرفته ولی الان سربازه و من کاراشو انجام میدم.
    شما سفارت کانادا تو ابوظبی رو پیشنهاد میکنید؟
    امکانش هست پدرم جای داداشم بره ابوظبی؟ آخه من از آمریکا پذیرش دارم و تو دوبی مصاحبه شدم ولی پدرم انگلیسیش اصلا خوب نیست که اگه سوالی پرسیدن جواب بده.
    خواهشا منو راهنمایی کنید.
    ببخشید من سوال شما رو نفهمیدم. یکمی مبهم بود. شما اول میپرسید امکانش هست باباتون بجای داداشتون برن ابوظبی یا نه؟ بعد میگین باباتون انگلیسیشون خوب نیست نمیتونن به سوالا جواب بدن؟؟؟؟؟ خب اینکه سوال نداره. از برادرتونم شما ببرید. ولی مسئله اینه که:
    1. کپی پاسپورت میخوان. داداشتون پاسپورت داره؟
    2. ابوظبی ممکنه خود پاسپورتو نگه داره و ما هنوز از این موضوع مطمئن نیستیم.
    3. تا اونجایی که من میدونم تو سایت ابوظبی نوشته در صورتی میتونید از اونجا اقدام کنید که خود (شخص) در اون کشور حضور فیزیکی داشته باشه وگرنه باید بفرسته آنکارا.
    بهتره برادرتون با همون پذیرش خودشون از خدمت بیان بیرون و اگر هم میخوان همچین کاری بکنن خودشون از ابوظبی اقدام کنن. یا اینکه بفرستین برای آنکارا ولی احتمالا (اگر انکارا کلاً جوابی بده) یکی دو هفته بعد از شروع ترم جواب میگیرین که مشکلی هم نیست و خیلیا هستن که این اتفاق براشون افتاده و دیرتر رفتن. دانشگاها قبول میکنن. یا نهایتا اینه که دیفر میکنین و بعدا نامه دیفر رو برای سفارت میفرستید. ضمن اینکه اصلا معلوم نیست ابوظبی هم زود جواب بده. زمان بررسی مدارک برای ما ایرانیها همه جا خیلی طولانیه.

Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک در حرارت و سیالات، University of Alberta

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

آقا یه سوال...الان میشه با اسکن Admission letter و Financial letter اقدام کرد...بعد ناقص خورد دوباره فرستاد...چون تا به صورت پستی این نامه ها بیاد طول میکشه...به نظرتون اقدام یا نامه های اسکن شده تو این موقع صحیحه؟...چون شاید اگه الان با فایل های اسکن شده بفرستم شانسی برای ویزا داشته باشم ولی تا بیاد فایل های اصلی برسه مطمئنا سپتامبر رو از دست میدم!

Junior Member aghateta آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamfree2 نمایش پست ها
    آقا یه سوال...الان میشه با اسکن Admission letter و Financial letter اقدام کرد...بعد ناقص خورد دوباره فرستاد...چون تا به صورت پستی این نامه ها بیاد طول میکشه...به نظرتون اقدام یا نامه های اسکن شده تو این موقع صحیحه؟...چون شاید اگه الان با فایل های اسکن شده بفرستم شانسی برای ویزا داشته باشم ولی تا بیاد فایل های اصلی برسه مطمئنا سپتامبر رو از دست میدم!
    دوست عزیز اصل این مدارک لازم نیست، من اصل و کپی رو گذاشتم پست اصل رو بهم برگردوند. با همون اسکن باید اقدام کنی. دیگر دوستان هم می دونم که با کپی اقدام کردن و الان که درخواست مدارک خوردن اصل رو ازشون نخواستن. خیالت تخت

Junior Member

دوستان، از داخل خود کانادا هم می شه مدارکو سابمیت کرد درسته؟ این طوری سریعتره؟ من اونجا فامیل دارم.می تونم بفرستم واسه شون که برام سابمیت کنن؟

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ببخشید من سوال شما رو نفهمیدم. یکمی مبهم بود. شما اول میپرسید امکانش هست باباتون بجای داداشتون برن ابوظبی یا نه؟ بعد میگین باباتون انگلیسیشون خوب نیست نمیتونن به سوالا جواب بدن؟؟؟؟؟ خب اینکه سوال نداره. از برادرتونم شما ببرید. ولی مسئله اینه که:
    3. تا اونجایی که من میدونم تو سایت ابوظبی نوشته در صورتی میتونید از اونجا اقدام کنید که خود (شخص) در اون کشور حضور فیزیکی داشته باشه وگرنه باید بفرسته آنکارا.
    بهتره برادرتون با همون پذیرش خودشون از خدمت بیان بیرون و اگر هم میخوان همچین کاری بکنن خودشون از ابوظبی اقدام کنن. یا اینکه بفرستین برای آنکارا ولی احتمالا (اگر انکارا کلاً جوابی بده) یکی دو هفته بعد از شروع ترم جواب میگیرین که مشکلی هم نیست و خیلیا هستن که این اتفاق براشون افتاده و دیرتر رفتن. دانشگاها قبول میکنن. یا نهایتا اینه که دیفر میکنین و بعدا نامه دیفر رو برای سفارت میفرستید. ضمن اینکه اصلا معلوم نیست ابوظبی هم زود جواب بده. زمان بررسی مدارک برای ما ایرانیها همه جا خیلی طولانیه.
    یعنی شما میگین با توجه به این که دد لاین گذشته باز هم آنکارا 100 پرونده ها رو برای ترم فال بررسی میکنه؟من شنیدم اگه الان بفرستیم آنکارا بدون بررسی یا پسش میده یا پرتش میکنه یه گوشه و فعلا به پرونده های قبلی میرسه...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط TManitoba نمایش پست ها
    دوستان، از داخل خود کانادا هم می شه مدارکو سابمیت کرد درسته؟ این طوری سریعتره؟ من اونجا فامیل دارم.می تونم بفرستم واسه شون که برام سابمیت کنن؟
    خیر نمیشه. هر سفارت دیگه ای باید حضوری برین و با پست نمیشه. اگه هنوز نفرستادین، میتونین دوبی یا یه سفارتخانۀ اروپایی برین که کارتون گره نخوره. نه اینکه لزوما زودتر از آنکارا میشه ولی حداقل بازۀ زمانی مشخصی بهتون میدن و حتما قبل سپتامبر میگیرین. مشکل این روش اینه که اگه پاسپورت رو ازتون بگیرن باید تو همون کشور بمونین تا زمانی که ویزا بگیرین و این میتونه هزینۀ زیادی داشته باشه مگه اینکه پاسپورت رو بهتون برگردونن. تو این مورد هم سیاست سفارتهای مختلف با هم متفاوته و باید قبلش بپرسین.

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    یعنی شما میگین با توجه به این که دد لاین گذشته باز هم آنکارا 100 پرونده ها رو برای ترم فال بررسی میکنه؟من شنیدم اگه الان بفرستیم آنکارا بدون بررسی یا پسش میده یا پرتش میکنه یه گوشه و فعلا به پرونده های قبلی میرسه...

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbii نمایش پست ها
    ببینید اینا همه نتیجه گیریهای ماست بر اساس اونچه که میبینیم یا نوشتن توی سایت ولی آنکارا گفته:
    If you submit your student applications after these dates, we will not be able to finalize them before the beginning of the Fall semester.
    این یعنی اینکه اگر بعد از این تاریخ فرستادید نمیتونیم قبل از شروع ترم بررسی پرونده رو تموم کنیم. این به نظر من به این معنیه که شما هم مثل همه میرین تو صف و به ترتیب پرونده تون بررسی میشه ولی ممکنه بررسیش قبل از شروع ترم فال تموم نشه. اگه توی جدول سال قبل هم نگاه کنید میبینید که بچه هایی که بعد از ددلاین فرستادن بررسی شدن ولی مثلا ویزاشون 15 سپتامبر اومده که اونم میشه با دانشگاه هماهنگ کرد.
    (البته فعلا کلا معلوم نیست اونا تو اون سفارتخونه دارن چکار میکنن!!!! توی همه این صحبتا فرض بر اینه که کلا سفارت جوابی بده که فعلا بخاری ازش بلند نمیشه و جواب بچه های فوریه تا می مونده و هیچ خبری هم نیست...!!!)
    بهرحال برادر شما اگر بخواد از جایی جز آنکارا اقدام کنه باید خودش شخصا به اون سفارت مراجعه کنه. نمیشه مثلا شما برین پرونده شو بدین. توی سایت ابوظبی نوشته 4 هفته بررسی طول میکشه. برای ایرانیا بین 10 تا 20 روز کاری هم اضافه میشه که میشه حدودا 40 تا 50 روز. و نوشته یکی دو روز هم طول میکشه تا پاسپورتو با پست براتون برگردونیم. این یعنی اینکه پاسپورتو نگه میدارن. اگر برادرتون میتونه خودش بره ابوظبی و میتونه هم این مدت زمانو اونجا بمونه خب خوبه. اینجوری حتما به شروع ترم میرسه وگرنه مجبورید برای آنکارا اقدام کنین و چاره دیگه ای ندارین. اگر هم خیلی دیر شد دیگه دیفر کنین برای ترم دیگه.

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه

دوستان من الان به سفارت کانادا تو ابوظبی زنگ زدم و تو تلفن گویا به صراحت و واضح میگه که میتوننین برای استیودنت ویزا مدارک رو پست کنین .این قانونی که بچه ها اینجا نوشته بودن باید حتما حضوری بریم ابوظبی از کجا اومده بود و اگه صحت داره و جایی نوشته با این تناقض چه باید کرد..خواهش میکنم اگه کسی میدونه که خیلی دیره....