1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
سلام دوستان
پرونده ما 500تایی ورشو هم که مدیکال دادیم حدود 4ماهه کسی خبری داره ؟
فروم 38 رشته ایی های آنکارا (با اجازه آرمین عزیز)
پست 1089:
"جهت اطلاع دوستان بر طبق آخرین آمار تعداد پرونده های موجود در آنکارا برای 38 رشته ایها از 65 عدد معادل 190 نفر به حدود 1327 پرونده معادل 3265 نفر رسیده است.
کل تعداد نفرات از همه اسکیل ورکرها در آنکار حدود 5000 هزار نفر هستند که با توجه به سهمیه اختصاص داده شده یعنی حدود 730 نفر به نسبت ظرفیت اختصاص داده شده به بقیه آفیسها کم به نظر می رسد."
پست 1119:
"ببينيد قاعدتا بايد ظرفيت دمشق بين ورشو و آنكارا پخش ميشده. دقت كنيم وقتي تعداد افراد قبلي در آنكارا از حدود 500 عدد به 5000 عدد ميرسه سهميه ويزا از 350 عدد به 730 ميرسد كه اصلا تعادلي وجود ندارد."
دوستان می تونید جدول ظرفیت ویزاها رو در لینک زیر ببینید :
سهمیه ویزاها
همچنین دلایلی رو که برای دفاع از این نظر که "سهمیه ویزاها بر اساس نفر است نه پرونده" در لینکهای زیر می تونید ببینید:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post802383
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post801043
جان کلام وضعیته آنکارا اینه: 730 تا ویزا به ازای 5090 نفر!!!!!
من و MHYD عزیز در این فروم به دلایلی، که شرحش طولانیه، معتقدیم که شاید "این سهمیه ها که ما می بینیم اصلاً مبنای عمل نباشه" ولی در هر حال تا به اینجا بر اساس اعلام رسمی دولت کانادا حداقل در حرف، وضعیت همین چیزی هست که می بینید.
جسارتاً یه پیشنهادی دارم، چه طوره همه ما در یک حرکت دست جمعی به CIO ایمیل بزنیم و به کم بودن سهمیه ویزای ویزا آفیس آنکارا اعتراض کنیم. می دونم دولت کانادا سیاستهاش رو به خاطر ما عوض نمی کنه، ولی آخه اینجوری هم دست روی دست بزاریم خیلی سوختن داره. می تونیم هممون چه بچه های MI1 آنکارا چه MI3 آنکارا و حتی دوستان باقی مونده از MI2 با هم دست جمعی اعتراض کنیم.
ویرایش توسط HosseinKazemi : July 8th, 2012 در ساعت 11:30 AM
به نظر من نوشتن چنین نامه ای شاید بهمون کمک کنه که از این سر در گمی بیرون بیایم.
البته اگه یکم دقت کنیم می بینیم انکارا زمانی که ظرفیتش 350ویزا در سال بوده از فوریه 2008 تا الان خیلی خوش بینانه 440 تا ویزا صادر کردهیعنی سالی 110 تا. با این سرعتی که داره 730تا زیادش هم هست
![]()
دوست عزیز من متوجه نشدم شما این عدد 440 رو به عنوان تعداد ویزاهای صادره آنکارا طی سه سال رو از کجا نقل می کنید اما طبق فایل پیوست که خود CIC در قسمت آدیت ویزا آفیس ها آورده ، می بینید که آنکارا برای اقامت دائم ( حالا اگر شامل همه گروههای ECONOMIC و غیره باشه که فدرال بخش بزرگی هست همیشه ) 2184 تا ویزا داده که نسبت به 2009 ، 34 درصد رشد داشته .
مطلب مهم این هست که می بینید به وضوح که آنکارا تارگتش در 2010 ، 2005 تا ویزا بوده اما 179 تا بیشتر صادر کرده آخرش . این یعنی تارگت زیاد مهم نیست و به شرایط بستگی داره به خصوص با اوضاع امسال !
اون دوره ها آنکارا خیلی هم خلوت بوده و سهمیه هم از دمشق نگرفته بوده حالا چطور میشه باور کرد که امسال فقط 730 تا ویزا بده به فدرال ؟ یا 1200 ویزا بده به اسکیلد ورکر کبک که خیلی از دوستان ما دو ساله اقدام کردن و حتی هنوز به مصاحبه دعوت نشدن ؟
کد رشته : 1122 دریافت مدارک در سیدنی : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : آنکارا اینپراسس : 3 سپتامبر 2013 مدیکال : 6 سپتامبر 2013 انجام مدیکال : 14 سپتامبر 2013 اضافه شدن لاین مدیکال : 19 سپتامبر 2013 پاس ریکوئست : 24 دسامبر 2013 ویزا : 9 ژانویه 2014
به نظر بنده هم باید اقدامی کرد، چون آنها وقتی ببینند که همه دست روی دست گذاشته و آرام نگاه می کنند، آنها هم با توجه به مقدورات خودشان (چه در وزارت در کانادا و چه در آنکارا) به قدری که حال داشته باشند کار می کنند و برایشان هم ما مهم نیستیم. دیدیم که در موضوع افزایش شهریه دانشجویان در کبک، آنها تظاهرات زیادی راه انداختند و ننشستند و بگویند خوب این قانون است و حالا ما باید زندگیمان را تنظیم کنیم، فشار خودشان را آوردند. من فکر می کنم بهتر است به جای نامه های تکی، ابتدا از طرف فروم بگوییم که ما ... نفر که می تواند چند صد نفر یا چند هزار باشد (بنده آمار دقیق اعضا را نمی دانم)، اعضای این جامعه که گروهی از متخصصان و تحصیل کردگان هستند، متاسفانه با دو مشکل درگیری های سوریه و بسته شدن سفارت در آنجا و بعد هم جمع شدن بخش کنسولی در تهران مواجه شده و حالا باید با ویزا آفیسی تعامل کنند که علاوه بر امور قبلی خود باید کار یک ویزا آفیس دیگر و نیز امور کنسولی بخش دیگری را هم انجام دهد. در ادامه نامه هم براساس همین مستندات خودشان که ظرفیت صدور ویزاست و افزایش آمار، مطلب را نشان دهیم. این نامه را می توانیم برای خود آنکارا و برای مقامات مسئول در کانادا بفرستیم، به اصطلاح سنگ مفت و گنجشک هم مفت.
اگر خواستید بنده متن انگلیسی تهیه کنم و بعد روی آن کار کنیم.
شما درست میفرمایید، آنکارا در سال 2010 11% بیشتر از تارگتش ویزا صادر کرده. ولی آگه آنکارا امسال بخواد درست و حسابی ویزا بده با توجه به تعداد پرونده ها، اونوقت باید خیلی بیشتر از این حرفها از تارگت تعیین شدش فراتر بره، این چیزی که یخورده برای من جای تردیده. فرض کنیم به جای 730 تا بیاد 800 تا ویزا بده، بازم دردی از ما دوا نمیشه!
من معتقدم که گروه ۵۰۰ تایی در الویت بررسی هستند ولی بنا بدلایل فشار بر وزیر بر سر موضوع ۳۸ تایی ها مجبور بود وضعیت آنها رو معلوم کنه . فکر می کنم به زودی پرونده های ما بررسی می شه . قطعا با مکاتبه با کانادا ویزا رو زیاد نمی کنند ولی ممکن است با مکاتبه با آنکارا یا CIO اونا رو مجبور کنیم زود تر به پرونده های ما رسیدگی کنند.
too much love will kill you
علاقه مندی ها (Bookmarks)