صفحه 324 از 1547 نخستنخست ... 2242743143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343744248241324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,231 تا 3,240 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    وقتی پدر شما ساپورتر شماست، مسلما باید مدارکی برای اثبات تمکن مالی ایشون بفرستید. که میتونه شامل هر منبع درآمد و دارایی ایشون باشه. بنابراین هم فیش حقوقی بازنشستگی به درد میخوره و هم مدارک مربوط به شرکت و سهامدار بودنشون.
    اینکه آنکارا بفرستید یا ابوظبی تصمیم با شماست. فعلا فقط تا این حد میدونیم که آنکارا صراحتا اعلام کرده اگر تا 1 جولای نفرستید ما قول نمیدیم ویزاتون به سپتامبر برسه.

من الان توجه که کردم دیدم ۳تا سند خونه به نام مامانم هست ولی ساپورتر و گواهی مالی به نام بابام. توی فرم هم که اسم پدر و مادر مشخصه.
    به نظرتون ممکنه از نظر سند و گواهی مالی مشکلی پیش بیاد؟

سپاس

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    چیزی که من از این صفحه (سفارت کانادا در امارات) دستگیرم شد اینه که ایرانی ها هم می تونند مدارکشونو یا با پست بفرستن یا به صورت حضوری! فقط 10 تا 20 روز بررسیش بیشتر طول میکشه!!
    خودتون یه نگاهی بندازید:
    http://www.canadainternational.gc.ca...nt.aspx?view=d
    اما از طرفی در این صفحه (سفارت کانادا در ترکیه) به صراحت در FAQ گفته شده:
    آيا می توانم درخواست خود را به قسمت ويزای سفارت کانادای ديگری غير از آنکارا تحويل دهم ؟
    بله ، اما تنها به صورت حضوری . شما بايد شخصاً در سفارت کانادای ديگری که مايل به ارائه درخواست خود به آن جا هستيد ، حضور پيدا کنيد. لطفاً برای اطلاعات بيشتر در مورد ساعات کاری و شرايط لازم برای درخواست رواديد به سايت اينترنتی بخش ويزای سفارت کانادای مربوطه مراجعه نماييد.

دیگر، صلاح کار خویش خسروان دانند!!
    با توجه به چک لیست سفارت کانادا در ابوظبی به نظر می یاد می شه مثل آنکارا اقدام کرد و فتوکپی از تمام صفحات پاسپورت را با مدارک فرستاد. البته برای صدور ویزا باید شخصاً به ابوظبی مراجعه کنید. طبق متنی که در سایت سفارت در آنکارا نوشته شده قوانین گمرکی ایران اجازه پست کردن پاسپورت رو نمی ده. متن پایین مربوط به چک لیست سفارت در ابوظبی هست:
    Valid passport from each person requiring a temporary resident visa.
    • The validity of a visa cannot go beyond the validity of the passport but the validity of the study permit can.
    • Include all cancelled or expired passports, if applicable.
    • If you do not reside in your country of citizenship, please provide your work permit/temporary stay permit.

NOTE: If you do not wish to submit your original passport for the duration of the processing of your application,
    you must provide a photocopy of the complete pages of your passport.

Junior Member

دوستان سلام من این را برای یکی از آشنایانم می پرسم که مدارکش را فرستاده ولی با من که صحبت کرد خیلی نگران بود چون BS زیادی نشون داده البته از جانب پدرش که خب پولداره :دی حدود 300 میلیون که حساب سرمایه گذاری بلند مدته و 3 ساله که باز شده یعنی این پول سه ساله تو این حسابه. من بهش گفتم که از نظر من مشکلی نیست چون زمان ماندن پول در حساب خیلی زیاده.
    خوشحال می شم نظر بقیه را هم بدونم. هر چند دیگه فرستاده همین رو.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    من الان توجه که کردم دیدم ۳تا سند خونه به نام مامانم هست ولی ساپورتر و گواهی مالی به نام بابام. توی فرم هم که اسم پدر و مادر مشخصه.
    سپاس
    والا از نظر من اگر پدر و مادر شما باهم زندگی میکنن و جدا نشدن، منطقا نباید مشکلی باشه. تا نظر آفیسر چی باشه.
    اصولا هم فکر میکنم از سند مهمتر، منبع درآمد ساپورتر و میزانش هست.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    دوستان سلام من این را برای یکی از آشنایانم می پرسم که مدارکش را فرستاده ولی با من که صحبت کرد خیلی نگران بود چون BS زیادی نشون داده البته از جانب پدرش که خب پولداره :دی حدود 300 میلیون که حساب سرمایه گذاری بلند مدته و 3 ساله که باز شده یعنی این پول سه ساله تو این حسابه. من بهش گفتم که از نظر من مشکلی نیست چون زمان ماندن پول در حساب خیلی زیاده.
    هیچ دلیلی نداره نگران باشه، اول اینکه پول ماله خودش نیست، از اون گذشته 300 میلیون خیلی پول زیادی نیست برای ادمی به سن پدر دوست شما، اون هم در حساب بلند مدت، هیچ دلیل برای نگرانی نیست
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

یه زمانی یادمه بحث بود که BS زیاد باعث میشه آفیسر یه موقع فکر کنه طرف میخواد بره اونجا سرمایه گذاری کنه و برنگرده.
    البته به نظر من اون مال زمانیه که خودِ فرد همچین حسابی داشته باشه و نه ساپورتر. و همونطور که ستاره اشاره کرد، منطقا مشکلی ایجاد نمیکنه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها

سپاس
    منم شرایطم شبیه شما بود. من توی یه تعهد از مامان و بابام هر دو تعهد محضری گرفتم برای ساپورت. از بابام بی اس و ترجمه جواز کسب گذاشتم. از مامانم اسناد. میتونستم از مامانم هم بی اس بگیرم. ولی نگرفتم. الان در این لحظه نمیدونم چرا...؟!؟!؟!؟!! البته کلا بی اس و جواز کسب بیشتر نشون دهنده منبع درآمده تا اسناد. ولی اسناد مامان من مغازه بود که خب میشه اجاره داد. البته اجاره نامه نداشت. در حقیقت الان فکر میکنم بهتر بود یه بی اس هم از مامانم میگرفتم. یه بی اس فقط با مانده حساب. اما خب دیگه نگرفتم و کاری هم نمیشه کرد. ولی فکر هم نمیکنم مشکلی باشه. بالاخره معمولش اینه که مامان و بابا باهمن دیگه. فرقی نمیکنه از کدوم چی رو بذاری. مهم اینه که یه بی اس از ساپورترا باشه حتی اگه شده یکیشون.

نه بابا بهش بگو نه تنها اصلا جای نگرانی نیست بلکه خیلی هم عالیه. 300 میلیون پول سه ساله که راکد توی حساب مونده یعنی میانگین حسابش 300 میلیونه و این واقعا عالیه!

اگه مدارکمون رو همزمان به آنکارا و ابوظبی پست کنیم چی میشه؟هرکدوم زودتر پاس ریکوئست اومد می بریم پیش اون

نقل قول نوشته اصلی توسط m_ordibehesht نمایش پست ها
    اگه مدارکمون رو همزمان به آنکارا و ابوظبی پست کنیم چی میشه؟هرکدوم زودتر پاس ریکوئست اومد می بریم پیش اون
    نمیشه که! یه جا بیشتر نمیشه فرستاد. اینا سیستماشون حتما به هم وصله بابا! انقدم بی درو پیکر نیستا. اصلا همه اطلاعات شما یه سر اتاوا هم میره احتمالا.