با توجه به چک لیست سفارت کانادا در ابوظبی به نظر می یاد می شه مثل آنکارا اقدام کرد و فتوکپی از تمام صفحات پاسپورت را با مدارک فرستاد. البته برای صدور ویزا باید شخصاً به ابوظبی مراجعه کنید. طبق متنی که در سایت سفارت در آنکارا نوشته شده قوانین گمرکی ایران اجازه پست کردن پاسپورت رو نمی ده. متن پایین مربوط به چک لیست سفارت در ابوظبی هست:
Valid passport from each person requiring a temporary resident visa.
• The validity of a visa cannot go beyond the validity of the passport but the validity of the study permit can.
• Include all cancelled or expired passports, if applicable.
• If you do not reside in your country of citizenship, please provide your work permit/temporary stay permit.
NOTE: If you do not wish to submit your original passport for the duration of the processing of your application,
you must provide a photocopy of the complete pages of your passport.
دوستان سلام من این را برای یکی از آشنایانم می پرسم که مدارکش را فرستاده ولی با من که صحبت کرد خیلی نگران بود چون BS زیادی نشون داده البته از جانب پدرش که خب پولداره :دی حدود 300 میلیون که حساب سرمایه گذاری بلند مدته و 3 ساله که باز شده یعنی این پول سه ساله تو این حسابه. من بهش گفتم که از نظر من مشکلی نیست چون زمان ماندن پول در حساب خیلی زیاده.
خوشحال می شم نظر بقیه را هم بدونم. هر چند دیگه فرستاده همین رو.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
منم شرایطم شبیه شما بود. من توی یه تعهد از مامان و بابام هر دو تعهد محضری گرفتم برای ساپورت. از بابام بی اس و ترجمه جواز کسب گذاشتم. از مامانم اسناد. میتونستم از مامانم هم بی اس بگیرم. ولی نگرفتم. الان در این لحظه نمیدونم چرا...؟!؟!؟!؟!! البته کلا بی اس و جواز کسب بیشتر نشون دهنده منبع درآمده تا اسناد. ولی اسناد مامان من مغازه بود که خب میشه اجاره داد. البته اجاره نامه نداشت. در حقیقت الان فکر میکنم بهتر بود یه بی اس هم از مامانم میگرفتم. یه بی اس فقط با مانده حساب. اما خب دیگه نگرفتم و کاری هم نمیشه کرد. ولی فکر هم نمیکنم مشکلی باشه. بالاخره معمولش اینه که مامان و بابا باهمن دیگه. فرقی نمیکنه از کدوم چی رو بذاری. مهم اینه که یه بی اس از ساپورترا باشه حتی اگه شده یکیشون.
اگه مدارکمون رو همزمان به آنکارا و ابوظبی پست کنیم چی میشه؟هرکدوم زودتر پاس ریکوئست اومد می بریم پیش اون
علاقه مندی ها (Bookmarks)