صفحه 327 از 1547 نخستنخست ... 2272773173183193203213223233243253263273283293303313323333343353363373774278271327 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,261 تا 3,270 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    فقط این نکته رو اشاره کنم که طول مدت اعتبار ویزا «طول مدت تحصیل + سه ماه» نیست الزامن؛ مثلن از آشنایان من که برای PhD میرفتن سال گذشته، انتظار داشتیم حد اقل چهارساله باشن، اما یکیشون سه ساله بود، اون یکی دو ساله و یکی هم یک سال و نیم... هیچ فرقی هم با هم نداشتند. اون دوستم که یه سال و نیمه بود ویزاش، الان درخواست تجدید داده اتاوا (افرادی که داخل کانادا هستند پست می کنن اتاوا) و مدت هاست منتظره، بهش گفتن چهار هفته الی چهار ماه طول میکشه!
    خلاصه نگران نباشید، در این مورد هم مثل همه ی چیزهای دیگه اشون به طور تصادفی، حرکات محیرالعقول از خودشون نشون میدن.
    مطمئنید همه ی دوستانتون به اندازه کافی اعتبار پاسپورت داشتند برای ویزای طولانی مدت؟ البته در مورد حرکات محیر العقول! حق با شماست و در راهنمای افسرهای ویزای OP12 به افسرهای ویزا فقط توصیه شده ویزای multiple به اندازه طول دوره تحصیل بدن و باز تصمیم نهایی با افسر هست...

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط sparsa نمایش پست ها
    نکته عجیب اینه که من هر دانشگاهی اگه قرار بود ورم دارن نتیجه رو تو فروردین یا اردیبهشت که اعلام نمیکنن! منظورم کاناداست البته امریکا که سیستمش خیلی منظمه اگه نخوانت همون یه ماه نشده تو زمستون رجکن میکنن الان نتیجه چند روز پیش اومده خوب این که تقصیر من نیست روال اداری دانشگاه کشور خودشونه من نمیتونم وایستم تا زمستون ببینم چی میشه! بعد ددلاین اول جولای میفرستم اگه ویزا بدن حتی دیرتر بالاخره دادند دیگه یعنی اگه ترم زمستون دوباره اپلای کنم(مطمئنن دوباره میده پذیرشو) باز هم ویزا دارم دیگه یا اینجوری نیست؟
    خب مهندس شما در خواست ویزا رو بده ادمیشن دانشگاه رو دیفر کن واسه ترم زمستون. منم مثل شمام. چاره ای نیست که

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

یک نکته وجود داره
    اگر وقتی که ما پاسپورت رو می بریم آنکارا اونا تازه بعد از گرفتن پاسپورت از ما ویزا رو صادر و داخل پاسپورت بززنن احتمالا ما می تونیم پاسپورت رو قبل از بردن عوض کنیم و با توجه به اعتبارش که دیگه 5 سالس ویزای با حداکثر زمان ممکن بگیریم
    ولی اگر قبل از اینکه ما بریم ویزای ما بر اساس اطلاعات و زمان اعتبار پاسپورتمون چاپ شده باشه دیگه فرقی نمی کنه. ولی با این حال هم چون بچه ها می گن پروسه پاسپورت توی کانادا خیلی دردسر داره باز هم فکر کنم می ارزه
    کسی از دوستان خبر داره این پروسه چطوریه ؟ یا نظری داره ؟
    ویرایش توسط toory : July 8th, 2012 در ساعت 11:37 PM

بسته پذیرش من امروز بعد از 33 روز به دستم رسید. ولی نامه فاندم توش نبود . فقط نامه پذیرشم توش بود.
    از بین بچه های فروم کسی هست که از مک گیل پذیرش داشته باشه؟ لطفا اگه کسی هست بگه که نامه فاندشو براش پست کزدن یا نه.
    واسه من فقط funding letter رو از خود دپارتمان ( نه دانشگاه) یک ماه و نیم پیش ایمیل کردن. .وی الان پستش نکردن.ب ه دانشگاه هم که ایمیل زدم میگن مسئله فاند مربوط به خود دپارتمانه و اصلا به ما مربوط نمیشه.

Member aminbii آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك-ساخت و توليد/تهران مركز

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram456 نمایش پست ها
    قانع کننده نیست...وقتی تو تلفن گویا صراحتاً اسم ایران رو میاره پس یعنی میشه...البته اینو منطق من میگه...ممکنه سایت یا تلفن گویا آپ دیت نباشه...من که حسابی گیج شدم...اینجا کسایی کامن گذاشتن و گفتن ما ار ابوظبی اقدام کردیم...

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    بسته پذیرش من امروز بعد از 33 روز به دستم رسید. ولی نامه فاندم توش نبود . فقط نامه پذیرشم توش بود.
    از بین بچه های فروم کسی هست که از مک گیل پذیرش داشته باشه؟ لطفا اگه کسی هست بگه که نامه فاندشو براش پست کزدن یا نه.
    واسه من فقط funding letter رو از خود دپارتمان ( نه دانشگاه) یک ماه و نیم پیش ایمیل کردن. .وی الان پستش نکردن.ب ه دانشگاه هم که ایمیل زدم میگن مسئله فاند مربوط به خود دپارتمانه و اصلا به ما مربوط نمیشه.
    فکر نمیکنم اتفاق غیر عادی افتاده باشه، من از مک گیل پذیرش نداشتم اما برای من هم فاند فقط توی نامه دپارتمان ذکر شده بود و نامه پذیرش دانشگاه هیچ اشاره ای به فاند نکرده بود، من همون نامه دپارتمان رو به عنوان مدرک فاند فرستادم به سفارت، مشکلی نیست، شما هم کپی نامه دپارتمان و نامه دانشگاه رو به سفارت بفرستید. سفارت کپی نامه پذیرش و قبول میکنه
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_masoud نمایش پست ها
    مطمئنید همه ی دوستانتون به اندازه کافی اعتبار پاسپورت داشتند برای ویزای طولانی مدت؟ البته در مورد حرکات محیر العقول! حق با شماست و در راهنمای افسرهای ویزای OP12 به افسرهای ویزا فقط توصیه شده ویزای multiple به اندازه طول دوره تحصیل بدن و باز تصمیم نهایی با افسر هست...
    بله اگه پاسپورتشون اعتبارش کم مونده بود این موضوع باعث شگفتی نمیشد.

مدیر انجمن: لطفن مباحث مربوط به پاسپورت را به تاپیک «روادید دانشجویی کانادا - سوالات و مدارک مورد نیاز (آنکارا)» منتقل کنید.
    ویرایش توسط amirhbll : July 9th, 2012 در ساعت 12:43 AM

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نه بابا بهش بگو نه تنها اصلا جای نگرانی نیست بلکه خیلی هم عالیه. 300 میلیون پول سه ساله که راکد توی حساب مونده یعنی میانگین حسابش 300 میلیونه و این واقعا عالیه!
    البته میدونید که حساب بلند مدت رو براش بهتون میانگین نمیدن. اون کلا شرایطش با حساب جاری و پس انداز و اینا خیلی فرق داره. ولی ترجمه اسنادشو میتونید بدین برای سفارت و خیلی هم خوبه.

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbii نمایش پست ها
    دوست عزیز من نزدم فقط خواهش کردم بهتره برداشت و عقیده شخصی خودمونو و به قول شما "تجربه از گفته ی دیگران"!!!رو نزاریم چون اینجوری اطلاعات غلت پخش میشه...آخه بابا صحبت سرنوشته...................بهتره اطلاعاتی که موثقه بزاریم و برداشتمونو از حرف اینو اون اینجا ننویسیم...با سپاس.
    فکرم میکنم من دقیقا اون اول گفتم که یکی از بچه ها اینو گفته و با ایمیل پرسیده این مطلبو و تو سایت ترکیه و ابوظبی هم یه سری چیزا نوشته که میشه باهم به این نتیجه رسید. گفتم که هنوزم هیچکس دقیقا نمیدونه چطوریه. ضمن اینکه من اصلا شما رو با یه نفر دیگه اشتباه گرفته بودم که شرایطشون متفاوت بود. (برادرش سرباز بود و میخواست خودش بره به جای برادرش از ابوظبی اقدام کنه که بهش گفتم طبق گفته سفارت ابوظبی به اون آقا باید خود شخص اونجا حضور فیزیکی داشته باشه.)
    و اما در مورد اطلاعات موثق مسئله مهمی که نباید فراموش کرد اینه که اینجا هیچ کس نه تو سفارت کانادا کار میکنه و نه آفیسر سفارته که بتونه اطلاعات کاملا موثق به شما بده. اینجا همه راهنماییها بر اساس مشاهدات بچه ها از شرایط و اطلاعات خودشون و بقیه دوستانه و نتیجه گیریهایی که از این مشاهدات میکنن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminbii نمایش پست ها
    قانع کننده نیست...وقتی تو تلفن گویا صراحتاً اسم ایران رو میاره پس یعنی میشه...البته اینو منطق من میگه...ممکنه سایت یا تلفن گویا آپ دیت نباشه...من که حسابی گیج شدم...اینجا کسایی کامن گذاشتن و گفتن ما ار ابوظبی اقدام کردیم...
    شما که خودتون میدونید میتونید و پرسیدید چرا باز از بچه ها میپرسین؟؟؟؟ شانستونو امتحان کنین. شما پرسیدید و زنگم زدیدو میگید که میدونید میشه. با پست یا حضوری یا هرجور میدونید بفرستید بره. ضمن اینکه از آنکارا الان برای اقدام دیره. اینو همه میدونن. یا شانستونو امتحان کنین و از اونجا اقدام کنین ببینین چی میشه یا اینکه ریسک دیر اومدن ویزا و احتمالاً دیفر رو بپذیرید و برای آنکارا الان اقدام کنید. تصمیمش با شماست.
    فقط اگر از ابوظبی اقدام کردید بعدا اگر دوست داشتید نتیجه رو اینجا هم بذارین که بقیه هم استفاده کنن.
    ویرایش توسط shibaak : July 9th, 2012 در ساعت 12:31 AM

مهم اینه که نامه شما برای سفارت رفته و توی دپارتمان هم موجوده. نامه فاند منم با پذیرش نیومد. برای منم فاند جدا و تقریبا یک ماه و نیم بعد نامه اش پست شد.