صفحه 239 از 974 نخستنخست ... 139189229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249289339739 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,381 تا 2,390 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    بچه ها کسی میدونه از بچه های فوریه و مارچ هنوز کسایی هستند که منتظر ویزا باشن؟

ترم من 20 آگوست شروع میشه ، اینا خودشون حواسشون به این موضوع هست؟ یا ویزا رو میگذارن برای سپتامبر؟ معمولا چقدر جلوتر از شروع کلاسها ویزا میدن ؟
    تعداد منتظران از این ماهها زیاده. توی جدول میتونید ببینید چند نمونه رو. بعلاوه اینکه خیلیا توی فروم و توی جدول نیستن.
    در مورد ویزا کسی نمیدونه قضیه دقیقا چطوریه. ولی چند تا از دوستان میگن که سفارت میذاره آگوست و سپتامبر و نزدیکای شروع ترم بیشتر ویزاها رو میده. خیلی فرقی نداره کی اقدام کرده باشید. البته این فقط از شنیده هاست. اینکه واقعا چطوریه مشخص نیست.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    بچه ها کسی میدونه از بچه های فوریه و مارچ هنوز کسایی هستند که منتظر ویزا باشن؟
    ترم من 20 آگوست شروع میشه ، اینا خودشون حواسشون به این موضوع هست؟ یا ویزا رو میگذارن برای سپتامبر؟ معمولا چقدر جلوتر از شروع کلاسها ویزا میدن ؟
    جدول رو یه نگاهی بندازید. هستن هنوز.
    متاسفانه خیلی حواسشون به این موضوعات نیست. وقتی روی سایت نوشتن در هر حالتی ممکنه ویزای شما به موقع نرسه، یعنی انتظار دریافت ویزا حتی بعد از سپتامبر هم خیلی بیجا نیست!
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    جدول رو یه نگاهی بندازید. هستن هنوز.
    متاسفانه خیلی حواسشون به این موضوعات نیست. وقتی روی سایت نوشتن در هر حالتی ممکنه ویزای شما به موقع نرسه، یعنی انتظار دریافت ویزا حتی بعد از سپتامبر هم خیلی بیجا نیست!

خب در اون صورت شروع ترمی که نصفش رفته به درد نمیخوره که ، پس قضیه اون یکی 2 نفری که توی می اقدام کردند جون ویزا گرفتند چی بود ؟

سلام

بچه ها امروز کسی از سفارت ایمیل دریافت نکرده یا پاس ریکوئست نشده؟

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

سلام. دو سه تا سوال داشتم بچه ها
    اول اینکه اگه نرسن ویزا رو قبل سپتامبر تحویل بدن چیکا میکنن؟ بعدش میدن؟ یا برگشت میخوره؟ یا میپرسن که اگه دیفر کردی واسه ترم ژانویه واست صادر کنیم؟!
    ما باید اصل سی ای کیو رو که بهمون پست میشه واسشون پست کنیم؟ یا همون تاییدی که خود اداره مهاجرت بهشون میده بابت صدور سی ای کیو کافیه؟ اگه باید پست کنیم کی؟ وقتی خودشون تقاضا کردن یا به محض رسیدن سی ای کیو؟
    من نه اصل نه ترجمه ریز نمرات و دانشنامه رو نفرستادم؟ مگه نیازه؟
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.mm نمایش پست ها
    سلام. دو سه تا سوال داشتم بچه ها
    اول اینکه اگه نرسن ویزا رو قبل سپتامبر تحویل بدن چیکا میکنن؟ بعدش میدن؟ یا برگشت میخوره؟ یا میپرسن که اگه دیفر کردی واسه ترم ژانویه واست صادر کنیم؟!
    ما باید اصل سی ای کیو رو که بهمون پست میشه واسشون پست کنیم؟ یا همون تاییدی که خود اداره مهاجرت بهشون میده بابت صدور سی ای کیو کافیه؟ اگه باید پست کنیم کی؟ وقتی خودشون تقاضا کردن یا به محض رسیدن سی ای کیو؟
    من نه اصل نه ترجمه ریز نمرات و دانشنامه رو نفرستادم؟ مگه نیازه؟
    یا بعدش میدن و شما با تاخیر میرین دانشگاه یا اینکه بهت میگن نامه دیفر بفرست و برای ترم بعد بهت ویزا میدن. قبلا هیچوقت برگشت نمیخورده. اگه جدیدا روندشون تغییر کرده باشه نمیدونم. البته بعیده.
    من دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم مثل خیلی از بچه های اینجا بهت نقص مدرک میزنن و ازت درخواست میکنن که تایید رو براشون با ایمیل بفرستید. (نمونه اش انگار خانم ستاره21 بود. نمیدونم چرا من امروز همه مثالام از ایشونه...!!!) هدی هم همینطور بود.
    اصلشون که نه ولی ترجمه شونو بهتر بود میذاشتین. سفارت آنکارا توی مدارک مورد نیاز نخواسته ولی مثل اینکه در مورد ایرانیا کمابیش با همون روند سفارت تهران بررسی میشه. البته برای اونم اگر نیاز باشه بهتون نقص مدرک میزنن و مدارکتونو برنمیگردونن.
    ویرایش توسط shibaak : July 9th, 2012 در ساعت 07:45 PM

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

دوستانی که تازه میخوان اقدام کنن. قبلا راجع به ابوظبی و مشکلی که ممکن بود در تحویل مدارک به اونجا پیش بیاد بحث کردیم( اینکه پاسپورت رو نگه دارن)
    امروز با یکی از دوستان راجع به همین موضوع بحث کردیم و ایشون گفتن که تو سایت خود ابوظبی قسمت مدارک لازم نوشته که با کپی پاس هم میشه اقدام کرد که منم دیدم.
    http://www.canadainternational.gc.ca...de.aspx?view=d
    چک لیستو نگاه کنید.
    پس برید ابوظبی و راحت تر اقدام کنید.
    فقط ابتدای سایتشو زده که The Canadian Consulate General has moved to a new location!
    Our new location is the 19th Floor of Jumeirah Emirates Towers on Sheikh Zayed Road. Dubai, United Arab Emirates.
    For more information please contact us at:
    Tel.: (971-4) 404 8444
    Email: dubai@international.gc.ca
    یعنی باید مدارکو به دوبی برد؟
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.mm نمایش پست ها
    دوستانی که تازه میخوان اقدام کنن. قبلا راجع به ابوظبی و مشکلی که ممکن بود در تحویل مدارک به اونجا پیش بیاد بحث کردیم( اینکه پاسپورت رو نگه دارن)
    امروز با یکی از دوستان راجع به همین موضوع بحث کردیم و ایشون گفتن که تو سایت خود ابوظبی قسمت مدارک لازم نوشته که با کپی پاس هم میشه اقدام کرد که منم دیدم.
    http://www.canadainternational.gc.ca...de.aspx?view=d
    چک لیستو نگاه کنید.
    پس برید ابوظبی و راحت تر اقدام کنید.
    فقط ابتدای سایتشو زده که The Canadian Consulate General has moved to a new location!
    Our new location is the 19th Floor of Jumeirah Emirates Towers on Sheikh Zayed Road. Dubai, United Arab Emirates.
    For more information please contact us at:
    Tel.: (971-4) 404 8444
    Email: dubai@international.gc.ca
    یعنی باید مدارکو به دوبی برد؟
    آره دیگه آدرس مال دبی هست. بهتره برای بچه ها. به دبی راحتتر و بهتره. فقط اگه این جابجایی اینا مثل جابجایی سفارت تهران، سفارت دبی رو هم هایبرنیت نکنه...!!!

Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

سلام، درخواست ویزای من ریجیکت به دلایل مالی شد:
    I am not satisfied that you have sufficient and available financial resources, without working in Canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your
    proposed period of study
    اطلاعات من در جدول هست. من PhD مکانیک از تورنتو پذیرش داشتم، با 32000 تا فاند که 17000 تاش میره واسه شهریه. به خطر اینکه فول فاند بودم، حساب بانکی 12 میلیون بیشتر نذاشتم. هر چند سند دو تا خونه و دو تا فیش حقوقی پدر و برادرم به همراه تعهدنامه مالی رو هم گذاشته بودم. ولی مثل اینکه BS از همه اینا مهمتره. دوباره میخوام اقدام کنم. کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟ آیا میشه دوباره از آنکارا اقدام کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1812003 نمایش پست ها
    سلام، درخواست ویزای من ریجیکت به دلایل مالی شد:
    I am not satisfied that you have sufficient and available financial resources, without working in Canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your
    proposed period of study
    اطلاعات من در جدول هست. من PhD مکانیک از تورنتو پذیرش داشتم، با 32000 تا فاند که 17000 تاش میره واسه شهریه. به خطر اینکه فول فاند بودم، حساب بانکی 12 میلیون بیشتر نذاشتم. هر چند سند دو تا خونه و دو تا فیش حقوقی پدر و برادرم به همراه تعهدنامه مالی رو هم گذاشته بودم. ولی مثل اینکه BS از همه اینا مهمتره. دوباره میخوام اقدام کنم. کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟ آیا میشه دوباره از آنکارا اقدام کرد؟
    خیلی متاسفم. ولی دقیقا خانم کلگری هم با تقریبا همین شرایط رد شده بود با این تفاوت که ایشون فاندشون خیلی بهتر بود و تضمین 4 ساله داشت.
    برای آنکارا دیگه اقدام نکنید. دیره و ممکنه نرسید.
    از دبی اقدام کنید. مشکل نگه داشتن پاسپورت هم حل شد. میشه کپی رو بهشون داد. فقط احتمال قوی باید حضوری برین اونجا. البته تو سایتشون زده با پست هم میشه اقدام کرد ولی به یکی از بچه ها که با ایمیل ازشون پرسیده بود گفته بودن باید شخصا بیاین سفارت در دبی و آنکارا هم همینو نوشته. نهایتش اینه که یه سفر دبی باید اضافه تر برین و اینکه باید پولشو همونجا توی بانکای دبی پرداخت کنید که رسید به نام خودتون باشه.
    مدارکتون رو نگفتن چطوری بهتون پس میدن؟ احتمال داره مجبور بشین همه مدارکتونو دوباره از نو آماده کنین. ولی دبی گفته که بین 40 تا 50 روز جواب میده و اینجوری به ترم میرسید.
    میشه بپرسم مدارکتونو کی فرستاده بودید و کی ریجکت شدید؟ جدول باز نمیشه واسه من.