نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 247 از 589 نخستنخست ... 147197237238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257297347 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,461 تا 2,470 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    دوست عزیز من متوجه نشدم شما این عدد 440 رو به عنوان تعداد ویزاهای صادره آنکارا طی سه سال رو از کجا نقل می کنید اما طبق فایل پیوست که خود CIC در قسمت آدیت ویزا آفیس ها آورده ، می بینید که آنکارا برای اقامت دائم ( حالا اگر شامل همه گروههای ECONOMIC و غیره باشه که فدرال بخش بزرگی هست همیشه ) 2184 تا ویزا داده که نسبت به 2009 ، 34 درصد رشد داشته .
    مطلب مهم این هست که می بینید به وضوح که آنکارا تارگتش در 2010 ، 2005 تا ویزا بوده اما 179 تا بیشتر صادر کرده آخرش . این یعنی تارگت زیاد مهم نیست و به شرایط بستگی داره به خصوص با اوضاع امسال !
    اون دوره ها آنکارا خیلی هم خلوت بوده و سهمیه هم از دمشق نگرفته بوده حالا چطور میشه باور کرد که امسال فقط 730 تا ویزا بده به فدرال ؟ یا 1200 ویزا بده به اسکیلد ورکر کبک که خیلی از دوستان ما دو ساله اقدام کردن و حتی هنوز به مصاحبه دعوت نشدن ؟
    مجموع فاینال دسیژنهای جدول زیر که میشه 440!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط behijan نمایش پست ها
    مجموع فاینال دسیژنهای جدول زیر که میشه 440!!!!!!!!
    دوست عزیز
    این اعداد که در جدول مشاهده می کنید اولاً پرونده هستند نه ویزا که بر مبنای افراد شمارش می شه . دوماً اعداد نشان داده شده موجودی پرونده های گروههای مختلف در یک مقطع زمانی است ( اپریل 2012 ) است این جمع 440 که مجموع پرونده هایی است که در مرحله نهایی هستند به معنی کسانی هست که مدیکال دادند و الان در مرحله سکیوریچی چک و غیره هستند و هنوز پاس ریکوئست نشدند . افراد وقتی ویزا میگیرند از جدول موجودی ها حذف می شوند و آمار تجمعی چهار سال نیست که شما با تقسیم تعداد به دوره زمانی فرمودید میشه سالی 110 تا . در مقطع سه ماهه ژانویه تا اپریل اگر می خواهید عملکرد آنکارا رو ببینید لطفاً پست 2450 رو ببینید
    کد رشته : 1122 دریافت مدارک در سیدنی : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : آنکارا اینپراسس : 3 سپتامبر 2013 مدیکال : 6 سپتامبر 2013 انجام مدیکال : 14 سپتامبر 2013 اضافه شدن لاین مدیکال : 19 سپتامبر 2013 پاس ریکوئست : 24 دسامبر 2013 ویزا : 9 ژانویه 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    دوست عزیز
    این اعداد که در جدول مشاهده می کنید اولاً پرونده هستند نه ویزا که بر مبنای افراد شمارش می شه . دوماً اعداد نشان داده شده موجودی پرونده های گروههای مختلف در یک مقطع زمانی است ( اپریل 2012 ) است این جمع 440 که مجموع پرونده هایی است که در مرحله نهایی هستند به معنی کسانی هست که مدیکال دادند و الان در مرحله سکیوریچی چک و غیره هستند و هنوز پاس ریکوئست نشدند . افراد وقتی ویزا میگیرند از جدول موجودی ها حذف می شوند و آمار تجمعی چهار سال نیست که شما با تقسیم تعداد به دوره زمانی فرمودید میشه سالی 110 تا . در مقطع سه ماهه ژانویه تا اپریل اگر می خواهید عملکرد آنکارا رو ببینید لطفاً پست 2450 رو ببینید
    اخه شما اینقدر این موضوع را پراکنده نوشتید ( تو همه فروم ها)که یکی مثل من که مشغلش زیاد گیج میشه
    مرسی که تصحیح کردید

Senior Member

فكر مي كردم اول تابستان امسال درگير انجام آزمايشات مديكال باشم با توجه به كم كاري آنكارا سناريو پرونده قبليم داره تكرار ميشه اينطور نيست ؟؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

امروز از من سابقه بیمه را خواستند و 30 روز فرصت دادند که براشون بفرستم. مشکل اینه که من به اندازه کل سابقه کاریم ، بیمه ندارم ! یعنی 4 سال تمام وقت را نوشته بودم در حالیکه از این 4 سال 3 سال و 3 ماهش بیمه ای است. در حقیقت اون مدت را هم کار می کردم ولی بیمه نبودم . حالا cover letter می گذارم که در ایران ممکن است که مار کنیم ولی بیمه نباشیم . امیدوارم دلیل براشون کافی باشه!!! کسی مورد مشابه من را تجربه کرده ؟

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط parnianghaemi نمایش پست ها
    امروز از من سابقه بیمه را خواستند و 30 روز فرصت دادند که براشون بفرستم. مشکل اینه که من به اندازه کل سابقه کاریم ، بیمه ندارم ! یعنی 4 سال تمام وقت را نوشته بودم در حالیکه از این 4 سال 3 سال و 3 ماهش بیمه ای است. در حقیقت اون مدت را هم کار می کردم ولی بیمه نبودم . حالا cover letter می گذارم که در ایران ممکن است که مار کنیم ولی بیمه نباشیم . امیدوارم دلیل براشون کافی باشه!!! کسی مورد مشابه من را تجربه کرده ؟
    من هم مشابه شما هستم
    اما هیچ توضیحی ندادم
    در کل فکر کنم که اگر با اون مدتی که بیمه دارین امتیاز لازم رو میارین هیچ جای نگرانی نیست
    چون یک نفر اینجا بود که یک نامه بهش داده بودن که آفیسر گفته بود فقط مدتی که بیمه بودی رو می تونم برات در نظر بگیرم!!
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

Junior Member

دوست عزیز ممکنه لطف بفرمایید بگین پرونده شما کجاست ؟ انکارا و یا ورشو ؟ می خواهم بدونم ایا انکارا از خودش فعالیتی نشون داده یا این که نه . ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط shiva53 نمایش پست ها
    دوست عزیز ممکنه لطف بفرمایید بگین پرونده شما کجاست ؟ انکارا و یا ورشو ؟ می خواهم بدونم ایا انکارا از خودش فعالیتی نشون داده یا این که نه . ممنون
    پرونده اشون ورشو است و تاریخهاشون مثل پرونده من هست که تو امضا می بینید.

میخوام در مورد بیمه این رو بدونم که یعنی با فیش حقوقی حل نمیشه. اگه از من هم همچین چیزی بخوان نمی دونم چطور می تونم از نفت بیمه بگیرم؟!

سلام
    لطف میکنید بفرمایید وضعیتتون کی به اینپروسس تغییر پیدا کرده؟با در یافت این ایمیل یا قبلا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shiva53 نمایش پست ها
    پرونده ایشون ورشو هستش:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...ht=#post620343

ببخشید شما مدرک تحصیلیتون با کارتون همخوانی داره؟ فکر میکنید چرا از شما بیمه خواستن؟

خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی سابقه بیمه میخوان از بچه ها؟ به صورت رندوم عده ایی رو انتخاب می کنن؟
    ویرایش توسط HosseinKazemi : July 11th, 2012 در ساعت 01:10 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)