سلام دوستان.
من به یه مشکلی برخوردم. وقتی جواب سوالای سفارت رو براشون ریپلای میکنم بهشون نمیرسه. Delivery to the following recipient failed permanently این واسم میاد. کسی این تجربه رو داره؟
سلام دوستان.
من به یه مشکلی برخوردم. وقتی جواب سوالای سفارت رو براشون ریپلای میکنم بهشون نمیرسه. Delivery to the following recipient failed permanently این واسم میاد. کسی این تجربه رو داره؟
باید ببینید چه دلیلی رو برای fail شدن عنوان می کنه می تونه دلایل دیگه داشته باشه. گاهی اوقات inbox ای میل مورد نظر پر شده و دیگه ایمیل جدید نمی گیره. یادمه دانشگاه کارلتون هم inbox بخش دانشجویان بین المللش پر شده بود و همین پیغام رو می داد. ممکنه برای سفارت هم همین مساله پیش اومده باشه.
من تو ایمیل دادن گاهی به این مشکل میخورم. اغلب مشکل از ریسیور نامه نیست. از ایمیل ماست.
شما یه ایمیل new message جدید باز کنین. متن ایمیلتونو (همه رو هم از اونا همه خودتون select all کنین) همه رو کپی کنید و توی قسمت متن ایمیل توی ایمیل جدید پیست کنین. سابجکت رو هم همینطور. یادتون باشه select all کنین که re رو هم داشته باشه.
حالا توی متن ایمیلتون بالای متنی که اونا نوشتن قاعدتا اومده که اون ایمیل از طرف کی بوده و چه تاریخی و اینجور چیزا. خود آدرس ایمیل هم هست. درسته؟ یعنی ایمیل اونا رو از توی متن ایمیلتون کپی کنید توی قسمت دریافت کننده و بفرستید.
با اینکار 99 درصد مواقع مشکل من تو ایمیل حل شده.
بچه ها به نظر شما ممكنه بعد از 13 هفته نقص مدرك بزنن؟؟؟؟
خیلی بعید می دونم، یکی از بچه ها که 26 Jun فرستاده بود چون نقص مدرک داشت برگردوندند بستشو. ولی این در صورتیه که نقص مدرک مهم داشته باشید، مثلا فرم ها رو نذاشته باشید یا فیش بانکی. ولی برای مثال اگه Study plan نذاشته باشید نقص نمی زنن ولی به هر حال یه امتیاز منفی محسوب می شه البته به نظر من.
امروز از من detailed CV for past 10 years و لیست course که باید بگذرونم رو ازم خواستن. قبلا هم که اون چند تا سوال رو ازم پرسیدن ( به استثنای CV) البته من CV رو هم فرستادم . این دو بار سوال پرسیدنشون نگرانم کرده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)