دیروز با یه وکیلی صحبت میکردم میگفت که کلی از پرونده های مهاجرت رو آنکارا ریجکت کرده. میگفت ما به محض ریجکت شدن موکلمون، درخواست تجدید نظر میدیم. این کار از این جهت خوبه که وقتی تعداد این تجدید نظر ها زیاد بشه دیگه آنکارا نمیتونه هی این روندشو ادامه بده حالا نمیدونم واقعا چرا نتونه؟؟!! البته نمیدونم این حرف چقد درسته ولی چون طرف آدم حسابی میزد، خواستم به بچه هایی هم که خبری از پروندشون نیست بگم خیلی مصرانه پیگیری کنن و یا بچه هایی هم که متاسفانه ریجکت میشن، شاید اقدام مجدد براشون نتیجه بخش باشه به امید خدا. موفق باشید.
همین دیگه! شاید واقعا اینا دلیل دارن. مثلا طرف میبینه که شما با وجود داشتن مانده خوب ،میانگین خوبی نداشتید. یا دیده واقعا کمه پولش واسه کل تحصیل. یا منبعش نامشخصه.اگه دوستانی که بخاطر مساله مالی رد شدن بیان و اطلاعات کامل مالیشونو بذارن شاید بشه تحلیلش کرد. آخه مساله مالی یه چیز الکی نیست. با عدد سر و کار داره.واسشون دردسر ساز ممکنه بشه اگه الکی رد کنن.واسه الکی رد کردن بهانه های غیر قابل پیگیری تری هست.مثل همون که راضی نشدم تو واسه تحصیل میری.پس شاید یه عیبی تو پرونه مالی هست که ما نمیدونیم.
موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.
اون برگه ای که نتیجه نهایی رد شدن هستش چندتا گزینه داره که باید تیک زده بشه، زدن تیک هم وقتی قرار بر ردی باشه خیلی مشکلی نیست، البته باید توجه داشت که این دوست ما دو نفر بودن، شاید گفتن این مقدار پول کفایت نمیکنه. که واسه بعضی دیگه هم شده که گفتن ۵۰ میلیون واسه یه نفر کمه و بیشتر خواستن. ولی در کل این آفیسر مذبور به خاطر گپ تحصیلی ۱۱ ساله و پرونده مهاجرت می خواسته این زوج رو رد کنه. خیلی قابل بحث نیست این مورد.
سلام
بلاخره سفارت میل زد به من. گفته:
- A detailed CV for the past 10 years describing:
- Titles of past publications
- Intended research in Canada
- Research supervisor in Canada
- Research supervisor(s) in Iran
- What courses you will be taking in Canada
- What is your thesis
دقیقا من همه اینا را توضیح داده بودم و سی وی هم داده بودم. چرا دوباره پرسیدن؟
تازه من نوشتم پروزم نروساینس هست، ولی دیگه نمی دونم دیتیل وار چی هست و اسمش چی خواهد بود؟!
یعنی میل بزنم به استادم ازش بپرسم؟
درسایی که باید پاس کنم رو چی؟
اونم بپرسم؟
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
میل زدن به استادتون پیشنهاد خوبیه چون یکی از بچه ها هم اینکار رو کرده بود و جواب گرفته بود. در مورد اینکه اینها را قبلاً ذکر کردید هم واقعاً جوابی نمی شه بهش داد برای خیلی از بچه های دیگه هم این سوال پیش اومده که چرا اطلاعاتی که در مدارکشون بوده رو دارند دوباره از اونها سوال می کنند. شما کی مدارکتون رو فرستاده بودین؟ اسمتون رو توی جدول پیدا نکردم. اینکه تاریخ ارسال مدارکتون رو بدونیم بهمون کمک می کنه بفهمیم الآن دارند رو پرونده چه تاریخ هایی کار می کنند. ممنون می شم اگر بتونید جدول رو هم با اطلاعات خودتون کامل کنید:
http://www.applyabroad.org/forum/announcement.php?f=45
علاقه مندی ها (Bookmarks)