با سلام
دیروز یه ایمیل با عنوان درخواست اطلاعات اضافه اومد که گفته در این دو تا تاریخ چه کار می کردی و با مدرک براشون باید بفرستم. فقط من برای یه مدتی بیکار بودم به نظر شما چه کار کنم؟
با سلام
دیروز یه ایمیل با عنوان درخواست اطلاعات اضافه اومد که گفته در این دو تا تاریخ چه کار می کردی و با مدرک براشون باید بفرستم. فقط من برای یه مدتی بیکار بودم به نظر شما چه کار کنم؟
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
مرسی. بخشید ولی من وقت نداشتم اون جا جواب بدم.
همین جا می نویسم. ایشالا کمک کنه:
3 juneدادم به TNT, و 6june رسیده بود دست سفارت. 17 جولای هم ایمیل سفارت رسید که چندتایی سوال پرسیده بود که تو پست قبلی ام نوشتم.
با تچکر
راستی من میل زدم به استادم و هم پروزه را خودش تیتر وار برام نوشت و گفت چی بگو هم این که درسایی که باید پاس کنم رو لیست کرد واسم.
البته من بگم استاده جوونه و خیلی هم منو دوست داره، واسه همین ایمیل هام رو خیلی خوب و مهربونانه جواب م ی ده. وگرنه، اگر استاد سرش شلوغ باشه، احتمالا فقط می گه تز ات قراره چی باشه به صورت کلی.
ویرایش توسط vahideabdolazi : July 21st, 2012 در ساعت 10:52 AM
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)