صفحه 322 از 974 نخستنخست ... 222272312313314315316317318319320321322323324325326327328329330331332372422822 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,211 تا 3,220 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

تصور نمی کنم منظورشون کس دیگه ای بوده باشه. چون خانومه اسم و فامیلم رو اول پرسید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    ای بابا اینا چرا این جوری میکنن؟ ببینید من تقربیا مطمئنم که منظورشون من بوده چون که من هم 22 می مدارکم رسیده اونجا و این که ایمیلم تغییر کرده ... هر چی ایمیل و فکس هم زدم جواب ندادن اینا.
    میگم اگه خواستید ایمیل بزنید بیاید اولش یه هماهمنگی با هم بکنیم.چون من خیلی استرس این رو دارم.
    ممنون

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط sabioli نمایش پست ها
    اصلا بعید نیستا..... که قاطی کرده باشند
    والا من تا حالا به سفارت میل نزدم نمی دونم به کدوم ایمیل باس زد. دوستان دیگر لطفا راهنمایی کنن.
    به این ایمیل من همش میل زدم:
    Ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    هر بار هم که میزدم یه اتو ریپلای میومد که ما ایمیل شما رو دریافت کردیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    ای بابا اینا چرا این جوری میکنن؟ ببینید من تقربیا مطمئنم که منظورشون من بوده چون که من هم 22 می مدارکم رسیده اونجا و این که ایمیلم تغییر کرده ... هر چی ایمیل و فکس هم زدم جواب ندادن اینا.
    میگم اگه خواستید ایمیل بزنید بیاید اولش یه هماهمنگی با هم بکنیم.چون من خیلی استرس این رو دارم.
    ممنون
    تصور نمی کنم منظورشون کس دیگه ای بوده باشه. چون خانومه اسم و فامیلم رو اول پرسید.
    نه واقعن حرف آقای پدربزرگ کاملا درسته. منم الکی استرس دادم.حرفمو پس می گیرم. اونقدرها هم نا منظم نیستن که.....اگه ایمیلتون اشتباه باشه یه ایمیل میاد واسشون که deliver نشد. به نظر من هم سعی کنید آرامشتون و حفظ کنید. می بینید که اول تلفن مشخصات و می پرسن از شما.

Junior Member

سلام
    سفارت دیروز برای من ایمیل زد و CV و مقالات و ... رو خواست. ولی یه سوال هم داشت که من ندیدم بچه گفته باشن. Source of funding for academic studies . تا حالا از کسی این سوالو پرسیدن بچه ها؟ من full fund دارم. اگه بخوام بر اساس BS هایی که با مدارکم فرستادم جواب بدم مشکلی نداره BS ها برای may باشه؟ به نظرتون الان میشه BS جدید اضافه کنم و مبلغشم بالا ببرم؟
    مرسی

Junior Member

دوستان یه سوالی داشتم! من مدارکم 18 می رسیده به سفارت. به خیلی از دوستانم که چند هفته بعد از من مدارکشون رسیده از سفارت میل زده شده و سوال پرسیده شده ولی برای من خبری نیست! حالا من نمیدونم این نگران کنندست یا نه! منظورم اینه که همه کسایی که ویزاشون صادر شده قبلا ازشون سوال شده یا این که کسی بوده که بدون سوال ازش میل زدن بیا ویزاتو بگیر؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط armin1989 نمایش پست ها
    دوستان یه سوالی داشتم! من مدارکم 18 می رسیده به سفارت. به خیلی از دوستانم که چند هفته بعد از من مدارکشون رسیده از سفارت میل زده شده و سوال پرسیده شده ولی برای من خبری نیست! حالا من نمیدونم این نگران کنندست یا نه! منظورم اینه که همه کسایی که ویزاشون صادر شده قبلا ازشون سوال شده یا این که کسی بوده که بدون سوال ازش میل زدن بیا ویزاتو بگیر؟
    نگران نباشید. حدود 70% افرادی که تا الان ویزا گرفتن هیچ گونه ایمیلی از سفارت دریافت نکرده بودند.

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

سلام، دوستانی که ویزا گرفتید، آنکارا مدارکو به شما برگردونده؟

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

سلام
    ظاهرا به یک عده بر گردونده ولی خط خوردگی داشته ولی به اکثر بچه ها بر نگردوندند ....

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها
    سلام، دوستانی که ویزا گرفتید، آنکارا مدارکو به شما برگردونده؟

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

بچه ها یک سوال
    من پاسپورتم رو عوض کردم ولی لقدام برای ویزا رو با پاس قبلیم انجام دادم
    شنیدم که آنکارا وقتی ایمیل پاس ریکویست می زنه میگه که اگه پاستونو عوض کردین به ما خبر بدین
    به نظرتون من که قصدم هم تینه که بدم یکی تز دوستن زحمت ویزامو بکشه باید کار خاصی انجام بدم ؟؟؟؟
    اگه از دوستان کسی تجربه ای داره لطف کنه به من اطلاع بده
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    بچه ها یک سوال
    من پاسپورتم رو عوض کردم ولی لقدام برای ویزا رو با پاس قبلیم انجام دادم
    شنیدم که آنکارا وقتی ایمیل پاس ریکویست می زنه میگه که اگه پاستونو عوض کردین به ما خبر بدین
    به نظرتون من که قصدم هم تینه که بدم یکی تز دوستن زحمت ویزامو بکشه باید کار خاصی انجام بدم ؟؟؟؟
    اگه از دوستان کسی تجربه ای داره لطف کنه به من اطلاع بده
    ممنون
    فعلا نه دوست عزیز. منتظر باشین پاس ریکویست که شدین برای فرمی که به شخصی می دین که براتون بگیره یه جایی داره که می پرسه پاس عوض شده یا نه. اونجا جواب میدی. البته اطلاعات بیشتر اگر هست بچه ها کمک کنن. فقط اینکه تا ایمیلی برات فرستاده نشه کاری لازم نیست و نمی تونی که انجام بدی.