نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 252 از 589 نخستنخست ... 152202242243244245246247248249250251252253254255256257258259260261262302352 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,511 تا 2,520 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    یه خبر خوب و جالب
    من برای مشکل ایکیس به cic ایمیل زده بودم جوابم رو دادند.
    فامیلیم یه پسوندی داشت که سالها پیش حذفش کرده بودم اونا بهم گفتند که من با این پسوند چکش کنم.
    و وقتی وارد شدم دیدم از 10 جولای اینپراسس شدم از نوع واقعی

حالا جریان پسوند چی می تونه باشه... من 5 امتیاز از عمه ام گرفتم که سیتزن کاناداست و فامیلیش پسوند داره فکر کنم برای این فامیلی من رو هم عوض کردند. چون من تا قبل از اینکه مشکل ایکیس داشته باشم با فامیلی تنها می تونستم چک کنم.

حاالا به نظرتون باید بهشون بگم که من پسوند رو حذف کردم. بعدا خدا خواست برای ویزا مشکل ایجاد نمیشه که با پاسپورتم فرق می کنه؟
    تبریک میگم بهتون ! به نظر من چیزه به این مهمی رو حتماً باید اطلاع بدید اگر رو پاستون هم عمل شده برای اینکه مشکل ساز میشه تو سکیوریتی چک .
    حداقل نکته خوبی که برای بقیه دوستان هست اینه که وقتی ورشو شروع کرده دوباره به بررسی MI3 یعنی دیگه ابلاغیه و دستوری برای رسیدگی به پرونده های قدیمی تر تو یه زمان محدود ندارند و احتمالاً آنکارا هم باید این روال رو انجام بده . ما خیلی خیلی خسته ایم از دست این عدم شفافیت آنکارا و پاسخگو نبودنشون . آخه صبر تا کی !!!
    کد رشته : 1122 دریافت مدارک در سیدنی : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : آنکارا اینپراسس : 3 سپتامبر 2013 مدیکال : 6 سپتامبر 2013 انجام مدیکال : 14 سپتامبر 2013 اضافه شدن لاین مدیکال : 19 سپتامبر 2013 پاس ریکوئست : 24 دسامبر 2013 ویزا : 9 ژانویه 2014

Junior Member

سلام دوستان،
    یه نظر شما لندینگ فی رو پرداخت کنم؟از چه طریقی؟ ممکنه منو راهنمایی کنین؟

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali85 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    یه نظر شما لندینگ فی رو پرداخت کنم؟از چه طریقی؟ ممکنه منو راهنمایی کنین؟
    سلام دوستان. پرداختش چند تا حسن داره يكي اينكه يكي از دغدغه هاي آينده تون رو زودتر انجام ميديد. وضعيت ارز و قيمت اون تو مملكت اصلا قابل پيش بيني نيست. اگه بخوايد با ماني اوردر پرداخت كنيد بايد به اين نكته توجه كنيد كه هميشه گير نمياد و ممكنه تو اون مهلت كمي كه ازتون ميخوان حداقل استرس بهتون وارد مييكنه و ... خوب بديشم اينه كه پولتونو زودتر بايد بديد و ممكنه ماهها اين زمان زودتر از موعد باشه يا خداي نكرد اگه كار كسي درست نشه پس گرفتنش مكافات. من كه ماني اوردر تهيه كردمو پرداخت كردم. اميدوارم شما هم طوري تصميمي بگيريد كه به نفعتون باشه.
    ویرایش توسط mehran23 : July 20th, 2012 در ساعت 01:50 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    تبریک میگم بهتون ! به نظر من چیزه به این مهمی رو حتماً باید اطلاع بدید اگر رو پاستون هم عمل شده برای اینکه مشکل ساز میشه تو سکیوریتی چک .
    حداقل نکته خوبی که برای بقیه دوستان هست اینه که وقتی ورشو شروع کرده دوباره به بررسی MI3 یعنی دیگه ابلاغیه و دستوری برای رسیدگی به پرونده های قدیمی تر تو یه زمان محدود ندارند و احتمالاً آنکارا هم باید این روال رو انجام بده . ما خیلی خیلی خسته ایم از دست این عدم شفافیت آنکارا و پاسخگو نبودنشون . آخه صبر تا کی !!!
    متاسفانه تا این جای کار که پاسخگو نبودن! با توجه به جدول 38 رشته ایی های آنکارا چیز نزدیک به 38 درصد دوستان رو هم رد کردن! بعضی دوستان میگن الان (کلاً تابستون رو) مشغول رسیدگی به پرونده های مربوط به ویزای دانشجویی هستن، ظاهراً اینجور که خبرها میرسه در این مورد هم دست به رد کردنشون خوب بوده!!!

Senior Member

دوستان يه سوال داشتم ما هم مي تونيم كيپس بگيريم ؟ پاسخ ميدهند؟؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Member yasser آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pediatrics, Tehran University of Medical Sceinces

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    بله، چرا که نه. به سایت http://www.visafile.info/ برید. با 25 دلار براتون CAIPS میگیریه و به ای میلتون می فرسته. فکر کنم حدود 1 ماه تا 45 روز هم طول بکشه. البته ابن سایت زیرمجموعه www.lawpoint.ca هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    بله می تونید، ولی چیز خاصی عایدتون نمیشه! دوستان غالباً کیپس می گیرن تا بفهمن وضعیت پروندشون زیر دست آفیسر به کجا رسیده.
    برا ما که به احتمال زیاد داره تو آنکارا خاک میخوره!!! اگر کیپس بگیرید به احتمال زیاد تنها چیزی که می بینید نتایج بررسی اولیه تو سیدنیه! (مثلاً اینکه در کل آفیسر چند امتیاز به مدارک شما تو سیدنی داده)

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    بله می تونید، ولی چیز خاصی عایدتون نمیشه! دوستان غالباً کیپس می گیرن تا بفهمن وضعیت پروندشون زیر دست آفیسر به کجا رسیده.
    برا ما که به احتمال زیاد داره تو آنکارا خاک میخوره!!! اگر کیپس بگیرید به احتمال زیاد تنها چیزی که می بینید نتایج بررسی اولیه تو سیدنیه! (مثلاً اینکه در کل آفیسر چند امتیاز به مدارک شما تو سیدنی داده)
    من نگران امتياز زبان و بستگان در كانادا هستم البته بيشتر امتياز بستگان ، البته به نظر شما با كيپس گرفتن خاك روي پرونده هامون كمتر نميشه شايد اينجوري نيم نگاهي به پروندمون بندازند

Senior Member

به لحاظ تعداد كيپس گرفتن محدوديت هم داريم يا نه ؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    یه خبر خوب و جالب
    من برای مشکل ایکیس به cic ایمیل زده بودم جوابم رو دادند.
    فامیلیم یه پسوندی داشت که سالها پیش حذفش کرده بودم اونا بهم گفتند که من با این پسوند چکش کنم.
    و وقتی وارد شدم دیدم از 10 جولای اینپراسس شدم از نوع واقعی

حالا جریان پسوند چی می تونه باشه... من 5 امتیاز از عمه ام گرفتم که سیتزن کاناداست و فامیلیش پسوند داره فکر کنم برای این فامیلی من رو هم عوض کردند. چون من تا قبل از اینکه مشکل ایکیس داشته باشم با فامیلی تنها می تونستم چک کنم.

حاالا به نظرتون باید بهشون بگم که من پسوند رو حذف کردم. بعدا خدا خواست برای ویزا مشکل ایجاد نمیشه که با پاسپورتم فرق می کنه؟
    خوشحال شدم چه جمله ايي براي شما تو ايكيس نوشته شده ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)