به این ایمیل من همش میل زدم:
Ankara-im-enquiry@international.gc.ca
هر بار هم که میزدم یه اتو ریپلای میومد که ما ایمیل شما رو دریافت کردیم
نه واقعن حرف آقای پدربزرگ کاملا درسته. منم الکی استرس دادم.حرفمو پس می گیرم. اونقدرها هم نا منظم نیستن که.....تصور نمی کنم منظورشون کس دیگه ای بوده باشه. چون خانومه اسم و فامیلم رو اول پرسید.اگه ایمیلتون اشتباه باشه یه ایمیل میاد واسشون که deliver نشد. به نظر من هم سعی کنید آرامشتون و حفظ کنید. می بینید که اول تلفن مشخصات و می پرسن از شما.
سلام
سفارت دیروز برای من ایمیل زد و CV و مقالات و ... رو خواست. ولی یه سوال هم داشت که من ندیدم بچه گفته باشن. Source of funding for academic studies . تا حالا از کسی این سوالو پرسیدن بچه ها؟ من full fund دارم. اگه بخوام بر اساس BS هایی که با مدارکم فرستادم جواب بدم مشکلی نداره BS ها برای may باشه؟ به نظرتون الان میشه BS جدید اضافه کنم و مبلغشم بالا ببرم؟
مرسی
دوستان یه سوالی داشتم! من مدارکم 18 می رسیده به سفارت. به خیلی از دوستانم که چند هفته بعد از من مدارکشون رسیده از سفارت میل زده شده و سوال پرسیده شده ولی برای من خبری نیست! حالا من نمیدونم این نگران کنندست یا نه! منظورم اینه که همه کسایی که ویزاشون صادر شده قبلا ازشون سوال شده یا این که کسی بوده که بدون سوال ازش میل زدن بیا ویزاتو بگیر؟
سلام، دوستانی که ویزا گرفتید، آنکارا مدارکو به شما برگردونده؟
بچه ها یک سوال
من پاسپورتم رو عوض کردم ولی لقدام برای ویزا رو با پاس قبلیم انجام دادم
شنیدم که آنکارا وقتی ایمیل پاس ریکویست می زنه میگه که اگه پاستونو عوض کردین به ما خبر بدین
به نظرتون من که قصدم هم تینه که بدم یکی تز دوستن زحمت ویزامو بکشه باید کار خاصی انجام بدم ؟؟؟؟
اگه از دوستان کسی تجربه ای داره لطف کنه به من اطلاع بده
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)