سلام
بچه ها یه سوال داشتم. به نظرتون ساعات کاری سفارت در ماه رمضون، عوض میشه؟ چون خودشون زمانهای تعطیلی که اعلام کردن، یکیشون اینه: August 20 and 21Ramazan Bayramı
خوب میدونید که بایرامی، به ترکی میشه عیدکه منظور همون عید فطره.این یعنی اینکه احتمالا در کشور ترکیه هم مثل ایران ساعات کاری عوض بشه
دوستان یکی بهم توضیح میده که سیستم دیفر کردن چه جوریه؟ من اگه الان واسه همین ترم واسه ویزا اقدام کنم، بعد ویزام نرسه، چی میشه؟ وقتی نامه پذیرشم برای سپتامبره، بعد وقتی سفارت تا اونموقع جواب ویزام رو نده، بعدش خودش چی کار میکنه؟ اگه ویزام واسه این ترم نرسه من باید از نو واسه ترم بعد اقدام کنم، یا اینکه باید منتظر شم که سفارت بگه باید نامه ی دیفر شدن واسمون بفرستی
اگه جای این سوال اینجا نیست خواش میکنم به جا پاک کردن بگین کجا این سوال رو بپرسم
ببخشید شما کی مدارکتون رسیده به سفارت؟
به نظر من بگین که منابع مالی از طرف فاند دانشگاه تامین میشه و همون بیس های بانکی که قبلا گذاشتین را بزارین نمیخواد ریز گردشتون را بذارین و بیخودی واسه خودتون دردسر درست نکنین وقتی چیزی را ازتون نخواستن نفرستین که حساس بشن. بگین فاند دانشگاه و ساپورترم. البته با استادتون توی کانادا هم یه مشورتی بکنین
سلام-- این سوال (با جمله بندی های متفاوت) از خیلی ها پرسیده شده. شما که فول فاند هستید در جواب اول فاند دانشگاه رو مطرح کنید. بعد بهشون بگید که BS هاتون (و ساپورتر اگه دارید) هم منبعی هست که می تونه هر خرجی رو پوشش بده.
دقت کنید که تمام این سوالات، که خیلی از دوستان نظشون اینه که به security and background check مربوط میشه، «منبع» پراخت هزینه ها رو هدف قرار داده نه این که چه طوری می خواین از پس خرجاتون بربیاید... یعنی براش مهمه که بدونه اگه فاندی هست از طرف کجاست، اگه خودتون هزینه می کنید چه شخصی عهده دار هست... برای همین با این که ضرر نداره مدارک مالی رو ضمیمه کنید، حتا به نظر میاد که مسئول پرسیدن این سوال ها براش مهم نباشه که متوجه شه آیا توانایی پرداخت هزینه ها رو دارید یا نه؛ احتمالن چک کردن این موضوع قبل از این ارسال این ایمیل انجام شده. افرادی که به دلیل مالی ریفیوز شدند تا حالا ایمیلی دریافت نکردند که ازشون توضیح اضافی بخواد و این نشون میده که برای ریجکت کردن به بهانه ی مالی دنبال چک کردن توانایی واقعی متقاضی نیستند!
منم الان دقیقا وضعیتم همین هست. واسه جولای پذیرش داشتم که حالا دیفر کردم به سپتامبر. نامه دیفر هم تا یک هفته دیگه به دستم میرسه.
واسم ایمیلش کردن. نامه دیفر همون نامه پذیرش هست که فقط تاریخش عوض شده که نشون میشه از این تاریخ کلاسها شروع میشه.
وکیلم گفت که به سفارت ایمیل بزن و نامه دیفر رو واسشون ایمیل کن و ماجرا رو با مشخصات توضیح بده. به نظرتون چنین کاری کنم مشکلی تو دادن ویزا پیش نمیاد؟
اگه به سفارت ایمیل ندم، چی میشه؟ میتونم با همون ویزا و نامه دیفر سفر کنم؟
سپاس
شما حداقل کاری که از دستتون برمیاد، رو انجام بدید. یعنی ایمیلی به سفارت بفرستید و شرایط را توضیح بدید.
در ایمیل مشخصات خودتونو به صورت زیر وارد کنید:
- file number, if available
- full name
- date of birth
- mailing address
- email address, if you agree to email communications*
- telephone and fax number
- nationality
میتونید در سابجکت "URGENT" قرار دهید.
اگر هم سفارت ایمیل شما را نخونده باشه، در صورت نیاز از شما نامه دیفر میخواد که بفرستید.
در فرودگاه هم با نشان دادن نامه دیفر، مجوز تحصیلی شما صادر خواهد شد.
موفق باشید
آخه میترسم بفرستم، و چندین روز اومدن ویزا تاخیر پیدا کنه. یا حتی مشکلی پیش بیاد.
اگه خودشون نخوان که هیچی. اگر بخوان هم میگن بفرست. یعنی ممکنه بگن این نفرستاده، خودشون هم درخواست نکنن، و ریجکت کنن؟
من میگم اگه ویزا اومد که خب با نامه دیفر و ویزا سفر میکنم. اگر هم ازم خواستن میفرستم واسشون.
نظر دوستان چیه؟
سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)