صفحه 64 از 191 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام

من اصفهان هستم و بخش واکسیناسیون هلال احمر این کار را انجام داد .

نقل قول نوشته اصلی توسط aida8404 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال داشتم. دوستانی که شهرستان هستند و مهر انلیسی و خدمات بین المللی در شهر و استانشون وجود نداره چیکار میکنن؟ تنها راهش رفتن به تهرانه؟ (من واکسن های مورد نیاز را زدم فقط مدرکشون را نمیدونم چطوری بگیرم) مرسی

Senior Member aida8404 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط daryayearam100 نمایش پست ها
    سلام

من اصفهان هستم و بخش واکسیناسیون هلال احمر این کار را انجام داد .
    من خوزستان هستم و هیچ جا انجام نمیدن. واقعا فرصت ندارم برم تهران. فکر میکنم فقط شهرهای بزرگ این کارو انجام بدن. خواستم بپرسم دوستانی که در شهرهای کوچیک هستن و در شهرشان این کار را نمیکنن چه راهی دارن. مثلا برای کسی پیش نیامده که از هلال احمر شهرشون مدارکشون را بگیره و خودشون درخواست بدن تا تهران براشون بفرستن؟ اگه راهی جز سفر باشه واقعا کمک بزرگی میکنید دوستان. من واقعا وقت سفر ندارم. مرسی از همگی
    وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...

نقل قول نوشته اصلی توسط aida8404 نمایش پست ها
    من خوزستان هستم و هیچ جا انجام نمیدن. واقعا فرصت ندارم برم تهران. فکر میکنم فقط شهرهای بزرگ این کارو انجام بدن. خواستم بپرسم دوستانی که در شهرهای کوچیک هستن و در شهرشان این کار را نمیکنن چه راهی دارن. مثلا برای کسی پیش نیامده که از هلال احمر شهرشون مدارکشون را بگیره و خودشون درخواست بدن تا تهران براشون بفرستن؟ اگه راهی جز سفر باشه واقعا کمک بزرگی میکنید دوستان. من واقعا وقت سفر ندارم. مرسی از همگی
    من یکسری واکسن رو مرکز هلال احمر و بهداشت ارومیه زدم بهم گفتند یا باید بیارم تهران تایید کنم یا اینکه بدم دارالترجمه، تا ترجمه بشه. من یکی از واکسن هام مونده و دیگه نمی خوام برا اون برم تهران همینجا می برم ترجمه رسمی بشه.
    دوستانی که University of Texas at San Antonio پذیرش گرفته اند جهت همفکری بیشتر لطفا پیام خصوصی بفرستند.

Junior Member

سلام دوستان

من امروز زنگ زدم کلینیک بهگر گفت MMR نداره، کلینیک دانشگاه تهران هم مسئولش مرخصیه، کجا می شه این واکسنو زد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Transportation Engineering/ Oregon State University

منم امروز سه شنبه زنگ زدم بهگر و بیمارستان مهراد و چندتا کلینیک دیگه، همه گفتن واکسن MMR تموم شده و فعلا نداریم، حالا چیکار کنیم؟
    جون هر کی دوست دارین واکسن اضافه نزنید مثه وفت گرفتن سفارت بذارین به همه برسه!
    ویرایش توسط jeffyjoon : July 24th, 2012 در ساعت 08:30 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط mb_b نمایش پست ها
    آبله مرغان تو ایران واکسن نداره اگر قبلا این بیماری را گرفته باشید ایمنی دارید و از طریق آزمایش خون مشخص میشه و نتیجه آزمایش را می برید پاستور در کارت وارد میشود.
    اگر کسی نگرفته باشه باید چیکار کنه؟

پاستور تو میدان پاستور مگه همه ی واکسن ها رو نمیزنه؟

Senior Member civil2015 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط light_dream نمایش پست ها
    اگه دانشگاهتون نگفته که قبل اومدن باید تزریق کنید, همون آمریکا بزنید. چون از نظر هزینه هیچ فرقی نمیکنه.اینجا بالای 100 تومن هست اگه پیدا کنید.تازه معلوم نیست چطوری و از کجا وارد کرده باشن. خانم دکتر پاستور هم بهم گفت اگه آبله مرغان نگرفتی همونجا آمریکا بزن هم اطمینانی تره هم همین قیمت در میاد.البته خودشون هم واکسنش رو نداشتن.

“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.” -James A. Michener

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط civil2015 نمایش پست ها
    اگه دانشگاهتون نگفته که قبل اومدن باید تزریق کنید, همون آمریکا بزنید. چون از نظر هزینه هیچ فرقی نمیکنه.اینجا بالای 100 تومن هست اگه پیدا کنید.تازه معلوم نیست چطوری و از کجا وارد کرده باشن. خانم دکتر پاستور هم بهم گفت اگه آبله مرغان نگرفتی همونجا آمریکا بزن هم اطمینانی تره هم همین قیمت در میاد.البته خودشون هم واکسنش رو نداشتن.
    برای آبله مرغان کلا می گن برین همون آمریکا بزنین حالا نمیدونم چرا.اما در فرم اکثر دانشگاه ها هم من دیدم اجباری نیست! فقط برای پرستاریها و پزشکی ها واجبه.

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط light_dream نمایش پست ها
    من به شما این رو هم بگم که دوست من سه بار آبله مرغان گرفت و میگفت دکتر بهش گفت این بیماری مصونیت نداره حتی اگه بگیرینش!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)