من خوزستان هستم و هیچ جا انجام نمیدن. واقعا فرصت ندارم برم تهران. فکر میکنم فقط شهرهای بزرگ این کارو انجام بدن. خواستم بپرسم دوستانی که در شهرهای کوچیک هستن و در شهرشان این کار را نمیکنن چه راهی دارن. مثلا برای کسی پیش نیامده که از هلال احمر شهرشون مدارکشون را بگیره و خودشون درخواست بدن تا تهران براشون بفرستن؟ اگه راهی جز سفر باشه واقعا کمک بزرگی میکنید دوستان. من واقعا وقت سفر ندارم. مرسی از همگی
وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...
دوستانی که University of Texas at San Antonio پذیرش گرفته اند جهت همفکری بیشتر لطفا پیام خصوصی بفرستند.
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم کلینیک بهگر گفت MMR نداره، کلینیک دانشگاه تهران هم مسئولش مرخصیه، کجا می شه این واکسنو زد؟
منم امروز سه شنبه زنگ زدم بهگر و بیمارستان مهراد و چندتا کلینیک دیگه، همه گفتن واکسن MMR تموم شده و فعلا نداریم، حالا چیکار کنیم؟
جون هر کی دوست دارین واکسن اضافه نزنید مثه وفت گرفتن سفارت بذارین به همه برسه!
ویرایش توسط jeffyjoon : July 24th, 2012 در ساعت 08:30 AM
پاستور تو میدان پاستور مگه همه ی واکسن ها رو نمیزنه؟
اگه دانشگاهتون نگفته که قبل اومدن باید تزریق کنید, همون آمریکا بزنید. چون از نظر هزینه هیچ فرقی نمیکنه.اینجا بالای 100 تومن هست اگه پیدا کنید.تازه معلوم نیست چطوری و از کجا وارد کرده باشن. خانم دکتر پاستور هم بهم گفت اگه آبله مرغان نگرفتی همونجا آمریکا بزن هم اطمینانی تره هم همین قیمت در میاد.البته خودشون هم واکسنش رو نداشتن.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.” -James A. Michener
علاقه مندی ها (Bookmarks)