صفحه 326 از 974 نخستنخست ... 226276316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335336376426826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,251 تا 3,260 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

مرسی سعید و پدربزرگ. حالا یه سوال دیگه. آیا میدونید تعویض پاسپورت چند روز طول میکشه؟ من پاسپورتم حدود 12 ماه اعتبار داره و از اداره گذرنامه که پرسیدم بهم گفتن با اوردن دلیل موجه و قانع کردن افسر مینونی پاسپورتت رو حتی بین 6 ماه و 12 ماه اعتبار هم عوض کرد. میخوام اگه بشه پاسپورتم رو الان عوض کنم که درگیر روند تعویض اون، تمدید ویزا و تغییر مابقی مدارک (مثل بیمه هایی که توی کانادا باید بگیریم) نشم. مدارکم رو اول می فرستادم و هنوز پاس ریکوئست نشدم.

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط desa_zade نمایش پست ها
    مرسی سعید و پدربزرگ. حالا یه سوال دیگه. آیا میدونید تعویض پاسپورت چند روز طول میکشه؟ من پاسپورتم حدود 12 ماه اعتبار داره و از اداره گذرنامه که پرسیدم بهم گفتن با اوردن دلیل موجه و قانع کردن افسر مینونی پاسپورتت رو حتی بین 6 ماه و 12 ماه اعتبار هم عوض کرد. میخوام اگه بشه پاسپورتم رو الان عوض کنم که درگیر روند تعویض اون، تمدید ویزا و تغییر مابقی مدارک (مثل بیمه هایی که توی کانادا باید بگیریم) نشم. مدارکم رو اول می فرستادم و هنوز پاس ریکوئست نشدم.
    گرفتن پوشه، فرم و جور کردن مدارک برای پلیس +10 و واریز پول به بانک ملی سر جمع دو تا سه ساعت وقت می گیره
    بعد مدارکت که تکمیل شد ، یه سری کپی از پاسپورت قبلی و عکس و .... همه را می بری پلیس +10 محله تون افسر گذرنامه باهات صحبت می کنه و مدارک را چک می کنه و تمام .
    بعدش باید منتظر اومدن پاسپورت باشی.
    بین یک هفته تا دوماه پاسپورت پست می شه (ولی هیچوقت نمی گن یک هفته. بیشتر می گن ولی یهو شاید دیدی یک هفته ای پست پی زنگ در خونه تون را زد)
    راه میانبر:
    وقتی که مدارک را دادی ده روز صبر کن. اگر پاسپورت جدیدت اومد که هچ! اگر نیومد برو اداره گذرنامه توی آریاشهر. همونجا که پیگیر بشی زودتر پاسپورتت را تحویل می دن. زودتر از ده روز نمی شه بری. چون توی اداره گذرنامه هم اطلاعیه زده روی دیوار که اگر برای گرفتن پاسپورت عجله دارید باید ده روز از تحویل مدارک گذشته باشه بعد مراجعه کنید.

Junior Member

اوه اوه. دو مااااه؟؟؟ خیلی زیاده. فکر کمم معقولتر باشه که از کانادا براش اقدام کنم. خیلی ریسکیه که بعد از اینهمه تلاش و دردسر پاس ریکوئست بشم و گیر خود پاسپورت باشم. بین دو برم برای تعویضش اقدام میکنم. فقط باید حدود 200 دلار خرج اضافه کنم

Junior Member

راستی یک پیشنهاد دارم مخصوصا برای turaj. اگه بشه به جدول یک ستون tuition fee هم اضافه بشه خیلی خوبه. چون بررسی مدارک مالی کاملا به این مسئله بستگی داره. شهریه های کبک حدود دو تا سه برابر جایی مثل BC هست و برای نمومه با 20,000$ میشه tuition سه سال دانشگاه هایی مثل UBC و SFU رو داد اما برای حتی یک سال بعضی دیگه از دانشگاه ها هم کفایت نمیکنه. پس بررسی BS و Fund توسط آفیسر کاملا بستگی به این مسئله داره.

Junior Member

اوه اوه. دو مااااه؟؟؟ خیلی زیاده. فکر کمم معقولتر باشه که از کانادا براش اقدام کنم. خیلی ریسکیه که بعد از اینهمه تلاش و دردسر پاس ریکوئست بشم و گیر خود پاسپورت باشم. بین دو برم برای تعویضش اقدام میکنم. فقط باید حدود 200 دلار خرج اضافه کنم
    اگر پاسپورت شما کمتر از 12 ماه اعتبار داشته باشه، با مدارکی که دوستان گفتند می روید پلیس +10 و اقدام می کنید و بعد از 72 ساعت از تحویل می روید اداره گذرنامه تو یافت آباد بعد از 4راه قهوه خانه و ازشون می خواهید کارتان را بگذارند تو لیست تسریع، 3 روز بعد پاسپورت جدیدتون دم خونتون هست. اگر بیش از 12 ماه اعتبار داره قبل از مراجعه به پلیس +10 می روید به اداره گذرنامه یافت آباد و اونجا شرایط را برای افسر توضیح می دهید و افسر روی پوشتون می نویسه که صدور گذرنامه جدید بلامانع هست و بعد می روید پلیس +10 مدارک را تحویل می دهید و بقیه مراحل ... . من خودم این کار را کردم و با اینکه پاسم15 ماه اعتبار داشت، با این شیوه 1 هفته ای پاس جدید گرفتم. من رفتم اداره گذرنامه یافت آباد ولی ممکنه گذرنامه شهرآرا هم بتوانید بروید.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

جدا از موضوع سفارت و ویزا ...

چطور شده کاربرها آی دی اپلای ابراد را موقع پر کردن فرم وارد نمیکنند

دوستان کسی مجبور به پر کردن فرم نیست، اگه دوست ندارید آی دی تون باشه! خواهشا فرم را پر ننمایید! و اینطوری همکاری نمایید!

اصلا چرا دارم این رو پست میزارم ... خودم هم نمیدونم ................................ کی میخواد ........

پیشنهادات در تاپیک جدول ... (این پست هم انتقال میشه به اون تاپیک)

در مورد پیشنهاد دوستمون desa_zade پیشنهاد خوبیه، ولی چون متاسفانه این ترم گذشت، برای ترم دیگه انجام میدیم.
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    بچه ها من دوباره اومدم تا مراتب استرس خودم رو اعلام بدارم. آخه فقط شماهایید که درک میکنید چی میکشم ...
    این ایمیل جدید منو که نداره سفارت.22 می رسیده دستشون مدارکم ...
    وضعیتم هم از یه جهاتی مشابه هیچ کس نیست که ازش کمک بگیرم.آخه نه پرونده مهاجرت دارم نه ازدواج کردم.فول فاند هم گرفتم واسه مستر و BS خیلی خوبی هم گذاشتم.فقط یه بار از امریکا تو کلیرنس ریجکت شدم
    و توی فرم 1294 هم این رو نوشتم(چون پرسیده بود). حالا کسایی که قبل و بعد از من مدارکشون رسیده حداقل یه ایمیلی از سفارت دریافت کردن ... من هیچی هنوز ...
    دوست عزیز
    تجربه ای که من به شخصه دارم و احتمالا کمکتون کنه اینه که توی مواردی مثل ویزا هیچ وقت کیس خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید و به دنبال پیدا کردن یه رابطه و فرمولاسیون بین شرایط اپلیکت و نتیجه نباشید. هر پرونده ای به طور مجزا بررسی میشه و اینکه پرونده خودتون رو با دیگران که مشابه یا نا مشابه به شما هستند مقایسه کنید تنها نتیجه اش این خواهد بود که شما به رو در انتظار به رسیدن نتیجه ای که خودتون بر اساس این مقایسه بهش رسیدید میبره و وقتی اون انتظار بر آورده نمیشه استرس ایجاد میشه.
    امیدوارم با این دیدگاه بتونید زمان باقی مانده رو با آرامش بیشتری همراه کنید

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

سلام دوست عزیز
    آقا منم دقیقا با همین مشکل پاسپورت مواجه بودم
    من هفته پیش 1 شنبه صبح مدارکم رو تحویل پلیس + 10 دادم و روز شنبه یعنی بعد از 6 روز پاسپورت رو در خونه تحویل گرفتم
    تازه شنبه که زنگ زدم برای پی گیری گفت 4 شنبه تحویل پست شده یعنی 4 شنبه هم می توستم برم تز پست بگیرم
    پس اصلا نگران نباش و مطمین باش حداکثر یک هفته میاد در خونتون ...
    ضمنا اعنبار پاس من هم 1 سال مونده بود ولی مشکلی برای تعویضش نداشتم
    موفق باشین

https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...mission=ankara
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    فرم urgent چیه دیگه؟ داریم همچین فرمی مگه؟

Junior Member

بچه ها حتي اگه توي پاسپورت جديد اسم كوچيك هم عوض بشه اشكال نداره؟