با سلام به دوستان عزيز؛ من و همسرم امروز Pass Req. شديم، همسرم به عنوان همراه؛ ما مدارك رو 18 آوريل به سفارت كانادا توي تهران تحويل داديم و 1 ژوئن همون سوالات معروف رو پرسيدن؛ نكات خاصي كه مدارك ما داشت اينها بودن:
- پذيرش من: Full Fund مقطع PhD رشته Administration دانشگاه McMaster
- اصلاً Bank Statement نداشتيم
- يك سند خونه به نام خودم داشتم
- برادرم اقامت دائم كانادا رو داره
- من خودم ساكن تهران و متولد شيراز هستم، ولي چون خانومم اراكي هست، عدم سوء پيشينه رو از اراك گرفتيم (چون دو ساعته آماده شد)
- فرم IMM1294 رو وقتي وليديت كردم، اعداد و تاريخها همگي فارسي بودن، دستي كنار هر رقم لاتين اعداد رو نوشتم، هيچ نقصي هم نخورد
- مدارك رو خيلي شكيل (كلاً 5 هزار تومان خرجش شد)، فصلبندي شده فرستادم، هر فصل يك Covering Letter داشت
- آهان، من اون موقع فقط مدرك موقت داشتم، همون رو ترجمه كردم (البته بدون ترجمه عبارت "اين مدرك ارزش ترجمه ندارد") و فرستادم؛ البته الآن دانشنامه رو براي ثبت نام آماده كردم
- من تازه ي هفته بعد از ارسال مدارك، فهميدم چنين تاپيكهايي در Apply Abroad وجود داره (اين مورد رو برايبيارزش كردن فروم نگفتم، فقط خواستم تأكيد كنم كه سايت ادارة مهاجرت كانادا و سايت آفيسهاي صدور ويزا، بهترين منبع هستند، كه البته Apply Abroad كاتاليزر فوقالعادة كسب اطلاعات چكيده و مهم هست)
- من اصلاً Job Offer نداشتم و نذاشتم
- هرچي فرم مربوط و غير مربوط و هرچي فرم جديد و قديمي بود، پر كرديم فرستاديم
- من هيچ مدرك اصلي رو نفرستادم به جز فيش بانك تجارت، حتي عدم سوء پيشينه هم اصلش دست خودم هست
- هيچ ترجمهاي مهري بيشتر از مهر دارالترجمه نداشت، تازه دارالترجمه مدارك من رو به كپي فارسي پانچ نكرده بود، فقط يك منگنة ساده
- كارنامه هم غير رسمي فرستادمك كارنامهاي كه خود دانشگاه ترجمه كرده بود و البته در پاكت در بسته
- اون زمان بحث دو تا چك ليست بود كه هر دو رو فرستادم
- از همه مهمتر، با TNT دانشگاه شريف مدارك رو پست كردم، يادمه اون موقع فقط كرايه رفت رو ميگرفتن (البته پاكت برگشت رو هم بهت ميداد آقاي محمدي) و ميگفت بعداً كه ويزا اومد، بيا بقيه هزينه رو بده؛
- من چهار سال گپ تحصيلي داشتم، البته تو اين مدت دو تا مقاله مرتبط داشتم (يكي چاپ شده در ژورنال ISI)، دو تا كتاب تأليفي داشتم، شغلم هم تقريباً مرتبط به رشته بود
- توصيه نامه از اساتيد هم داشتم كه البته آخر سر نذاشتم در مدارك ارسالي
- الآن هم خيلي خوشحال هستم، ولي واقعاً آرزوم اينه كه همه شما دوستان هم سريعاً "سبز" بشيد (دوستان، لطفاً اين "سبز" رو با اون "سبز" اشتباه نگيريد)
- در ايميل اشاره شده كه بريم و temporary resident visa رو بكوبيم توي پاسپورت، به نظرتون اين مورد خاصي داره؟ از اونجا كه هم اسم من و هم اسم همسرم در ايميل اومده، فكر كنم مشكلي نيست و ويزاي هر دو نفر آماده هست، راستي به هر كدوممون يك ايميل اومد امروز
- اين هم متن ايميل دريافتي به همراه آدرس و موضوع ايميل
Request for submission of passport (sn) XXXXXXXXXXXXX & YYYYYYYYYY
From:
re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
File No/Name: XXXXXXXXXXXXX & YYYYYYYYY
ATTENTION: YOU MUST PRESENT A COPY OF THIS EMAIL WITH YOUR PASSPORTS TO GET YOUR VISA.
This refers to your application for a temporary resident visa for Canada for yourself and (if applicable) for your family members. Following the closure of the Immigration Section in Tehran, your application/s is/are being processed in Ankara. We are now ready to finalize your application/s.
Please read the below information very carefully.
You are requested to submit your passport/s in person to the Immigration Section Reception in Ankara, Turkey at the following address:
Embassy of Canada
Immigration Section
Cinnah Caddesi No. 58 Cankaya
06690 Ankara, Turkey
We will accept passport submissions on Tuesdays and Wednesdays only, between 0830 and 1000.
Passports/visas can only be collected on the next business day (Wednesday for Tuesday submissions; Thursday for Wednesday submissions) between 1400 and 1600.
Please note that you must present a copy of this e-mail with your passport/s. You are requested to submit your passport(s) no later than 60 days from the date of this notification. Failure to do so may result in the refusal of your application.
If you have renewed your passport/s after applying for a visa, please inform us of this change while you are submitting your passport/s.
Only you or someone you authorise may submit/pick up your passport/visa. This authorised person will be asked to present:
1. The letter of authorisation;
2. The collection form (if more than one passport will be collected by the same person); and,
3. His/her passport as proof of ID.
You may find a copy of the Authorisation Letter (Form 1) and the Collection Form (Form 2) at the bottom of this e-mail. The authorised person should leave his/her passport at the Embassy only if s/he has also applied for a visa and also has been requested to submit his/her passport for visa issuance.
Please note that it is not possible for us to return your passport by courier or post to Iran as it is prohibited under Iranian legislation.
This service will not operate when the Embassy is closed. Our website,
www.turkey.gc.ca, shows our holiday closures (which include some Canadian and Turkish holidays).
Sincerely,
علاقه مندی ها (Bookmarks)