سلام دوستان
من f1 هستم و همسرم f2 هستش برا اون سینگل دادن آیا می تونه بدون اینکه برگرده 4 سال تحصیل منو اونجا بمونه یا براش محدویت میذارن که بعد از مدتی آمریکا رو ترک کنه؟ واقعا ممنون میشم یکی جوابمو بده
سلام دوستان
من f1 هستم و همسرم f2 هستش برا اون سینگل دادن آیا می تونه بدون اینکه برگرده 4 سال تحصیل منو اونجا بمونه یا براش محدویت میذارن که بعد از مدتی آمریکا رو ترک کنه؟ واقعا ممنون میشم یکی جوابمو بده
سلام دوست عزیز هیچ مشکلی نیست. دقیقا منم مشکل شما رو داشتم به دانشگاه درخواست دادم که من می خوام با همسرم بیام اونا هم گفتند که چون پرسه I 20 تو به راه نیافتاده می تونیم برا هر دو تاتون صادر کنیم اما نامه بانکی خواستند.
دوستان من و همسرم براي مصاحبه سفارت داريم ميريم آنكارا براي ويزاي f1 و f2. نميدونم بايد دو تا(200$) SEVIS fee پرداخت كنيم يا يكي؟ دو تا (application fee (160$ پرداخت كنيم يا يكي؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
من برای ویزای f1 اقدام کردم و به تازگی ویزامو از ارمنستان گرفتم. آیا بعد از اینکه از ایران رفتم راهی برای بردن نامزدم هست؟ (هنوز عقد نکردم) آیا حتما باید عقد کرده باشیم که نامزدم هم بتونه بیاد؟ ممنون از راهنماییتون
از دوستان عزیز خواهش می کنم به سوالات من جواب بدهید
من نامزدم 2 ماه که رفته امریکا با ویزای f1 و fund
1) برای ازدواج باید همسرم بیاد ایران و یا به صورت غیابی و وکالتی می شه ازدواج کرد؟
2) مدارک لازم برای ویزای f2 چیست ؟
3) زمان گرفتن ویزای f2 من چقدر طول می کشه ؟
4) زمان تبدیل ویزای f2 به ویزای کار چقدر طول می کشه ؟
5) bank statement باید چقدر باشه؟
با تشکر و سپاس فراوان
دوستان من و همسرم دو تا I20 گرفتيم براي ويزاي f1و f2. ولي sevis number مون با هم فرق ميكنه. اين عاديه؟! مشكلي نداره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)