نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 114 از 282 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124164214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 2813

موضوع: پرسش های مربوط به Defer و Late Arrival

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture, University of Art

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس دوبی در سال ۲۰۱۲

بچه ها می شه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟
    وقتی ویزا می یاد، کجا آی - 20 با ویزا مطابقت داده می شه؟ من تاریخ شروع کلاسم تو آی-20 20 آگوست هست و مصاحبم 8 جولای که خب کلیر هم نشدم، اگه مثلا 25 آگوست برم چی می شه؟ تو فرودگاه با مشکل مواجه می شم؟؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sooahel نمایش پست ها
    بچه ها می شه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟
    وقتی ویزا می یاد، کجا آی - 20 با ویزا مطابقت داده می شه؟ من تاریخ شروع کلاسم تو آی-20 20 آگوست هست و مصاحبم 8 جولای که خب کلیر هم نشدم، اگه مثلا 25 آگوست برم چی می شه؟ تو فرودگاه با مشکل مواجه می شم؟؟
    شما نمیتونی بعد تاریخی که خورده در I-20 وارد آمریکا بشی مگه نامه late arrival ببری با خودت.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight نمایش پست ها
    شما نمیتونی بعد تاریخی که خورده در I-20 وارد آمریکا بشی مگه نامه late arrival ببری با خودت.
    این نامه رو چجوری میشه گرفت؟ باید برامون پست کنن یا اگه ایمیل بزنن و پرینت کنیم هم قبوله؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    این نامه رو چجوری میشه گرفت؟ باید برامون پست کنن یا اگه ایمیل بزنن و پرینت کنیم هم قبوله؟
    بله پرینتش قابل قبوله-منتها باید با دانشگاه هماهنگ کنین چند روز زودتر تا مراحل اداری برای صدورش طی بشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture, University of Art

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight نمایش پست ها
    بچه ها من الان به مسئول ادمیشن ایمیل زدم و راجه به Late arival letter پرسیدم و به من گفت تا یک ماه بعد از تاریخ آی -20 می تونی وارد آمریکا بشی...
    قسمتی از متن نامش هم اینه:
    . You have automatic permission to travel 30 days before or after your I-20 date begins so you should be fine without a letter.

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط sooahel نمایش پست ها
    بچه ها من الان به مسئول ادمیشن ایمیل زدم و راجه به Late arival letter پرسیدم و به من گفت تا یک ماه بعد از تاریخ آی -20 می تونی وارد آمریکا بشی...
    قسمتی از متن نامش هم اینه:
    . You have automatic permission to travel 30 days before or after your I-20 date begins so you should be fine without a letter.
    عجب..پس چرا تو سایت ICE همچین چیزی ننوشته؟
    When do I have to report to my school?

You have 30 days to enter the country before your official program start date, which is registered in SEVIS by an official at your school. You must report to your school by your program start date, or you are not maintaining your status (Note: no link suggested in doc). We suggest that you contact your school immediately once you enter the country so that there is no question of your arrival.
    If you cannot enter the United States for the term listed on your Form I-20 or if you will be late by a few days, immediately contact your school officials so that they can accurately reflect this information in your SEVIS record.

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به defer و late arrival را در این تاپیک مطرح نمائید

سلام
    دوستان اگر امکانش هست زود منو راهنمایی کنید
    ممنون

من واسه 22 آگوست وقت دارم I-20 تاریخ report to the school رو زده 10 آگوست ولی با دانشگاه که صحبت کردم گفت که حداکثر باید 24 آگوست خودمو به دانشگاه معرفی کنم

1- اگر 22 آگوست کارم درست بشه چقدر وقت دارم وارد امریکا بشم؟ یا همین الان هم دیر شده؟
    2- اگر 22 آگوست کارم درست بشه، میتونم بعد از مصاحبه به دانشگاه بگم ترم منو دیفر کنه یا با هر I-20 که رفتی سفارت میتونی وارد امریکا بشی؟
    3- ممکنه سفارت به خاطر اینکه دیگه وقت نداری ریجکت کنه؟
    4- میتونم از دانشگاه نامه ورود با تاخیر بگیرم و به سفارت بدم یا این نامه برای ورود به کار می یاد؟
    5- پیشنهاد شما چیه؟

ممنون
    آیا به اندازه ی آرزوهامون تلاش می کنیم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, Sharif University of Technology

سلام بچه ها،
    من باید ۲۹ آگوست آمریکا باشم، اما چون ترم تابستونی داشتم( البته نمرش رد شده و دارم کار‌های فارغ‌التحصیل‌ام رو انجام میدم) ولی‌ میگن چون تاریخ فارغ‌التحصیل رو واسم ۳۱ شهریور میزنن، باید یا دیفر کنم یا ۵میلیون بذارم و با خروج موقت برم..و بعد تابستون تبدیل کنم به دائم و ۱۵ میلیون بذارم..حالا سوالام اینه

۱.من هنوز ویزام نیومده ولی‌ احتمالا تا ۲ ۳ هفته دیگه میاد، آیا من فقط ۳ ماه وقت دارم که بعد پیکاپ برم آمریکا؟اینطوری نمیتونم دیفر کنم خوب چون مهلت ۳ماهه تموم می‌شه...اگه هم دیر برم پیکاپ کنم ممکنه ریکلیر بخورم

۲.میگن که این ۵میلیونی که گذاشتم واسه خروج موقّت رو میخورن و من باید ۱۵ میلیون دیگه بذارم، کسی‌ چیزی میدونه؟

بچه‌ها شما پیشنهادتون چیه؟؟

Moderator

دوستان من یک سوال دارم. اگر بخاطر طول کشیدن کلیرنس مجبور به دیفر کردن بشم. بعد مثلن یکی دو هفته بعد از دیفر کردن کلیر بشم. خب از اون موقع 4ماه وقت دارم وارد آمریکا بشم. از طرفی
    فرم جدید I-20 که برام صادر میشه برای ترم ژانویه است. و این 4ماه میگذره تا اون موقع. باید ویزای جدید گرفت؟ یعنی باید مجددن وقت مصاحبه سفارت با I-20 جدید گرفت؟

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    دوستان من یک سوال دارم. اگر بخاطر طول کشیدن کلیرنس مجبور به دیفر کردن بشم. بعد مثلن یکی دو هفته بعد از دیفر کردن کلیر بشم. خب از اون موقع 4ماه وقت دارم وارد آمریکا بشم. از طرفی
    فرم جدید I-20 که برام صادر میشه برای ترم ژانویه است. و این 4ماه میگذره تا اون موقع. باید ویزای جدید گرفت؟ یعنی باید مجددن وقت مصاحبه سفارت با I-20 جدید گرفت؟
    اگه کلیرنس طولانی شد و مجبور به دیفر شدین، صبر کنید تا i20 جدید با تاریخ های جدید براتون صادر شه و بعد برای پیک آپ ویزا که میرین عوض شدن i20 رو بهشون اطلاع بدین (معمولا بعد از کلیرنس 1-2 ماه برای پیک آپ مهلت میدن، میتونید برای اطمینان از سفارت هم بپرسید). یکماه زود تر از تاریخ شروع کلاسهاتون هم نمیتونید وارد امریکا بشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)