بچه ها می شه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟
وقتی ویزا می یاد، کجا آی - 20 با ویزا مطابقت داده می شه؟ من تاریخ شروع کلاسم تو آی-20 20 آگوست هست و مصاحبم 8 جولای که خب کلیر هم نشدم، اگه مثلا 25 آگوست برم چی می شه؟ تو فرودگاه با مشکل مواجه می شم؟؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره Defer و Late Arrival
را مطالعه بفرمایید
بچه ها می شه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟
وقتی ویزا می یاد، کجا آی - 20 با ویزا مطابقت داده می شه؟ من تاریخ شروع کلاسم تو آی-20 20 آگوست هست و مصاحبم 8 جولای که خب کلیر هم نشدم، اگه مثلا 25 آگوست برم چی می شه؟ تو فرودگاه با مشکل مواجه می شم؟؟
بچه ها من الان به مسئول ادمیشن ایمیل زدم و راجه به Late arival letter پرسیدم و به من گفت تا یک ماه بعد از تاریخ آی -20 می تونی وارد آمریکا بشی...
قسمتی از متن نامش هم اینه:
. You have automatic permission to travel 30 days before or after your I-20 date begins so you should be fine without a letter.
عجب..پس چرا تو سایت ICE همچین چیزی ننوشته؟
When do I have to report to my school?
You have 30 days to enter the country before your official program start date, which is registered in SEVIS by an official at your school. You must report to your school by your program start date, or you are not maintaining your status (Note: no link suggested in doc). We suggest that you contact your school immediately once you enter the country so that there is no question of your arrival.
If you cannot enter the United States for the term listed on your Form I-20 or if you will be late by a few days, immediately contact your school officials so that they can accurately reflect this information in your SEVIS record.
سلام
دوستان اگر امکانش هست زود منو راهنمایی کنید
ممنون
من واسه 22 آگوست وقت دارم I-20 تاریخ report to the school رو زده 10 آگوست ولی با دانشگاه که صحبت کردم گفت که حداکثر باید 24 آگوست خودمو به دانشگاه معرفی کنم
1- اگر 22 آگوست کارم درست بشه چقدر وقت دارم وارد امریکا بشم؟ یا همین الان هم دیر شده؟
2- اگر 22 آگوست کارم درست بشه، میتونم بعد از مصاحبه به دانشگاه بگم ترم منو دیفر کنه یا با هر I-20 که رفتی سفارت میتونی وارد امریکا بشی؟
3- ممکنه سفارت به خاطر اینکه دیگه وقت نداری ریجکت کنه؟
4- میتونم از دانشگاه نامه ورود با تاخیر بگیرم و به سفارت بدم یا این نامه برای ورود به کار می یاد؟
5- پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
آیا به اندازه ی آرزوهامون تلاش می کنیم؟
سلام بچه ها،
من باید ۲۹ آگوست آمریکا باشم، اما چون ترم تابستونی داشتم( البته نمرش رد شده و دارم کارهای فارغالتحصیلام رو انجام میدم) ولی میگن چون تاریخ فارغالتحصیل رو واسم ۳۱ شهریور میزنن، باید یا دیفر کنم یا ۵میلیون بذارم و با خروج موقت برم..و بعد تابستون تبدیل کنم به دائم و ۱۵ میلیون بذارم..حالا سوالام اینه
۱.من هنوز ویزام نیومده ولی احتمالا تا ۲ ۳ هفته دیگه میاد، آیا من فقط ۳ ماه وقت دارم که بعد پیکاپ برم آمریکا؟اینطوری نمیتونم دیفر کنم خوب چون مهلت ۳ماهه تموم میشه...اگه هم دیر برم پیکاپ کنم ممکنه ریکلیر بخورم
۲.میگن که این ۵میلیونی که گذاشتم واسه خروج موقّت رو میخورن و من باید ۱۵ میلیون دیگه بذارم، کسی چیزی میدونه؟
بچهها شما پیشنهادتون چیه؟؟
دوستان من یک سوال دارم. اگر بخاطر طول کشیدن کلیرنس مجبور به دیفر کردن بشم. بعد مثلن یکی دو هفته بعد از دیفر کردن کلیر بشم. خب از اون موقع 4ماه وقت دارم وارد آمریکا بشم. از طرفی
فرم جدید I-20 که برام صادر میشه برای ترم ژانویه است. و این 4ماه میگذره تا اون موقع. باید ویزای جدید گرفت؟ یعنی باید مجددن وقت مصاحبه سفارت با I-20 جدید گرفت؟
اگه کلیرنس طولانی شد و مجبور به دیفر شدین، صبر کنید تا i20 جدید با تاریخ های جدید براتون صادر شه و بعد برای پیک آپ ویزا که میرین عوض شدن i20 رو بهشون اطلاع بدین (معمولا بعد از کلیرنس 1-2 ماه برای پیک آپ مهلت میدن، میتونید برای اطمینان از سفارت هم بپرسید). یکماه زود تر از تاریخ شروع کلاسهاتون هم نمیتونید وارد امریکا بشین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)