صفحه 348 از 974 نخستنخست ... 248298338339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358398448848 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,471 تا 3,480 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Geologists نمایش پست ها
    دوست عزیز تبریک
    میشه تاریخ ارسال مدارکتونو بفرمائید، دسترسی به جدول نداریم.
    مدارک من 8 می رسیده بود دست سفارت

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نوشته اصلی توسط minoo.shahriar
    هیچ جوابی نمیدن به ایمیل ها، بنابراین اصولا نمیشه فهمید میخونن یا نه.

نقل قول نوشته اصلی توسط PejmanH نمایش پست ها
    سلام.

من قبل از اینکه مدارکمو 4 jul پست کنم یک بار در تاریخ 7 june مدارکم به دست سفارت رسیده بود که در تاریخ 29 june یک ایمیل زدند که مدارک شما ناقص است (فرم ویزای همسرم رو نگذاشته بودیم) من همون روز یک ایمیل زدم سفارت به آدرس re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca و گله کردم که لیست دقیق مدارک رو از کجا باید پیدا کنم و اینکه چرا مدارکم ناقص بوده. اونها هم در عرض شش روز جواب ایمیلم رو دادند. البته یک جواب استاندارد که شامل لینک های مرتبط می شد. مدارکم روز 3 jul به دستم رسید و جالب این بود که چند تا از مدارک که باز شده بود روش مهر سفارت بود به تاریخ 8 jul یعنی اینکه مدارک رو به محض اینکه به دستشون رسیده (فرداش) باز کردن.

از اونجا که همون زمان هم ایمیل خیلی ها رو جواب نمی دادند من حدس می زنم که تمامی ایمیل ها رو می خونن (البته فقط حدس می زنم). ولی فقط به سوالات کلی پاسخ می دهند.

من تا حالا 3 بار به سفارت ایمیل زدم که دوبارش رو جواب دادن. یه بار وقتی doc request شده بودم و ایمیلم بهشون دلیور نمیشد . بهم جواب دادن گفتن :
    Dear Applicant,
    Please answer to our mail by REPLYing. Try another computer or check the file you are attaching. Changing the file format can be another solution. Also check your computer or file for any probable viruses.
    Please be informed that Failure to comply with the information request within the delay allocated will result in an automatic refusal of your application.

Kind Regards

یه بار هم چند روز بعدش ایمیل زدم گفتم جون هر کی دوست دارین به من بگین ایمیل منو گرفتین یا نه ؟
    چند ساعت بعدش جواب دادن که گرفتن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    جدیدا یاهو با ایمیلهای Attach دار مشکل داره و ارسال نمیکنه. مخصوصا که تعداد فایلهای ضمیمه شده زیاد باشه.

البته من از یاهو خبر ندارم . من با جیمیل این مشکل رو داشتم.

Junior Member

الان یکی از 22 june ، د pass req شده. تو جدول هم هست. عمران بوده 20 جولای هم info req شده بوده . چه جوری میشه اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بچه ها :
    یه سوال دارم .توی ایمیلی که از سفارت زدن یکی از سوالاش اینه :
    What have you been doing since ending your studies at Amirkabir University of Technology in October 2011
    من Oct2011 از لیسانس فارغ التحصیل شدم.حالا وثیقه گذاشتم که برم دیگه.بنابراین بر مبنای وثیقه ای که گذاشتم سرباز نشدم. یه مقدار هم تدریس کردم.
    حالا این ها رو میخوام تو دوسه جمله بگم چجوری باید بگم به نظرتون؟ آخه سوالش ترسناکه نمی دونم چرا
    ممنون از راهنماییتون

چه تاریخی مدارک فرستاده بودید؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط maziaaar نمایش پست ها
    تبریک میگم
    رشتت چی بوده؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    سلام بچه ها :
    یه سوال دارم .توی ایمیلی که از سفارت زدن یکی از سوالاش اینه :
    What have you been doing since ending your studies at Amirkabir University of Technology in October 2011
    من Oct2011 از لیسانس فارغ التحصیل شدم.حالا وثیقه گذاشتم که برم دیگه.بنابراین بر مبنای وثیقه ای که گذاشتم سرباز نشدم. یه مقدار هم تدریس کردم.
    حالا این ها رو میخوام تو دوسه جمله بگم چجوری باید بگم به نظرتون؟ آخه سوالش ترسناکه نمی دونم چرا
    ممنون از راهنماییتون
    من اگه بودم توی این مایه ها جوابشو می دادم:
    I have been involved in the graduation paperwork and preparation of the documents needed to get a study exemption from the military service. Besides that, I was tutoring for .... students in the last nine months.

مرسی از راهنماییتون. ولی یه سوال دیگه ... من اصلا نیازی هست که در باره ی سربازی و وثیقه و اینا صحبت کنم در جواب اون سوالش؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pirani نمایش پست ها
    مرسی از راهنماییتون. ولی یه سوال دیگه ... من اصلا نیازی هست که در باره ی سربازی و وثیقه و اینا صحبت کنم در جواب اون سوالش؟
    می تونید هم نگید، ولی به نظرم نکته ی منفی ای نداره.

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

سلام دوستان من از استادم در مورد زمینه تحقیقاتی آینده پرسیدم ولی هیچ جوابی نداده به نظرتان منتظرش بشوم یا نه یک عنوانی را بنویسم؟
    از کجا می فهمند ما میخواهیم دقیقا روی همین موضوع کار کنیم؟