نوشته اصلی توسط minoo.shahriar
هیچ جوابی نمیدن به ایمیل ها، بنابراین اصولا نمیشه فهمید میخونن یا نه.
من تا حالا 3 بار به سفارت ایمیل زدم که دوبارش رو جواب دادن. یه بار وقتی doc request شده بودم و ایمیلم بهشون دلیور نمیشد . بهم جواب دادن گفتن :
Dear Applicant,
Please answer to our mail by REPLYing. Try another computer or check the file you are attaching. Changing the file format can be another solution. Also check your computer or file for any probable viruses.
Please be informed that Failure to comply with the information request within the delay allocated will result in an automatic refusal of your application.
Kind Regards
یه بار هم چند روز بعدش ایمیل زدم گفتم جون هر کی دوست دارین به من بگین ایمیل منو گرفتین یا نه ؟چند ساعت بعدش جواب دادن که گرفتن.
الان یکی از 22 june ، د pass req شده. تو جدول هم هست. عمران بوده 20 جولای هم info req شده بوده . چه جوری میشه اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها :
یه سوال دارم .توی ایمیلی که از سفارت زدن یکی از سوالاش اینه :
What have you been doing since ending your studies at Amirkabir University of Technology in October 2011
من Oct2011 از لیسانس فارغ التحصیل شدم.حالا وثیقه گذاشتم که برم دیگه.بنابراین بر مبنای وثیقه ای که گذاشتم سرباز نشدم. یه مقدار هم تدریس کردم.
حالا این ها رو میخوام تو دوسه جمله بگم چجوری باید بگم به نظرتون؟ آخه سوالش ترسناکه نمی دونم چرا
ممنون از راهنماییتون
مرسی از راهنماییتون. ولی یه سوال دیگه ... من اصلا نیازی هست که در باره ی سربازی و وثیقه و اینا صحبت کنم در جواب اون سوالش؟
سلام دوستان من از استادم در مورد زمینه تحقیقاتی آینده پرسیدم ولی هیچ جوابی نداده به نظرتان منتظرش بشوم یا نه یک عنوانی را بنویسم؟
از کجا می فهمند ما میخواهیم دقیقا روی همین موضوع کار کنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)