صفحه 355 از 974 نخستنخست ... 255305345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365405455855 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,541 تا 3,550 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط s.m.h.sh نمایش پست ها
    سلام دوستان. من دیروز در کمال تاباوری ریجکت شدم! من واسه ی پاییز پذیرش داشتم در علوم پایه برای Ph.D و ساپورت کاملی هم از دانشگاه داشتم: حوالی 25000$. با توجه به ساپورت کامل و employment offer و accommodation arrangement اصلا فکر نمیکردم bank statement و اینجور حرفا اصلا لازم باشه وگرنه که اون چیزا رو هم میذاشتم رو پرونده!! اخه در شرایطی که ریال اصلا جزو foreign currency به حساب نمیاد این که فیش حقوقی بابای من به تومان ماهی اینقدر تومانه اخه چه لطفی داره!!!!حالا جالبه بدونید که این افیسر خدا لعنت کرده در موارد زیر satisfy نشده: لطفا به مورد 3 توجه کنید:
    1) " I am not satisfied that you have sufficient and available financial resources."
    2) " You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay."
    " I am not satisfied with your purpose of visit!!!!!"(omg!!)3

خوب بچه ها حالا با این شرایط و با توجه به شروع ترم که Sep 4 هست ، به نظرتون معنی میده که کلی دست و پا بزنم و دوباره یه مشت سند و این جور مزخرفا رو جور کنم دوباره بفرستم به امید این یه ماهو چند روز؟؟ بعدم با این افیسر های روانی انکارا؟!؟! یا فکر میکنید بهتره تقاضای دیفر کنم و بعدا با خیال نسبتا راحت تر حضوری برم یه سفارت دیگه دوباره تقاضا بدم؟؟؟ از راهنمایی شما ممنونم. Any suggestion of yours is more than appreiated
    من اگه جای شما بودم با توجه به سرعتی که از آنکارا دارم میبینم از یه کشور دیگه اقدام میکردم. حالا اینکه آیامیتونید سریع مدارک لازم رو آماده کنید و حضوری برید به یه کشور دیگه و یا نمیرسید و مجبور به دیفر کردن خواهید بود فکر میکنم کاملا به موقعیت خودتون بستگی داره. به امید موفقیت

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    سلام،
    متاسفم،
    شما مدارکتونو کی فرستاده بودین؟
    نظر من اینه که دیفر کنین و بلافاصله نفرستین. می توین از جاهای غیر از آنکارا اقدام کنین.
    bank statement نداشتین؟ این جزو مدارک مهمه هر چقدرم که فاند داشته باشین. تعهد مهضری ساپورتر مالی و فیش حقوقی هم بزارین ایندفعه.
    در مورد purpose of visit نمیدونم روی چه حسابی تشخیص میدن! study plan داشتین؟
    نداشتن BS خودش میتونه نشونه نداشتن تای هم باشه. بی اس خیلی مهمه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

سلام. نه من توی جدول نیستم. study plan خیلی خوبی داشتم، نمیدونم این یارو افیسره نفهمیده یا دلخوریش از جای دیگه بوده. نه من پرونده مهاجرت یا فامیل و این جور چیزا نداشتم. چیزی که من نمیفهمم اینه که اخه: این عمو افیسره از سند 250 متر خونه تو فلان محله چی میفهمه؟!؟! اخه این که بابای من تعهد بده که من هزینه ی پسرم رو میدم هم شد حرف؟!؟!؟ اخه معلومه که هر بابایی بچشو تا بتونه ساپورت میکنه!!!

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

مرسی از جوابتون! با فرض این که من این جور مدارکو تا 1 اگوست هم اماده کنم، این که من ظرف حدود یه ماه بتونم وقت از یه سفارت دیگه بگیرم + برم اونجا + برگردم منتظر جواب + دوباره برم ویزامو بگیرم ....به نظرم همش توی 1 ماه شدنی نیست!

سلام. نه من توی جدول نیستم. study plan خیلی خوبی داشتم، نمیدونم این یارو افیسره نفهمیده یا دلخوریش از جای دیگه بوده. نه من پرونده مهاجرت یا فامیل و این جور چیزا نداشتم. چیزی که من نمیفهمم اینه که اخه: این عمو افیسره از سند 250 متر خونه تو فلان محله چی میفهمه؟!؟! اخه این که بابای من تعهد بده که من هزینه ی پسرم رو میدم هم شد حرف؟!؟!؟ اخه معلومه که هر بابایی بچشو تا بتونه ساپورت میکنه!!!
    ببنین اینا یه سری قانونه. آفیسری که قراره به شما ویزا بده باید یه سری مدارک از شما داشته باشه و روی اونا نظر بده نه این که توی ذهنش و باید مدارک شما توی پرونده وجود داشته باشه. نداشتن bs ساپورت مالی از طرف خانواده میتونه این فکر رو بوجود بیاره که شما اینجا tie ندارین همونطور که یکی از بچه هام گفتن.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نه. معلوم نیست. و ضمن اینکه ممکنه برای من و شما معلوم باشه ولی روال قانونی کار اینه که کسی که شما رو میخواد ساپورت کنه باید یه جایی اینو اظهار کنه. کلا کاناداییها برای همه رو بند قانون میچرخن ولی کارای خودشون کلا بی قانون و حساب کتابه...!!!
    شما چه تاریخی مدارکتونو فرستادید؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

I am not satisfied with your purpose of visit!!!!!
    خدایا توبه! اخه کیه که نفهمه هدف من از رفتن به کانادا چیه!!!!! ایجاست که باید بگم : په نه په دارم میرم اونجا ........

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

جمع بندی از جدول:

- 65 اکسپتی

- 61 نفر Asked Question شدند که هنوز ویزا نگرفته اند. که اونا هم 99% ویزا میگیرند.

- 14 نفر رجکت.

* یعنی وضعیت 140 نفر (65+61+14) مشخصه.

* از 259 نفری که قبل از ددلاین فرستاده اند 119 نفر وضیعتش مشخص نیست ( که میشه 45%)

* 35 نفر از 65 نفری که ویزا گرفته، Asked Question نشده اند، یعنی بیشتر از 50 درصد، بودن سوال ویزا میگیرند.

Junior Member

سلام دوستان. من دیروز در کمال تاباوری ریجکت شدم! من واسه ی پاییز پذیرش داشتم در علوم پایه برای Ph.D و ساپورت کاملی هم از دانشگاه داشتم: حوالی 25000$. با توجه به ساپورت کامل و employment offer و accommodation arrangement اصلا فکر نمیکردم bank statement و اینجور حرفا اصلا لازم باشه وگرنه که اون چیزا رو هم میذاشتم رو پرونده!! اخه در شرایطی که ریال اصلا جزو foreign currency به حساب نمیاد این که فیش حقوقی بابای من به تومان ماهی اینقدر تومانه اخه چه لطفی داره!!!!حالا جالبه بدونید که این افیسر خدا لعنت کرده در موارد زیر satisfy نشده: لطفا به مورد 3 توجه کنید:
    1) " I am not satisfied that you have sufficient and available financial resources."
    2) " You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay."
    " I am not satisfied with your purpose of visit!!!!!"(omg!!)3

خوب بچه ها حالا با این شرایط و با توجه به شروع ترم که Sep 4 هست ، به نظرتون معنی میده که کلی دست و پا بزنم و دوباره یه مشت سند و این جور مزخرفا رو جور کنم دوباره بفرستم به امید این یه ماهو چند روز؟؟ بعدم با این افیسر های روانی انکارا؟!؟! یا فکر میکنید بهتره تقاضای دیفر کنم و بعدا با خیال نسبتا راحت تر حضوری برم یه سفارت دیگه دوباره تقاضا بدم؟؟؟ از راهنمایی شما ممنونم. Any suggestion of yours is more than appreiated
    اجازه من یه چیزی بگم.
    شما تا اطلاعات کاملتون را نگین یعنی چیزایی که توی جدوله بچه ها خوب نمیتونن نظر بدن و راهنمایی کنن. میشه خواهش کنم بگین شما کی مدارکتون را ارسال کردین؟ و تاریخ نامتون مال کی بوده؟ آخه یکی از بچه ها که همسرش ریجکت شده بود گفت که 1 ماه پیش ریجکت شده بوده اما الان بهش ایمیل زدن. نا امید نشو دوباره اقدام کن اینبار با مدارک قوی تر

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

10 جون مدارکم رسید دستشون!