نوشته اصلی توسط
s.m.h.sh
سلام دوستان. من دیروز در کمال تاباوری ریجکت شدم! من واسه ی پاییز پذیرش داشتم در علوم پایه برای Ph.D و ساپورت کاملی هم از دانشگاه داشتم: حوالی 25000$. با توجه به ساپورت کامل و employment offer و accommodation arrangement اصلا فکر نمیکردم bank statement و اینجور حرفا اصلا لازم باشه وگرنه که اون چیزا رو هم میذاشتم رو پرونده!! اخه در شرایطی که ریال اصلا جزو foreign currency به حساب نمیاد این که فیش حقوقی بابای من به تومان ماهی اینقدر تومانه اخه چه لطفی داره!!!!حالا جالبه بدونید که این افیسر خدا لعنت کرده در موارد زیر satisfy نشده: لطفا به مورد 3 توجه کنید:
1) " I am not satisfied that you have sufficient and available financial resources."
2) " You have not satisfied me that you would leave Canada at the end of your stay."
" I am not satisfied with your purpose of visit!!!!!"(omg!!)3
خوب بچه ها حالا با این شرایط و با توجه به شروع ترم که Sep 4 هست ، به نظرتون معنی میده که کلی دست و پا بزنم و دوباره یه مشت سند و این جور مزخرفا رو جور کنم دوباره بفرستم به امید این یه ماهو چند روز؟؟ بعدم با این افیسر های روانی انکارا؟!؟! یا فکر میکنید بهتره تقاضای دیفر کنم و بعدا با خیال نسبتا راحت تر حضوری برم یه سفارت دیگه دوباره تقاضا بدم؟؟؟ از راهنمایی شما ممنونم. Any suggestion of yours is more than appreiated