بچه ها لطفا همه توی سایت sign in کنین و بعد امضا کنین. و لطف جای nick name رو پر نکنین. تا اسم و فامیلتون بیاد. ممنون
بچه ها لطفا همه توی سایت sign in کنین و بعد امضا کنین. و لطف جای nick name رو پر نکنین. تا اسم و فامیلتون بیاد. ممنون
Shibaak و دوستاني كه اين پتيشن رو آماده كرديد، ممنون از زحماتتون. راستش من يك كم با نحوه نگارش اين نامه مشكل داشتم و بهمين دليل يه تغييرات كوچيكي در اون ايجاد كردم. من معتقد هستم كه ما ناسلامتي اگرچه در انگليس native نيستيم اما بايد بتونيم يه نامه با حداقل خطا بنويسم. البته شايد من هم نتونستم بخوبي اون رو اصلاح كنم كه پيشاپيش از اساتيد عذرخواهي مي كنم. من فكر كردم كه بعضي جملات طولاني بودند و هم چنين از نظر معني، يك كم نامفهوم بودند. فرمت اصلاح شده ( البته بنظر من( در زير آورده شده است.
Minister of Citizenship, Immigration and Multiculturalism,
Honorable Mr. Jason Kenny,
cc: Embassy of Canada to Ankara, Visa Department
Dear Mr. Jason Kenny,
We, the undersigned, are a group of students who have applied for study permit to the embassy of Canada to Tehran and Ankara. After the closure of visa office in Tehran and the transfer of documents to visa office in Ankara on April 29, the process of visa issuing for lots of Iranian applicants were suspended or even stopped. Now, some of us are waiting for the result of our visa process more than 4-5 months and unfortunately visa office in Ankara does not answer to most of our questions via email, fax, and telephone or even in person.
Due to this unpredictable change, some of us had to defer our academic semester from May/July to September. This long delay associated with the lack of news from the visa section in Ankara has concerned us deeply. As you surely know, the situation of study permit applicants because of the registration deadlines at Canadian universities is more sensitive. Therefore, we are deeply worried that may miss the coming September semester.
Because of the above mentioned reasons, we hereby request you to voice our concerns regarding this long delay and unusual situation in getting visa. We will be really appreciative if you can take immediate and necessary steps to help us in this hard situation through speed visa process up for Iranian study permit applicants at the embassy of Canada to Turkey.
Your immediate attention to this matter would be greatly appreciated.
Yours Sincerely,
Study Permit Applicants
عزیزان زحمت بکشید فامیلی وزیر رو تصحیح کنید. Jason Kenney
اینو یکی دیگه از دوستان هم گفتن. ما اینو از روی یه پتیشن دیگه برداشتیم. من تو اینترنت سرچ کردم. فامیلی ایشون (همین آدم) با هر دو اسپل توی سایتای انگلیسی نوشته میشه ولی فامیلی که شما میگین مرسومتره.
بهرحال زمانی که امضاها جمع بشه و بخوایم بفرستیم اشکالاتی که وارد باشه رو حتما اصلاح میکنیم و میفرستیم. فقط الان بهتره به فکر جمع کردن تعداد بیشتری امضا باشیم و ممنون میشم دوستان با اسم و فامیلشون امضا کنن نه nickname.
نه دوست عزیز فامیلی ایشون همون Kenney است و هرنوع اسپلینگ دیگری اشتباه است. سایت خود ایشون هم بهمین نحو نوشته.
http://www.jasonkenney.com/
دوستان این فایل حاوی پیشنهاد های من هست برای رسمی تر شدن متن پتیشن... هر کدوم رو به نظرتون خوب رسید اعمال کنید... در ضمن اسپلینگ های british این طور که تا حالا دیدم در نامه های رسمی کانادا متداول تره، هر چند چیز مهمی نیست.
موفق باشید
من که قبلا پیشنهاد دادم این پتیشن امضا کنید همه کلا 24% ویزا گرفتن. اوایل هم بچه های قدیمی میگفتن ما جدی نمی گرفتیم. حالا خوئ من قدیمی شدم 93 روز و شرایطمم خوب بود و فکر میکردم راحت جواب مبدن اما هیچچچچچچچچچچچچچ پس تا دیر نشده برین امضا کنین چون دیگه زمانی نداریم امروزم گذشت بی خبرررررر
واقعا واسه من سواله که از بین ۱۸۸ نفری که منتظر ویزاشون هستن، فقط ۴۰ نفر به این وضعیت و دیر شدن اعتراض دارن؟ یعنی فقط ۴۰ نفر ازین ۱۸۸ نفر نگران هستن که ویزاشون به موقع برسه یا نرسه؟ باقی این دوستان حتما خیالشون راحته که ویزاشون حتما به موقع میاد (یعنی حداقل یک هفته قبل از بلیطشون). درسته که آدم باید مثبت اندیش باشه ( البته منم اینطوری هستم) ولی واقعیت رو باید پذیرفت، احتمال اینکه خیلی ازماها ویزا بهمون نرسه خیلی زیاده، بعدشم اون عده بدشانس باید برن دنبال دیفر کردن، دیفر کردن هم به همین سادگیا که ازش حرف میزنیم نیستش، من یه بار دیفر کردم واسه سپتامبر، هزار تا پارامتر جدید اضافه میشه که بحث فاند از همه مهم تر هستش، معلوم نیست این فاندی که برای شما اختصاص دادن برای ترم سپتامبر هم وجود داشته باشه و این خودش مشکل خیلی بزرگی هست برای خیلی از ماها.
در کل این پتیشن یه موضوعی هست که اگه بهش توجه نشه و دیر بشه موجب پشیمونی میشه، اینکه چرا وقتی که میشد تمام تلاشمون رو بکنیم برای تسریع پروسه ویزا اینکار رو نکردیم. الان وقت اونه که اعتراض های این سه چهار ماه گذشته رو بجای اینکه غصه بخوریم و نگران باشیم به صورت کاملا مسالمت آمیز و مدنی به گوش مسئولین کانادایی برسونیم.
خواهشن دوستان این موضوع رو جدی بگیرن، قضیه حاد تر ازین صحبت هاس هم خودتون هم آشناهای خودتون رو این موضوع فکر کنید، شاید آینده و سرنوشت خودمون و باقی دوستان به همین امضا بستگی داشته باشه.
سفارت کانادا توی چند سال اخیر (احتمالا بدلیل مهاجرت های غیر قانونی و کارهایی که ایرانی ها کردن) ویزا ها رو چه دانشجویی و چه ویزیتوری اکثرا توی هفته قبل از شروع ترم یا روز قبل از درخواست ورود به کانادا میده. تمام کسایی که اطراف من اخیرا درخواست ویزا دادن ویزاشون رو دقیقه 90 گرفتن. دوم اینکه زمانی که دفتر تهران باز بود زمان process رو 16 هفته اعلام کرده بود. الان بعضی ها با 90 روز صبرشون تموم شده.
کارهای سفارت کانادا نه بی حساب و کتاب هست و نه کسی رو یادشون رفته. این برنامه چند سال اخیرشون بوده که همیشه اکثر ویزا ها رو روز آخر میدن. اونها هم گوششون از این حرف ها پر هست. هزاران نفر مثل شما ایمیل و زنگ و فکس و ... به سفارت میفرستن. فقط شما 200 نفر تنها درخواست ویزا ندادید.
خلاصه اینکه این کارها نه تنها هیچ اثر مثبتی توی پروندتون نخواهد داشت, بلکه شاید بدتر هم بشه.
جواب تمام پرونده ها تا شروع ترم میاد. نگران نباشید.
درضمن این فقط سیاست کانادا نیست. سفارت انگلیس هم زمانی که باز بود ویزای دانشجویی یکی از دوستان من رو 1 هفته بعد از شروع ترم داد با 1 ماه تاخیر.
شما هم هنوز میتونید 4 هفته دیگه صبر کنید. چرا اینقدر عجله دارید؟
اولا که فکر نمیکنم تو این پتیشن ما توهینی به کسی کرده باشیم یا یقه کسی رو چسبیده باشیم که بخواد نتیجه عکس بده توی پرونده مون. ما همیشه از همین مورد الکی تو همه مسائلمون ترسیدیم و واسه همینم به هیچ جا نرسیدیم.
دوما این حرفی که شما میزنید واقعا غیرمنطقیه. چون خیلی از بچه ها زودتر ویزا رفتن و همین هفته پیش هم به حدود 30 نفر ویزا دادن پس اینطوری نیست که بذارن برای روز آخر. ضمن اینکه خیلی از بچه ها بودن که 1 ماهه ویزا گرفتن. پس میتونن سیعتر هم ویزا بدن. در مورد بی حساب کتابی هم که خب اونطور بستن در سفارتخونه شون و از همه مهمتر اون شاهکار پریروزشون که به طرف اول گفتن پاس ریکوئستی بعد فرداش ایمیل دادن ببخشید اشتباه شد. نیستی. بهت خبر میدیم دیگه کاملا مشخص میکنه چجور سفارتخونه ایه...!!! والا بعید میدونم سفارت ایرانم اینطوری باشه که از کانادا هست...!!!
ضمنا خیلی از بچه ها اینجا بیشتر از 16 هفته هست که منتظرن. یه نگاهی به جدول بکن. تازه جدولای ترم پیش هم هست. کسی رو داریم که 10 ماهه بهش نمیگن پاسی یا ریجکتی...!!! به نظرتون این خیلی منطقی و متمدنانه هستش؟؟؟؟ این واقعیته که سرعتشون پائینه و ما هم فقط درخواست کردیم که یکمی سریعتر جوابا رو بدن. همین. با هفته ای 30 نفر خیلیا مجبور میشن دیفر کنن و خیلیا اصلا حتی شانس دیفر رو هم ندارن. ضمنا وقتی 4 هفته رو صبر کردیم تموم شد دیگه فایده ای نداره کاری کردن...!!! دیگه اونوقت آب از سرمون گذشته...!!! این نامه هم معلوم نیست اثر کنه ولی اگر اینم نفرستیم شاید 4 هفته دیگه مثل الان که میگیم کاش یکماه پیش فرستاده بودیم، بگیم کاش همون یکماه پیش فرستاده بودیم. شاید یه اثری میکرد...!!!
بهرحال هرکسی بخواد میتونه اینو امضا کنه میتونه هم نکنه. همه خودشون میتونن بر اساس شرایطشون و زمان بررسیشون تصمیم بگیرن. اینجا خیلیا بودن که دفعه اولی که 2 ماه پیش این پیشنهادو دادیم گفتن نه. با اینکه 3 ماه، 4 ماه بود منتظر بودن. ولی حالا همونا هم دارن امضا میکنن. شاید شما هم که حالا خیلی خوشبینید، 4 هفته دیگه به این نتیجه برسید که باید اینو امضا میکردید...!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)