بچه ها این نامه late arrival رو دانشگاه برا فرودگاه خاصی تنظیم میکنه؟ چون دانشگاه من بهم گفته وقتی flight plan معلوم شد بهمون خبر بده. ضمنا برا من 3 هفته بعد از تاریخ I20 اجازه ورود نمیدند..
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره Defer و Late Arrival
را مطالعه بفرمایید
بچه ها این نامه late arrival رو دانشگاه برا فرودگاه خاصی تنظیم میکنه؟ چون دانشگاه من بهم گفته وقتی flight plan معلوم شد بهمون خبر بده. ضمنا برا من 3 هفته بعد از تاریخ I20 اجازه ورود نمیدند..
سلام دوستان
من راجع به نامه Late arrival از International office دانشگاهم پرسیدم. به من گفت که اگر تا قبل از شروع کلاسات وارد آمریکا بشی، نیاز به این نامه نداری. اگه تو فرودگاهم بهت گیر دادن همین توجیه رو براشون بیار و وارد شو. به نظر شما این امکانپذیره؟ نگرانم به مشکل بخورم تو فرودگاه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
دوستان اگه به علت خیلی دیر اومدن ویزا مجبور به دیفر بشیم، یعنی Late Arrival هم جواب نده، برای ترم بعد دوباره باید بریم ویزا بگیریم؟!
دوستان کسی اگر درباره late arrival letter اطلاع دقیقی داره لطفا با ارجاع به سایت سفارت یا هرجایی به من بگه تا برای دانشگاه بفرستم. آخه این ها گفتن به من لازم نیست.
سخن دانی و خوش خوانی نمی ورزند در شیراز،
بیا حافظ که تا خود را به ملکی دیگر اندازیم....
سلام دوستان
من به یه مشکلی خوردم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
من برای مصاحبه رفتم، ولی هنوز کلیر نشدم، برای 1 سپتامبر هم باید دانشگام باشم، ولی به توجه به یه سری مسائل نمیرسم. قرار شد که استاد اونجام برام دیفر کنه.
حالا من چه کنم؟ تا دو سه هفته دیگه حداکثر من کلیر میشم و اگه کلیر بشم تا حدود نوامبر میتونم وارد آمریکا شم.
آیا اینجوریه که من دیرتر برم ویزام رو بگیرم تا اینکه تا یک ماه قبل از شروع کلاس ژانویه بتونم وارد آمریکا شم؟
یا اینه باید از اول برم مصاحبه؟
I20 جدیدم چی؟ اون رو باید به سفارت ارائه کنم؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
دوستان ۱ سوال خیلی مهم. این نامه Late Arrival به صورت Hard Copy حتما باید باشه؟ یعنی نمیشه از دانشگاه ایمیلشو بگیریم و بعد پرینت بگیریم؟ اگه نمیشه به نظرتون بهترین و سریعترین و مطمئنترین راه چیه که این نامه برسه دستم؟ جان من کمکم کنید باید خیلی زود اقدام کنم. ممنون.
دوستان اگه به علت خیلی دیر اومدن ویزا مجبور به دیفر بشیم، یعنی Late Arrival هم جواب نده، برای ترم بعد دوباره باید بریم ویزا بگیریم؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)