نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 115 از 282 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 2813

موضوع: پرسش های مربوط به Defer و Late Arrival

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به defer و late arrival را در این تاپیک مطرح نمائید

بچه ها این نامه late arrival رو دانشگاه برا فرودگاه خاصی تنظیم میکنه؟ چون دانشگاه من بهم گفته وقتی flight plan معلوم شد بهمون خبر بده. ضمنا برا من 3 هفته بعد از تاریخ I20 اجازه ورود نمیدند..

Junior Member

سلام دوستان

من راجع به نامه Late arrival از International office دانشگاهم پرسیدم. به من گفت که اگر تا قبل از شروع کلاسات وارد آمریکا بشی، نیاز به این نامه نداری. اگه تو فرودگاهم بهت گیر دادن همین توجیه رو براشون بیار و وارد شو. به نظر شما این امکانپذیره؟ نگرانم به مشکل بخورم تو فرودگاه.
    لطفا منو راهنمایی کنید.

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر

دوستان اگه به علت خیلی دیر اومدن ویزا مجبور به دیفر بشیم، یعنی Late Arrival هم جواب نده، برای ترم بعد دوباره باید بریم ویزا بگیریم؟!

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس دوبی در سال ۲۰۱۲

دوستان کسی اگر درباره late arrival letter اطلاع دقیقی داره لطفا با ارجاع به سایت سفارت یا هرجایی به من بگه تا برای دانشگاه بفرستم. آخه این ها گفتن به من لازم نیست.
    سخن دانی و خوش خوانی نمی ورزند در شیراز،
    بیا حافظ که تا خود را به ملکی دیگر اندازیم....

Junior Member

سلام دوستان
    من به یه مشکلی خوردم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    من برای مصاحبه رفتم، ولی هنوز کلیر نشدم، برای 1 سپتامبر هم باید دانشگام باشم، ولی به توجه به یه سری مسائل نمیرسم. قرار شد که استاد اونجام برام دیفر کنه.
    حالا من چه کنم؟ تا دو سه هفته دیگه حداکثر من کلیر میشم و اگه کلیر بشم تا حدود نوامبر میتونم وارد آمریکا شم.
    آیا اینجوریه که من دیرتر برم ویزام رو بگیرم تا اینکه تا یک ماه قبل از شروع کلاس ژانویه بتونم وارد آمریکا شم؟
    یا اینه باید از اول برم مصاحبه؟
    I20 جدیدم چی؟ اون رو باید به سفارت ارائه کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید

Junior Member

دوستان ۱ سوال خیلی مهم. این نامه Late Arrival به صورت Hard Copy حتما باید باشه؟ یعنی نمیشه از دانشگاه ایمیلشو بگیریم و بعد پرینت بگیریم؟ اگه نمیشه به نظرتون بهترین و سریعترین و مطمئنترین راه چیه که این نامه برسه دستم؟ جان من کمکم کنید باید خیلی زود اقدام کنم. ممنون.

Senior Member ali1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Che & Pol Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Feri2012 نمایش پست ها
    دوستان ۱ سوال خیلی مهم. این نامه Late Arrival به صورت Hard Copy حتما باید باشه؟ یعنی نمیشه از دانشگاه ایمیلشو بگیریم و بعد پرینت بگیریم؟ اگه نمیشه به نظرتون بهترین و سریعترین و مطمئنترین راه چیه که این نامه برسه دستم؟ جان من کمکم کنید باید خیلی زود اقدام کنم. ممنون.
    اونجور که من برداشت کردم ظاهرا میشه کپی هم باشه..

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر

دوستان اگه به علت خیلی دیر اومدن ویزا مجبور به دیفر بشیم، یعنی Late Arrival هم جواب نده، برای ترم بعد دوباره باید بریم ویزا بگیریم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_nafari نمایش پست ها
    من زیرو رو کردم اینجارو..و هنوز فتوا های متفاوت دستگیرم میشه..کسی جواب این سوال که سول خیلی ها هست موسخ میدونه؟؟موسخ

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arez0u نمایش پست ها
    من زیرو رو کردم اینجارو..و هنوز فتوا های متفاوت دستگیرم میشه..کسی جواب این سوال که سول خیلی ها هست موسخ میدونه؟؟موسخ
    شما دیفر میکنی چون ویزا دستت نیومده! منظورتون از ویزای مجدد چیه؟نه هر وقت ویزا اومد با توجه به تاریخ I-20 جدید وارد آمریکا میشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)