سلام بچه ها. من امروز پاس ریکوئست شدم.
ایشالا نوبت شما هم میشه.
سلام بچه ها. من امروز پاس ریکوئست شدم.
ایشالا نوبت شما هم میشه.
Doc Request
دوستان عزیز
توجه بفرمائید که این تاپیک تنها به طرح مطالب مرتبط به تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی اختصاص دارد ، لطفا مباحث مربوط به اعتراض به عملکرد سفارت و پتیشن اعتراضی را در تاپیک بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در انکارا دنبال کنید.
لطفا در نظر داشته باشید که استفاده از فضای فروم به منظور انجام مکالمات خصوصی و اظهار نظر های شخصی به هر دلیل، خلاف مقررات فروم می باشد.
تمامی پست های نامرتبط و یا فاقد اطلاعات مفید اخیر حذف و یا به تاپیک مناسب منتقل شده اند.
با سپاس از همکاری شما
مدیریت انجمن کانادا
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
بچه ها من امروز پاس ریکوئست شدم.
به نظرم اصلا نگران نباشید. چون من خیلــــی شرایط بدی برای گرفتن ویزا داشتم و خیلی کم احتمال میدادم که ویزا بگیرم.
1- من سه سال پیش برای مهاجرت به کبک با خواهر دوقلوم با رشته معماری اقدام کردم. بعد از چند ماه خواهرم دعوت به مصاحبه شد ولی پرونده منو برگردوندن. چون فکر کرده بودن که هر دوتا برای خواهرمه. من پرونده جدید فرستادم ولی وقتی که پروندمو فرستادم قانون عوض شده بود و معماری امتیازی نداشت و بعد از کلی نامه نگاری پارسال پروندم ریجکت شد.
2- الآن خواهرم CSQ داره و داره میره و من مجبور بودم که همه چی رو توضیح بدم و با این توضیحات من عملا هیچ tie ای در ایران نداشتم. و توی study plan هم خیلی توضیح ندادم راجع به tie چون کاملا متناقض میشد.
3- فاند ندارم و فقط یه تخفیف شهریه 1000 دلاری!!! که نامه اش هم نیومده بود و فقط یه نامه استادم نوشته بود.
4- رشتم معماری بوده ولی برای تاریخ هنر پذیرش گرفتم.
5- حساب بانکی خیلی خوبی هم نداشتم.
فکر کنم دلیلش این بود که من همه چیزو صادقانه توضیح دادم. جالبه که بدونید من قبل از این که مدارکمو بفرستم با یکی از موسسات اعزام دانشجو به کانادا که خیلی هم تبلیغ میکنه تماس گرفتم و گفتم پرونده مهاجرت ریجکتی دارم و خواهرم هم منتظر ویزای مهاجرتشه و اونا با اطمینان و اصرار به من گفتن که نه تنها به تو ویزا نمیدن بلکه خواهرت هم ریجکت میکنن!!!!
اون شرکت های اعزام دانشجو خیلی مضحک هستند...! چه خوب که به اونا اعتنا نکردید. به نظر من هم صداقت در اپلیکیشن ویزا (مث همه چیز دیگه) خیلی خوبه.
من هم در Study Plan در جواب این که چه tie ای به کشور خودتون دارید گفتم که بعد از فراغت از تحصیل موقعیت های شغلی مناسبی در ایران پیش رو خواهم داشت و در عین حال دوست دارم در کنار خانواده ام زندگی کنم. دیگه هیچ توضیح اضافه ای ندادم چون میدونم که خودشون هم خبر دارند که بخش اعظم این حرف ها چرنده!
یک نکته ی جالب از کار من این بود که موقعی که پرونده ام رو آماده می کردم نمی دونستم که Student Additional Information حذف شده و اون جا قشنگ توضیح دادم که از اقوام درجه ی یکم در کانادا، دقیقن همون شهری که می خوام برم زندگی می کنند و شهروند هستند![]()
سلام دوستان
منم امروز ساعت 12ظهر پاس ريكوست شدم البته ويزا واسه فرصت مطالعاتي. 6فوريه مداركمو تحويل دادم.
سلام دوستان بالاخره بعد از اینهمه انتطار تازه ایمیل اطلاعات اضافی برام اومده فقط بچه ها یه سوال برای شما که این ایمیل اومده بود این جمله را برای شما هم بولد نوشته بودن؟
We are writing regarding your visa application/s to Canada. In order for us to be able to finalise your application/s, we kindly request that you provide the following information/documentation by e-mail:
- A detailed CV
- Specific intended program of research
- List of any/all publications
- Name & contact information for research supervisor in Canada and Supervisor in Iran (if applicable)
- Specific sources of funds for studies and travel
Please note that you are kindly requested to submit the above LATEST BY 3 August 2012.Please note that your application could NOT be further processed before the receipt of the above information/documentation.Please send your response as a REPLY to this e-mail. Please DO NOT change the subject line of this e-mail when you are replying. Failure to do so may cause delays in processing times.NB: Failure to comply with this request within the delay allocated will result in an automatic refusal of your application.
Thank you for your cooperation.
Kind regardsImmigration Section | Section de visa
علاقه مندی ها (Bookmarks)