صفحه 362 از 974 نخستنخست ... 262312352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371372412462862 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,611 تا 3,620 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    بچه ها این سیستم های وایرلس هم جزو رشته های حساس محسوب میشه؟ آخه من قراره روی wireless sensor network کار کنم حالا استادم میگه واسه جواب سوال specific intended program of research این را کاملا توضیح بدم. البته در زمینه محیط زیست. حالاچیکار کنم اینو بگم یا نه؟ و اینکه جوابها را باید کوتاه داد یا بلند؟
    به نظر من ترجیحا تا میتونی جوابای مختصر و مفید بده و سعی کن تا میشه حساس نباشه. چون در نظر بگیر که این جوابا رو یه آدمی میخونه که فقط یه آفیسره سفارته. استاد تو نیست و حتی در حد خود شما هم علم نداره که بدونه حساسیت واقعا چقدره. من نمیدونم چجوری دقیقا بررسی میشه ولی مسلما خیلی بررسیها حساب شده و اصولی نیست وگرنه اصلا ازتون نباید اینا رو دوباره و دوباره میپرسیدن. واسه همینم احتمالا این جوابا رو همون آفیسر سفارت میخونه و نظر میده یا یکی مثل اون تو اتاوا. برای همین به نظر من تا میتونی روی قسمت محیط زیست رشته ات مانور بده و اگر اینا رو هم توضیح دادی حتما کاربردشونو توی ریسرچت دقیقا بگو و توضیح بده تا طرف گمان بد نبره.

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

بچه ها این سیستم های وایرلس هم جزو رشته های حساس محسوب میشه؟ آخه من قراره روی wireless sensor network کار کنم حالا استادم میگه واسه جواب سوال specific intended program of research این را کاملا توضیح بدم. البته در زمینه محیط زیست. حالاچیکار کنم اینو بگم یا نه؟ و اینکه جوابها را باید کوتاه داد یا بلند؟
    به استادت بگو امکان داره این سوالا واسه security check باشه و اگه این پروژه حساسه یه چیزه دیگه بگه. من به استادم گفتم اونم کمکم کرد. اگرم دیدی که کمک نکرد و موضوعت حساسه. دو خط بگو فقط. یه جوری که هر کلمه حساسی داره بردار

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vanadis نمایش پست ها
    این متن، جواب سفارت به ایمیل من هست، که ازشون با تاکید زیاد خواسته بودم اصل مدارکمو نیاز دارم و با تقبل هزینه به آدرسم پست کنند!!

The Visa Office does not require submission of the originals of your supporting documents along with your application for a temporary resident visa to Canada. As such, the documents that you may have provided to the Visa Office should have been copies of originals only. We regret to inform you that we are not able to return those documents to you.
    یعنی اونایی که تهران فرستادند نمیتونند مدارکشون را بگیرند؟

کسی میدونه که اونایی که آنکارا فرستادند میتونن مدارک رو بگیرند؟

چرا به جز سهیل و وانادایس و هوپ کسی دیگه بعد ویزاش سر نمیزنه؟

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

سلام
    نگاه کن Sensor Network یک مقدار High Tech هست و می تونه کاابرد های نظامی هم داشته باشه ولی به نظر منم سعی کن اول با استادت صحبت کنی و از اون مشورت بخوای چون به هر حال باید جواباتون هماهنگ باشه
    علاوه بر این هم همونطور که بچه ها گفتن آفیسری که پرونده شما رو بررسی می کنه اطلاعات زیادی راجع به رشته شما نداره ولی می تونی خیلی کلی براش توضیح بدی و برای اینکه قانعش کنی چند تا Application خیلی ساده و کاملا صلح آمیز مثل کشاورزی و .... مثال بزنی که می تونه خیلی مفید باشه
    بعدشم به نظر من باید ما ها که رشته ها مون همینطوریش حساسه بهتره در عین رعایت صداقت سعی کنیم خیلی به طور کلی توضیح بدیم و اطلاعات اضافی ندیم
    امیدوارم موفق باشی

Junior Member

بچه ها من یه کم نگران شدم. استادم به من گفت پروژه ام روی اینه:
    advanced codes and protocols for high speed wireless networks
    و These include rateless, network, and polar codes which can improve the quality and capacity of wireless networks
    من هم همین را در جواب سوالات نوشتم. این به نظرتون حساسه؟ آخر تو سایت استادم هم نوشته رو همین ها کار می کنه و اگر چک می کردن می دیدن زمینه های کاریش رو.

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

WSN یک تکنولوژی که اصلا بر پایه ی نیازهای نظامی توسعه داده شده. من نمیدونم چرا بعضی ها این آفیسر رو ببو گلابی فرض میکنن! ممکنه از لحاظ فنی چیز زیادی سر در نیاره ولی کلا ممکنه بهش گفته باشن فلان رشته میتونه حساس باشه. من پیشنهاد می کنم وقتی داری از research ات یه overview میدی از کاربردها کلیش حرفی نزنی و مستقیما درباره ی محیط زیست و چیزهای بقولی green و بشر دوستانه حرف بزنی!

Junior Member

من زندانی سیاسی بودم الان ستاره دار به نظرتون این موضوع به من کمک می کنه یا اینکه شرایط رو بدتر می کنه واسم؟

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

خوب دیگه
    من پیشنهاد می کنم شما بیشتر روی قضیه Quality مانور بدی و چون باز این قضیه بیشتر می شه روش به صورت غیر نظامی کار کرد
    و کلا از بحث Quality of Service توی شبکه صحبت کنی و Sensor Network رو هم کلی معرفی کنی
    البته باز هم روی کاربردهای غیر نظامی مثل همون کشاورزی و محیط زیست مانور بدی البته یک جوری که خیلیم پرت نباشه

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    بچه ها من یه کم نگران شدم. استادم به من گفت پروژه ام روی اینه:
    advanced codes and protocols for high speed wireless networks
    و These include rateless, network, and polar codes which can improve the quality and capacity of wireless networks
    من هم همین را در جواب سوالات نوشتم. این به نظرتون حساسه؟ آخر تو سایت استادم هم نوشته رو همین ها کار می کنه و اگر چک می کردن می دیدن زمینه های کاریش رو.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehmoh نمایش پست ها
    من زندانی سیاسی بودم الان ستاره دار به نظرتون این موضوع به من کمک می کنه یا اینکه شرایط رو بدتر می کنه واسم؟
    اول اینکه واقعا از طرف خودم و بقیه براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم خیلی زود جواب مثبت بگیرید. به نظر من افرادی مثل شما گنجینه ها و سرمایه های باارزش و واقعی این مملکتند. (میخواستم گل بذارم نداره اپلای ابرود.)

ولی شما به نظرم بهتره دلیل زندانی شدن و اینا رو توضیح بدین توی یا استادی پلن یا کاور لتر و برای تای از یه شرکت خصوصی نامه جاب آفر بگیرید. روی عشق به وطن خیلی مانور بدین که خب شاهدی هم بر این مدعا دارید و بهتره سند زمین و اینا از خودتون و خانواده تون هر چی دارین بذارین و شاید بتونین روی شغل آزاد از خودتون هم برای تای مانور بدین.
    این البته نظر منه. دوستان راهنماییهای خیلی بهتری میتونن بهتون بکنن.

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

نقل قول نوشته اصلی توسط mehmoh نمایش پست ها
    آفیسر وقتی ویزای مهاجرت افراد متخصص، سرمایه گذار، پناهنده و .. رو بررسی میکنه ممکنه دید متفاوتی با وقتی ویزای دانشجویی رو بررسی میکنه داشته باشه. حالا واقعا معلوم نیست که بهتر است که بقولی play this card بکنید یا نه. ممکنه با فهمیدن این قضیه که شما زندانی سیاسی هستید به خودش بگه با این وضعیت به شما آوانس بده و در موردتون سخت گیری نکنه. از سوی دیگه میتونه با خودش بگه که ما به اندازه کافی drama داریم! نمیخواد یکی بیاد اینجا دردسر درست کنه. به نظر من اگر مطمئن نشدید که گفتن این موضوع به شما کمک میکند، از ذکر کردن آن پرهیز کنید.

تدوین:
    اینکه شما ستاره دارید، شما رو از بعضی امکانات در کشورتون محدود میکنه و میتونه انگیزه برای ترک کردنش بشه. به نظر من این قدری عدم داشتن tie هستش