دوستان عزیز من با سفارت کانادا در ورشو مکاتبه کردم و شرایط رو براشون توضیح دادم هیچ مدیکالی هنوز برای گروه ما صادر نگشته
دوستان عزیز من با سفارت کانادا در ورشو مکاتبه کردم و شرایط رو براشون توضیح دادم هیچ مدیکالی هنوز برای گروه ما صادر نگشته
dear saviz no one's received the medical yet trust me, it is fake fake, many times I told you Canadians would achieve their claim but you didn't trust me , did you see they made it finally? now I am telling you that these medicals are not true, its up to you you can believe them, as you wish ,
ویرایش توسط canadapeyman : July 28th, 2012 در ساعت 03:01 PM
دوست من،منظورتون رو متوجه نمیشم!میشه با هم واضح تر صحبت کنیم ؟ اگه دوست داشتید میتونیم به صورت پیغام خصوصی در موردش صحبت کنیم.الان منظور شما از اینکه میفرمایید این مدیکال ها واقعیت نداره چی هستش؟
پی نوشت :دوستان لطفا راهنمایی فرمایند.آیا از عزیزان این تالار به غیر از این 3 دوستمون که مدیکال گرفتند ، باز هم کسی در اون شکایت شرکت کرده بوده؟
ویرایش توسط savisj : July 28th, 2012 در ساعت 05:04 PM
این اشخاص موقع اقدام به شکایت اصلا پیدایشان نبود و چرا شما را تشویق نکردند اگر انقدر به اینکار اطمینان داشتند
ویرایش توسط Mojola : July 28th, 2012 در ساعت 06:36 PM
آقای canadypeman اگر به ورشو ایمیل زدید متن جوابشون را بگذارید لطفن.
من نمي دونم براي چي كسي بايد بگه مديكالم اومده بعد الكي باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب شكايت كردند هزينه كردند دارند نتيجه مي گيرند اشكال از اين بنده خداها نيست اشكال از اون سيستم بي هدف مهاجرت كاناداست كه اين همه آدمو توي استرس وفشار نگه داشته كه چيييييييييييييي ؟يادمه وقتي بحث شكايت بود توي همين فروم يك سري از دوستان نظر داشتند كه فايده نداره كلاهبرداري هستو واز اين حرفها ؟؟؟حالا اگر مديكالتون نيومده يا ريجكتي هستيد چرا به مردم تهمت مي زنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چرا وقتی بحث شکایت بود همگی شکایت نکردید ؟ واقعا عجیبه ! راستی کدوم صفحه ترد مال اون روزاست ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)