صفحه 913 از 1467 نخستنخست ... 41381386390390490590690790890991091191291391491591691791891992092192292396310131413 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,121 تا 9,130 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Banned
    رشته و دانشگاه
    Master's Degree in Biomechanical Engineering,University of western Ontario

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

[QUOTE=demandeur2006;835332]دوستان عزیز
    لازم است که ابتدا بگم من از فرد خاصی حمایت نمی کنم
    خوبی این فروم در این هست که همیشه چیزی مطرح میشه که به اون فکر نکردی . این باعث باز شدن افق فکری ادم میشه پس کمی تامل کردن بهتر از سریع رد کردن موضوع است

منم فکر میکنم یه مشگلی هست در ارتباط با مدیکالهای جدید ، فکر نمیکنم مهاجرت کانادا انقدر سریع تحت تاثیر دستور دادگاه قرار گرفته باشه

Member
    رشته و دانشگاه
    Texas Tech University

نقل قول نوشته اصلی توسط arrassirm نمایش پست ها
    من نمي دونم براي چي كسي بايد بگه مديكالم اومده بعد الكي باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب شكايت كردند هزينه كردند دارند نتيجه مي گيرند اشكال از اين بنده خداها نيست اشكال از اون سيستم بي هدف مهاجرت كاناداست كه اين همه آدمو توي استرس وفشار نگه داشته كه چيييييييييييييي ؟يادمه وقتي بحث شكايت بود توي همين فروم يك سري از دوستان نظر داشتند كه فايده نداره كلاهبرداري هستو واز اين حرفها ؟؟؟حالا اگر مديكالتون نيومده يا ريجكتي هستيد چرا به مردم تهمت مي زنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    دوست گرامی
    بسیار جالب است که اداره مهاجرت کانادا از شکایت این دوستان ترسیده و پیش از اینکه در دادگاه محکوم شده باشد, کارشان را راه انداخته. شاید هم این افراد در دادگاه موفق به شکست وزارت مهاجرت و گرفتن حکم به الزام وزارت مهاجرت کانادا شده اند, در این صورت حتما وکلای قابلی داشته اند و خبر این موفقیت شگرف باید در مدیا نوشته شده باشد.
    راستی این افراد که جزو 20 هزار نفر بوده اند, از چی شکایت کرده اند؟ چون قرار بود آنهاییکه جزو 280 هزار نفر ردی هستند شکایت کنند.
    به هر حال هرکسی حق دارد نظرش را بدهد, آنها که مدیکالشان را گرفته اند و بزودی راهی کانادا می شوند, شما خودتان را بخاطر نظر ما که قرار است حالا حالاها در ایران بمانیم ناراحت نکنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadu نمایش پست ها
    دوست گرامی
    بسیار جالب است که اداره مهاجرت کانادا از شکایت این دوستان ترسیده و پیش از اینکه در دادگاه محکوم شده باشد, کارشان را راه انداخته. شاید هم این افراد در دادگاه موفق به شکست وزارت مهاجرت و گرفتن حکم به الزام وزارت مهاجرت کانادا شده اند, در این صورت حتما وکلای قابلی داشته اند و خبر این موفقیت شگرف باید در مدیا نوشته شده باشد.
    راستی این افراد که جزو 20 هزار نفر بوده اند, از چی شکایت کرده اند؟ چون قرار بود آنهاییکه جزو 280 هزار نفر ردی هستند شکایت کنند.
    به هر حال هرکسی حق دارد نظرش را بدهد, آنها که مدیکالشان را گرفته اند و بزودی راهی کانادا می شوند, شما خودتان را بخاطر نظر ما که قرار است حالا حالاها در ایران بمانیم ناراحت نکنید!

حق باشماست در واقع بایستی ۲۸۰،۰۰۰ تایی‌ها شکایت کنند نه ۲۰۰۰۰...
    ولی‌ این شکایت حدود ۹۰۰ نفر (۱۵۴ از ۳۸ رشته‌ای و ۶۷۱ تا از قبل از فوریه ۲۰۰۸) از قبل بوده، مربوط به تصویب قانون جدید در بودجه نمی‌شود (پست ۷۹۳۶ یا لینک: http://www.bellissimolawgroup.com/pd...s-rennie-j.pdf را ببینید)
    خوبه که دوستانی که ادعای گرفتنِ مدیکال کردند و هر ۳ جز شاکیان هستند توضیح کامل تری بدند که شکایتشون در چه وضعی است و بگن که منتظر تصمیم نهاییJustice Barnes هستند، احتمالا تا آخر این ماه!
    File No: Sep. 2006 | Visa Jul.20130

اين نامه وكيل منه وقتي خبر داد شكايتمون به دادگاه عالي نميره

I have just received a phone call from the government’s lawyer in the Department of Justice. The lawyer told me that your application for permanent residence will be going back to the Canadian embassy for another redetermination. The government lawyer is consenting on the basis that the visa officer should have waited for your updated TEF results. This was one of the arguments that we had raised in the initial application for leave that we filed sometime in June 2011. The government lawyer is preparing a draft motion of consent and will be forwarding it to me some time today. The motion of consent will tell the Federal Court of Canada that there will be no need for the judicial review scheduled on January 12, 2012 as the government and us have come to an agreement that your application be referred back to the Canadian embassy for a reconsideration. The motion of consent will be directing your application for permanent residence be reconsidered. This is basically the result that we would have wanted in the judicial review.

I will have to make an adjustment to the legal fee for the judicial review to take account of the work completed up to the date the consent order is issued by the Federal Court and any portion of the legal fee that is left over will be returned to you or if you wish to me to continue to represent you in the reconsideration of your application for permanent residence, we can use the remaining portion of the legal fee left over as a retainer and then the remaining balance to be paid by a certain date. I think that this will probably be your final opportunity with respect to your application for permanent residence. To date the work that has been completed in regards to your judicial review have been the review of the certified copy of your immigration file consisting of approximately 600 pages; review of the application record filed in the leave application consisting of three volumes; legal research for the further memorandum of argument; and communications with the government lawyer. Once I get the motion for consent, I will have to review it and inform you.

Please ensure that I will be able to reach you either by email or telephone over next week as I will need your written authorization to consent. Can you please confirm your telephone number for me.

Please confirm receipt of my email.

- Show quoted text -

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    من اون روزا کانادا بودم نمی خوندم اینجارو اما نمیدونم این ۳ نفر یهو از کجا پیداشون شد ؟ و اگه شما تصور میکنید که وکیل بر وزیر پیروز بشه چرا خودتون شکایت نکردید برای
    موضوع به این مهمی در زندگیتون که اینهمه سال در انتظارش بودین
    سلام .امیدوارم این 3 دوست گرامیمون که مدیکال گرفتند تشریف بیارند و توضیحات بیشتر جهت رفع ابهام دوستان از جمله خود بنده بدهند.نمیدونم چرا از این دوستان خبری نیست؟!!!! یه خورده قضیه مشکوکه.و اما در مورد نکته ای که اشاره فرمودید که آیا وکیل بر وزیر میتونه پیروز بشه،جواب من این هستش که در سال 2003 شد.شاید این دفعه هم بشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Management (Erasmus University Rotterdam

but what was the issue in 2003

I suggest everybody who has not received medical yet apply for Provincial Nominee ASAP there are lots of them for Saskachewan or even British Columbia there are so fast
    ویرایش توسط Mojola : July 29th, 2012 در ساعت 01:13 AM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    ..... راستی کدوم صفحه ترد مال اون روزاست ؟
    سلام مجدد.صفحه 604 همین تالار در تاریخ 18 اکتبر 2011 من در مورد شکایت در پست شماره 6037 سوالم رو مطرح کردم.که البته بعدا از شرکت در این شکایت صرفنظر کردم.البته اون موقع هنوز در ایران در خدمتتون بودیم
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%AA/page604
    در مورد قضیه سال 2003-2002 اگه درست یادم مونده باشه ، شکایت متقاضیان در دادگاه برای جلوگیری از قانونی که عطف به ماسبق میکرد و ثبت نام کنندگان آن سال را حذف میکرد، از اجرای آن جلوگیری نمود.الان دقیقا مبلغش رو یادم نیست ولی یادمه اداره مهاجرت مبلغی هم به عنوان جریمه پرداخت کرد.مرسی

Junior Member

یک پاسخ کوچک از یک فرد کوچک به دوستان خوبم

اینجور که بر میاد این چند روز خیلی اینجا شلوغ بوده, در مورد سوال های که پیش آمده باید بگم:
    - همتون حتما درگیر کار هستید و میدونید که برخی مثل من کمتر فرصت میکنند که بیان اینجا و فعال باشن اگر از من خبری نبوده به خاطر این موضوع هست البته من اکثر پست ها رو خوندم اما بعد از گذشت چندین روز و به نظرم در اون موقع نیاز به نظر دادن نبوده وقتی موضوعی تمام شده
    - در مورد این که چرا همه شکایت نکردن و تشویق نشدن باید بگم من خودم بعد از این که اینجا بحث شکایت رو دیدم پیگیر شدم و این حداقل نشون میده که اینجا موضوع مطرح شده . در ضمن صلاح مملکت خویش خسروان دانند قرار نیست اینجا کسی مجبور به کاری بشه
    - مورد مهم دیگه اینه که چرا ما دائم دنبال تخریب هستیم. یا به افراد یا وکلا اعتماد داریم یا نه به خودمون مربوطه قرار نیست که در مورد دیگران بد یا نقض بگیم
    - نمیونم که چرا سعی نیمکنیم که به هم کمک کنیم
    - قصد دفاع ندارم ولی اگر من یه وکیل بودم تمام تلاشم رو می کردم که پرونده های مربوط به خودم رو به نتیجه برسونم چون این بهترین تبلیغ برای کسب و کارم می بود
    باز هم اگر مورد خاصی بود حاضرم جواب بدم و کمک کنم اگر هم تا حالا به قول دوستان پیدام نبود به خاطر این بود که کمتر از دوستان در مورد مسائل مربوط اطلاعات داشتم و همیشه از کمک دوستان استفاده کردم و از همتون صمیمانه متشکرم
    Applied on 23rd Aug 2006
    Transferred to Warsaw: 28th April 2010, Update request: 24th Sep 2010, Update received by Warsaw office: Dec 2010
    Update and Medical: 14 Aug 2012,Medical recived: 22 Aug, Update recived 25 Sep - Pass Request : 7 Jan 2013

Banned

با سلام
    به منه تازه وارد کمک کنید !
    من هم میخواهم بروم و فایل دارم و مدارک جدید رو از ورشو خواستند و من هم فرستادم و منتظرم . یعنی از سال2010 شروع کردم و از اون 38 شغله ای ها هستم . ناگفته نماند روم به دیوار شکایت هم کردم . اما از سرنوشتم اطلاع دقیقی در دست نیست . تنها نگرانی ام فعلا" خدا رو شکر اینه که: اخه نا مسلمونا مگه نگفتین یه ساله کارت انجام میشه ! پس چی شد ؟ لنگه همین 1400 دلار بودین ؟ میگفتین زودتر میدادیم خدمتتون . اینقدر اعصاب و زندگی ما رو به هم نمیریختین ! حالا هم از کلیه مطلعین محترم و محترمه درخواست میگردد چنانچه از آینده پرونده بنده خبری دارند , این بنده کمترین را بی اطلاع در این وادی نا آشنا رها نسازند . راستش را بخواهید نمیدانم اصلا" میشود یا نه ؟ باز هم خدا را شکر میکنم که مشکلم همین است و فعلا" غم مرغ اجازه ناله میدهد . خلاصه ای عزیزان یه چیزی هم بگویید به کار من بخورد و خانواده ای را از نگرانی نجات دهید و یا اگر مدیکال من و خانواده ام دست شماست آن را به صندوق پست بیاندازید !
    قربان شما .

فضای فروم به شدت عصبی ،غبارآلود و ناکارآمد شده علتش هم به نظر من اینه که هیچ مطلب تازه ای برای تحلیل وجود نداره . هیچ شخصی در هیچ جایگاهی امکان تحلیل درست از آینده رو نداره حتی دفاتر صدور ویزا و در این شرایط هر اظهار نظری در خصوص آینده بی معنیه.
    شروع پراسس در دمشق : مارچ 2006، انتقال فایل به ورشو : آپریل 2010، ارسال آپدیت : اکتبر 2010
    مدیکال:25 اکتبر 2012،تاریخ رسیدن مدیکال به لندن:12 نوامبر 2012،پاس رکویست:۱۵ ژانویه ۲۰۱۳ ، ویزا : ۵ فوریه ۲۰۱۳